Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XI

QUOTE(pekutis @ 2009 03 09, 21:33)
na,po panašius forumus panaršyk ir rasi ką nors  ax.gif forumas
kadangi  ryt lekiu į Bialystoką,tai pasikuičiau trumpai po interą  cool.gif prezentai tongue.gif

bet kad jie lodzej g.gif
na vistiek lauksiu tavo naujienu ir ispudziu,tada jai ka leksiu as biggrin.gif sekmes tau ryt,beja as buvau suvalkuose sestadieni tai nieko neradau visai unsure.gif
Atsakyti
tai aš tik pavyzdėlį suvenyrų mestelėjau,jaučiu tokių pas juos tuntai,tik gaila,kad aš ne į tokias pardes važiuoju,bet gal netyčia ką užmatysiu pakeliui ax.gif
Atsakyti
jūsų teismui mano nusižiūrėta suknia ax.gif natūroj gražiau atrodo,po nėriniais aukso spalvos madžiaga ax.gif jei pamergytės bus auksinėm tai manau derėtų visai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2009 03 10, 01:13)
jūsų teismui mano nusižiūrėta suknia  ax.gif natūroj gražiau atrodo,po nėriniais aukso spalvos madžiaga ax.gif jei pamergytės bus auksinėm tai manau derėtų visai  rolleyes.gif

vau wub.gif wub.gif wub.gif nerealiai grazi wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
o is kur tu ja gausis ? yra Lietuvoj, ar siusis is kazkokios salies ?

nu 100 proc. superine suknia ir as tokia su didziausiu malonumu uzsideciau, ale kad Kauno nuomos punktuose net panasaus nieko nera doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 03 09, 22:57)
gute_pinkute, mes pinigų nedovanosim, ir iš jaunųjų pinigėlių neimsim - jiems ir taip dovana, kad gelbėjam keblioj padėty.
Prieš porą metų per puskės vestuves dalis svečių buvo latviai. Tai piršliai dalį bajerių į mikrofoną vertė rusiškai, o šiaip jaunosios tėtis tiem, kas visai lietuviškai nesupranta, vertė tyliai. Ir dar muzikantas buvo perspėtas, kad bus latvių, tai jis kelias latvių liaudies daineles buvo pasiruošęs.
Duonos nedėsim, nes ruošiu intymų - naktinį lauknešėlį, kur bus specialūs rūbai pirmai nakčiai ir šampanas, vynuogės, varškė, energetinis gėrimas.
O jaunuosius palydėsim iki kambario bent su dalim svečių ir muzikantais, patarškinsim už durų, pakabinsiu plakatą
user posted image

Oj, noriu pasiguost. Mano jaunoji nenori rūtų vainikėlio, o tokius gražius žodžius buvau susiradus jam prisegant, o ir šiaip su juo gi atrakcijų antrą dieną būna. Ką, man dabar jaunojo gėltyei tik dėžutę pirkt? Nu nežinau. Per savo vestuves vainikėlio nenorėjau, ir nesegėjau, bet dabar jau gailiuos, kad neturėjau, nes vyro gėlytė viena nuobodžiauja dėžutėj verysad.gif

o mano jaunoji nori ji sudeginti tai as tokius zodzius radau :

O kaip Jaunaji kamavo Jaunosios rūtų vainikėlis aš tuoj jums papasakosiu:
Taigi va, mat neiškentęs anksčiau laiko nukabino, o tada nesuprato kur reikia jį dėt.
Šiek tiek vainikas jau nuvyto, gal net kažkiek apdžiuvo, todėl mes šiandien siūlom sudegint tai kas liko
Tad, gerbiamas jauniki, ištrauki tą vainiką, parodyki visiems ir mesk į šitą laužą, tegul ugnį jis žūva
Reikalinga pauze.
Nusiramink, dabar tu tikras vyras, nepersekios vainikas, kuris vos gyvas buvo.

kaip manot nebus per ziauru ?
Atsakyti
QUOTE(cajole @ 2009 03 09, 19:20)
o mes nedarysim sveciu prisistatymo, griztam i sodyba 19 val. mazai laiko viskam turim, be to sveciu daug bus, ilgai uztruktu kol visi prisistatytu...  verysad.gif

Tai galit daryti kad ne kiekvienas svecias atskirai prisistatytu o pora, ar seima, as tai taip darysiu kad ilgai neuztruktu, ir mes panasiu laiku grisim.
O tortuka dalinsiu antra diena tikriausiai.

QUOTE(Kasandra @ 2009 03 09, 20:10)

kuri cia sarasiuka pildo, gal galetu ir mane prijungti... Pirsliausiu rugpjucio 8d.  smile.gif

bigsmile.gif o mes ta pacia diena eisim pirsliauti

QUOTE(Linarte @ 2009 03 09, 23:57)
Oj, noriu pasiguost. Mano jaunoji nenori rūtų vainikėlio, o tokius gražius žodžius buvau susiradus jam prisegant, o ir šiaip su juo gi atrakcijų antrą dieną būna. Ką, man dabar jaunojo gėltyei tik dėžutę pirkt? Nu nežinau. Per savo vestuves vainikėlio nenorėjau, ir nesegėjau, bet dabar jau gailiuos, kad neturėjau, nes vyro gėlytė viena nuobodžiauja dėžutėj verysad.gif

Nu taigi nieko tokio kad nenori to vainikelio, juk daug dabar merginu ji nesega, neprgyvenk. Antra diena nums veliuma tik, o i dezute gali nedeti nei elytes jaunikio nei vainikelio.
Atsakyti
Labas rytas, na mes irgi tik apie 19 val grįžtam, o kitą dieną iki 15 val reik jau išvažiuot, tai to laiko,nei pirmą dieną nei antrą diena nėra.
Bet prisistatymas yra reikalingas, nes paskui ir gaunas nu ta moteriškė, su raudona suknelę ar tokia ir anokia suknele.Visų neprisiminsi, bet ką norėsi tai prisiminsi.Aš bandysiu ir tortą tą patį vakarą, tik nžn kaip čia viskas pavyks.
Nes mane perspėjo, kad gali mano scenarijus visas išsikraipyt, nes jai kas nors dovanos jauniesiams ferverkus, tai juos reik išaut iki 22 val laiko(pagal sodybos taisykles)
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2009 03 09, 23:13)
jūsų teismui mano nusižiūrėta suknia  ax.gif natūroj gražiau atrodo,po nėriniais aukso spalvos madžiaga ax.gif jei pamergytės bus auksinėm tai manau derėtų visai  rolleyes.gif

o kokia grazi wub.gif greit pasakok is kur gausi g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingiena: 10 kovo 2009 - 10:09
QUOTE(pekutis @ 2009 03 10, 02:13)

Nuostabi suknele. wub.gif
Atsakyti
O mes i sodyba nutarem grizti 17.30 (cia del to laiko stokos), tada stalo uzsedimas, sveciu sveikinimai, dar pasifotografavimas (nes grazi aplinka). uz stalo sesim 19 val. tai as planuoju pirmam uzsedimuikomendantus issirinkt ir tortuka su prisistatymu ir pasizadejimais. tortuko gabalelis bus porai, ten idesiu saldainius ir 2 pasizadejimu korteles. pora atsistoja, prisistato ir perskaito ka pasizada. manau, labai ilgai neturetu uztrukt

o suknele tai labai grazi.
as issirinkau raudona (nes man labiausiai ta spalva tinka) iki zemes ir zuvytes formos.

o siandien nuvezu vaika anytai ir lekiu dovaneliu, naktinuku, visokiu popieriu pirkti.
reikia dar sijonams medziagos, bet nelabai isivaizduoju kokios, siaip nenoreciau, kad labai brangus sijonai iseitu. Gal, sakau, humanoj kokiu uzuolaidu nusipirkt, namie pasiut sijonus is ju, iskrakmolyt, kad labiau stovetu g.gif Nes juk jie tik tam kartui ir bus skirti (o pas mane pabroliu tai 7 doh.gif )
Atsakyti
nu jau suknios grazumas 4u.gif

del pasizadejimu tai as juos ir planuoju prie pirmo stalo tik as nedesiu i torta, nes ai, kol as cia viska padarysiu, paskui kol issims... ir numes blush2.gif as siaip korteles sudesiu i koki inda (galvoju apie toki metalini kibiriuka geleta, as i ji pries velykas kiausinuku plasmasiniu prisidedu) ir paleisiu ratu - visi issims ir pasizades ax.gif sutaupysiu biski laiko bigsmile.gif

maze 11, tai aisku is uzuolaidu gerai. Pati sakai - cia tamkartui smile.gif zinok nemanau net kad krakmolyt reikia, nes tada jie daug vietos uzims ir kaip tu juos ten kur pasidesi?

AS tai bandau jau taip vadinama scenariju susirasyt graziai - nu niekaip mannegula ant popieriaus schmoll.gif galvoj kaip ir viska isivaizduoju, bet nu kaip man graziai viska susirasyt? g.gif bet siaip juk tik man tas scenarijus... tai reikia rasyt taip, kad pati ir suprasciau doh.gif nu vargstu as cia situo klausimu.

Dabar man dar kitas klausimas pasidare idomus - mes ir vaziuosim i kazkokia sodyba, bet kaip supratau is vakaro nebus galima ten nuvaziuoti... tai kaip as tada viska nusivesiu? Juk dar yra antrod dienos rubai visokie? ir dar as su 2 vaikais, tai... nu ka as zinau. Panika man lotuliukas.gif
paciai is saves jukas ima thumbup.gif bet galvoju kol jokiuos - viskas gerai. Man siaip reiktu labiau jaudintis kaip as viska iki lietuvos nusivesiu o ne iki sodybos doh.gif

Atsakyti
QUOTE(maze11 @ 2009 03 10, 12:52)
O mes i sodyba nutarem grizti 17.30 (cia del to laiko stokos), tada stalo uzsedimas, sveciu sveikinimai, dar pasifotografavimas (nes grazi aplinka). uz stalo sesim 19 val. tai as planuoju pirmam uzsedimuikomendantus issirinkt ir tortuka su prisistatymu ir pasizadejimais. tortuko gabalelis bus porai, ten idesiu saldainius ir 2 pasizadejimu korteles. pora atsistoja, prisistato ir perskaito ka pasizada. manau, labai ilgai neturetu uztrukt

uzsimeskit dar kokia valanda virsaus kad veliau grisit, nes dazniausiai taip buna. Kiek teko dalyvauti vestuvese, net ir per musu paciu, tai visada yra veluojama grizti is gamtos,jei geras oras. Nes dazniausiai visi atsipalaiduoja gamtoj ir uzsibuna, ir grizti veliau ne planuoji.

QUOTE(pelze @ 2009 03 10, 13:53)
Dabar man dar kitas klausimas pasidare idomus - mes ir vaziuosim i kazkokia sodyba, bet kaip supratau is vakaro nebus galima ten nuvaziuoti... tai kaip as tada viska nusivesiu? Juk dar yra antrod dienos rubai visokie? ir dar as su 2 vaikais, tai... nu ka as zinau. Panika man  lotuliukas.gif
paciai is saves jukas ima  thumbup.gif  bet galvoju kol jokiuos - viskas gerai. Man siaip reiktu labiau jaudintis kaip as viska iki lietuvos nusivesiu o ne iki sodybos  doh.gif

Mes tai galvojam penktadieni is vakaro nuvaryti ten savo masina prie sodybos su visais daiktais ir rubais ir ten palikti, jei kazkas sves is vakaro. Jei nieks nesves tai vesim ir paliksim sodybj.
Atsakyti