QUOTE(Linarte @ 2009 03 09, 22:57)
gute_pinkute, mes pinigų nedovanosim, ir iš jaunųjų pinigėlių neimsim - jiems ir taip dovana, kad gelbėjam keblioj padėty.
Prieš porą metų per puskės vestuves dalis svečių buvo latviai. Tai piršliai dalį bajerių į mikrofoną vertė rusiškai, o šiaip jaunosios tėtis tiem, kas visai lietuviškai nesupranta, vertė tyliai. Ir dar muzikantas buvo perspėtas, kad bus latvių, tai jis kelias latvių liaudies daineles buvo pasiruošęs.
Duonos nedėsim, nes ruošiu intymų - naktinį lauknešėlį, kur bus specialūs rūbai pirmai nakčiai ir šampanas, vynuogės, varškė, energetinis gėrimas.
O jaunuosius palydėsim iki kambario bent su dalim svečių ir muzikantais, patarškinsim už durų, pakabinsiu plakatą
Oj, noriu pasiguost. Mano jaunoji nenori rūtų vainikėlio, o tokius gražius žodžius buvau susiradus jam prisegant, o ir šiaip su juo gi atrakcijų antrą dieną būna. Ką, man dabar jaunojo gėltyei tik dėžutę pirkt? Nu nežinau. Per savo vestuves vainikėlio nenorėjau, ir nesegėjau, bet dabar jau gailiuos, kad neturėjau, nes vyro gėlytė viena nuobodžiauja dėžutėj
o mano jaunoji nori ji sudeginti tai as tokius zodzius radau :
O kaip Jaunaji kamavo Jaunosios rūtų vainikėlis aš tuoj jums papasakosiu:
Taigi va, mat neiškentęs anksčiau laiko nukabino, o tada nesuprato kur reikia jį dėt.
Šiek tiek vainikas jau nuvyto, gal net kažkiek apdžiuvo, todėl mes šiandien siūlom sudegint tai kas liko
Tad, gerbiamas jauniki, ištrauki tą vainiką, parodyki visiems ir mesk į šitą laužą, tegul ugnį jis žūva
Reikalinga pauze.
Nusiramink, dabar tu tikras vyras, nepersekios vainikas, kuris vos gyvas buvo.
kaip manot nebus per ziauru ?