Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XI

QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 03 08, 12:55)
perlipdytas magnetukas:
user posted image bus daugiau  biggrin.gif

kaip grazu wub.gif ,saunus darbelis. Kiek mazdaug laiko uztranka viena toki padaryti? g.gif

QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 03 08, 17:42)
Sveikutes
Mandra Sandra, tikrai labai gražūs magnetukai.
Aš vakar irgi buvau Kazį, nusipirkom šeimos židinį, taupyklę- širdelę, ir dvi surakintas, širdeles, už viską 50 lt sumokėjau.
Ai dar kočėlą, tokį tvirtą gerą, sunku, mano vyras juokavo, jai duot tai jau duot tongue.gif .
Gal buvo jau kalbėta, bet man labai reikia visų, ar kiek galima daugiau nuomonių.
Ar Jūs dovanosit jauniesiems dar pinigų?

Nes kai aš pasakau, kad nedovanosiu, o dovanoju šventę daugas žiūri į mane, kaip į nelabai sveiką? g.gif

Mes kazkiek dovanosim, dar nenusprendem kiek ziuresim kiek kainuos visas pasiruosimas, nors jaunieji sako kad nedovanotume, nes atseit jiems yra dovana kad mes einam i pirslius, ir jie net dengia dali musu islaidu perka daug ka patys, bet mes kazka tikrai jiems dovanosim, nezinau ar tai bus pinigai, gal dovanosim patalyne su issiuvinetais ju inicialais, gal kazka kita, o gal ir pinigais, tik idomiai juos pateiksim
Atsakyti
Sandra Mandra, esi tikra auksaranke. wub.gif Laaabai grazus darbelis. wub.gif Ir svarbiausia su mintim, originalus.
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 03 08, 10:55)
perlipdytas magnetukas:
user posted image bus daugiau  biggrin.gif

nu jau labai grazu wub.gif saunuole thumbup.gif
o kur modelina uzsisakei,cia labai sunku daryti ax.gif
Atsakyti
Sveikutes
Mandra Sandra, tikrai labai gražūs magnetukai.
Aš vakar irgi buvau Kazį, nusipirkom šeimos židinį, taupyklę- širdelę, ir dvi surakintas, širdeles, už viską 50 lt sumokėjau.
Ai dar kočėlą, tokį tvirtą gerą, sunku, mano vyras juokavo, jai duot tai jau duot tongue.gif .
Gal buvo jau kalbėta, bet man labai reikia visų, ar kiek galima daugiau nuomonių.

Nes kai aš pasakau, kad nedovanosiu, o dovanoju šventę daugas žiūri į mane, kaip į nelabai sveiką? g.gif

ne, mes papildomai pinigu nedovanosim, nes ir taip viskas ne maziau 1000 lt kainuos.
Kazin ar kiti duos daugiau nei mes blush2.gif
Atsakyti

mus kai kviete i pirslius, sake, kad padengs musu islaidas ax.gif bet is sesers imti kazkaip nu nelabai schmoll.gif juolab, kad imti vestuvem ruost, o po to pinigais dovana atseiket g.gif tai mes nusprendem, viska is savu daryt, atskirai pinigu tipo tokios dovans neturesime, bet pirmi pinigai i seimos banka - tai ne centu ibersim ax.gif dar svarstom, kas geriau - uzsakyt jiems kaip staigmena balandzius ar iteikt iremeintu pinigu ala koki milijona rolleyes.gif

buvau ir as Kaziuke bigsmile.gif nusipirkau medaliu siek tiek, nes jau sestadieni buvo beveik visi ispirkti, - greit prisipazistas kurios darbas bigsmile.gif tai vietoj medaliu dar tokiu bokaliuku nusipirkau, uzrase man juos pagal mano pageidavimus vietoj ( nes mugej ant ju buvo parasyta - kaziukas -2009) ax.gif
dar sauktsta prigriebiau su kiaule isdeginta - ala didziausiam valgytojui bus laugh.gif
klumpiu sokejam rolleyes.gif ir dar visokiu "pribombasu"
tiesa, patarkit, kada ten SPAUDOS PRANESIMA REIKIA PERSKAITYTI, kai jau pirslys visus pasveikina susirinkusius ar pries tai kazkada g.gif

Sandra MAndra labai jau grazu thumbup.gif
Atsakyti
Na Jūs mane nuraminot, nes mes dovanojam baltus balandžius, taures, šeimos židinys, sidabrinė torto lopetėlė, pirmajam bendram jaunūjų darbui atlikti, ir dangaus žibintus, + daug daug daug smulkmenų, g.gif
Atsakyti
teko laimė piršliauti praeitą vasarą, dėl dovanų tai mes darėm šventę jiems už savo lėšas, ir atidirbome vestuvėse, jei būtume ėję pijokais tik vokas įkišenę ir eini, o čia prieš vestuves dirbi dirbi ir per vestuves dirbi, net nematai to gėrio, tai manau šiais laikais yra pati didžiausia dovana jauniesiems jei kas sutinka piršliauti , wub.gif
Atsakyti

na mes irgi nedovanojom nei praeita vasara kaip buvom nei si karta nedovanosiu schmoll.gif mes jiem svente surengiam mirksiukas.gif
manau turetu visi jau jaunieji suprasti ir nesitiketi is musu pinigeliu....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 03 08, 20:40)
Na Jūs mane nuraminot, nes mes dovanojam baltus balandžius, taures, šeimos židinys, sidabrinė torto lopetėlė, pirmajam bendram jaunūjų darbui atlikti, ir dangaus žibintus, + daug daug daug smulkmenų, g.gif

mes irgi nedaovanosim pinigu, dovanojam svente ir taip jau darom dideli darba kad sutikom eiti pirsliais..
Atsakyti
Sweikos svociutes.su praejusia moters dienele 4u.gif oj ir as kaziuke buwau,dar su mazuciu tai su vezimeliu taip niekur ir neprasibrovem g.gif nieko ir nenusipirkau jokiu suvenyru nei sau, nei vestuvem....del pinigu? manau kad su pirsliu teks bent minimaliai padovanoti jauniesiems,vis delto mano broliukas veda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(salibaba @ 2009 03 09, 11:14)
Sweikos svociutes.su praejusia moters dienele 4u.gif oj ir as kaziuke buwau,dar su mazuciu tai su vezimeliu taip niekur ir neprasibrovem g.gif nieko ir nenusipirkau jokiu suvenyru nei sau, nei vestuvem....del pinigu? manau kad su pirsliu teks bent minimaliai padovanoti  jauniesiems,vis delto mano broliukas veda blush2.gif

o mano jauoji mano geriausia drauge tai manau kad svente turetu but pati geriausia dovana.
Atsakyti
Sveikutes,

Medziagos sioje temoje yra labai daug ir tikrai ne viska perziurejau, bet tikrai nemaciau jokios info ar kam kada teko pirsliauti misriose vestuvese, kur be lietuviu, reikia dar ir lenkiskai vesti. O gal kas turi pilnai lenkiska vestuviu scenariju arba zino kur ieskoti. Buciau labai dekinga uz bet kokia info, nes paciai atrodo niekaip sekasi, o laikas bega...
Jei kas galetu pagelbeti, parasykit i Az ir is karto su Jumis susieksiu.

Is anksto dekoju
Atsakyti