QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 03 08, 12:55)
kaip grazu ,saunus darbelis. Kiek mazdaug laiko uztranka viena toki padaryti?
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 03 08, 17:42)
Sveikutes
Mandra Sandra, tikrai labai gražūs magnetukai.
Aš vakar irgi buvau Kazį, nusipirkom šeimos židinį, taupyklę- širdelę, ir dvi surakintas, širdeles, už viską 50 lt sumokėjau.
Ai dar kočėlą, tokį tvirtą gerą, sunku, mano vyras juokavo, jai duot tai jau duot .
Gal buvo jau kalbėta, bet man labai reikia visų, ar kiek galima daugiau nuomonių.
Ar Jūs dovanosit jauniesiems dar pinigų?
Nes kai aš pasakau, kad nedovanosiu, o dovanoju šventę daugas žiūri į mane, kaip į nelabai sveiką?
Mandra Sandra, tikrai labai gražūs magnetukai.
Aš vakar irgi buvau Kazį, nusipirkom šeimos židinį, taupyklę- širdelę, ir dvi surakintas, širdeles, už viską 50 lt sumokėjau.
Ai dar kočėlą, tokį tvirtą gerą, sunku, mano vyras juokavo, jai duot tai jau duot .
Gal buvo jau kalbėta, bet man labai reikia visų, ar kiek galima daugiau nuomonių.
Ar Jūs dovanosit jauniesiems dar pinigų?
Nes kai aš pasakau, kad nedovanosiu, o dovanoju šventę daugas žiūri į mane, kaip į nelabai sveiką?
Mes kazkiek dovanosim, dar nenusprendem kiek ziuresim kiek kainuos visas pasiruosimas, nors jaunieji sako kad nedovanotume, nes atseit jiems yra dovana kad mes einam i pirslius, ir jie net dengia dali musu islaidu perka daug ka patys, bet mes kazka tikrai jiems dovanosim, nezinau ar tai bus pinigai, gal dovanosim patalyne su issiuvinetais ju inicialais, gal kazka kita, o gal ir pinigais, tik idomiai juos pateiksim