Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XI

Aš irgi su pirkimais savaitei kitai apsiraminu biggrin.gif
Dabar pagalvėlę žiedams siuvinėju, paskui siuvinėsiu raides ant rankšluosčio virš jaunųjų galvų, ir skarelę. Paskui imsiuos popierinių - paišybinių darbų.
Ir dar man reik pasibaigt scenarijų, nes atėjau iki piršlio korimo, tai kaip sustojau, taip sustojau doh.gif
Dėl saldainių popierėlių nu dar neapsisprendžiau ar tikrai reik mum jų g.gif Bet gal reiks rolleyes.gif Paklausiu draugės kiek mokėjo spaustuvėj vaiko gimtadieniui kai darės. Jei kaina nesikandžios - nu o kodėl gi ne.
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2009 03 07, 11:27)
Sveikutes! wub.gif
Labai brangu copy1 kopijuoti. g.gif As krikstynom kopijavau, tai siaubas: uz 7 egzempliorius 200.45 lt. sumokejau.  doh.gif Paskui viena mamyte rekomendavo paslaugu skltyje yra, kurios tai daro pigiau, bet as nesinaudojau, nes per velu buvo. Jei noresi, galesiu paziureti, gal kontaktus issaugojau, tai rase, kad zymiai pigiau pas juos. Jie ir plakatus daro, ir dar visokiausius dalykus. Na, reikia teirautis. ax.gif

eina sau kaip brangu blink.gif as tai namie spausdinsiu su savo spausdintuvu, na bet paieskok kontaktu kas plakatus spausdina, buciau dekinga.
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 03 07, 12:27)
o kaip ir kada zadi iteikti ta koliaza?

as tai galvojau ji ant sienos kabinti, pasidariau net 3 koliazus, vienas jaunosios mergautines nuotraukos, kitas jaunikio kvailiojimai ir trecias jau ju bendros nuotraukos.

jei neatsispausdinsiu plakatu, tai desiu i laikrasti.
Papildyta:
na mes ir buvom kaziuko mugej, tai eina sau kiek zmoniu. Buvom su vaiku su vezimeliu, tai vos prasibraut eina, tai po 15 min apsisukom ir grizom, nes net prie pardaveju per zmones sunku prieiti doh.gif O kainos tai jauciu biski pagerintos. Bent jau Kaune.
Atsakyti
QUOTE(maze11 @ 2009 03 07, 17:18)
eina sau kaip brangu  blink.gif  as tai namie spausdinsiu su savo spausdintuvu, na bet paieskok kontaktu kas plakatus spausdina, buciau dekinga.

as tai galvojau ji ant sienos kabinti, pasidariau net 3 koliazus, vienas jaunosios mergautines nuotraukos, kitas jaunikio kvailiojimai ir trecias jau ju bendros nuotraukos.

jei neatsispausdinsiu plakatu, tai desiu i laikrasti.
Papildyta:
na mes ir buvom kaziuko mugej, tai eina sau kiek zmoniu. Buvom su vaiku su vezimeliu, tai vos prasibraut eina, tai po 15 min apsisukom ir grizom, nes net prie pardaveju per zmones sunku prieiti  doh.gif  O kainos tai jauciu biski pagerintos. Bent jau Kaune.

na klaipedoj tai tokios pusetinos kainos kiek ziurejau smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Mes irgi Kaziuko mugej siandien buvom, bet beveik nieko nenusipirkau ko norejau, nes praktiskai nieko nebuvo kas patiktu, nupirkau tik pypke, nes nebrangiai radau ir dezute maza rutu vainikeliui ideti, o seip tai net svilpuku moliniu komendantam neradau, visi tokie vaikiski. Buvau pasidarius ilgiausia sarasa, o nieko gero nera, gailiuosi kad per uzgavines Rumsiskese daugiau nenusipirkau, nes ten daug graziu dalyku buvo, tikejausi kad ir cia rasiu, bet daug prekiu tu paciu kaip ir urmo bazej.
QUOTE(maze11 @ 2009 03 06, 22:20)
tai va, dabar prie reikalo: scenariju beveik susideliojau, pasidariau saldainiu popieriukus, pasizadu korteles, pradejau laikrasti daryti, pasidariau nuotrauku koliazus. va dabar ir iskilo klausimas, ar man juos deti i laikrasti, ar kabinti ant sienos. Siaip mintis butu gal ant sienos kabinti, bet nezinau kur galima atsispausdinti ant dideliu lapu. ar i kokia spaustuve reikia eiti, ar bet kur gali atspausdinti. Kazkaip niekada nesu susidutus su plakatais. Patarkiit, prasau.

Seip Kaune nelabai brangiai spausdina Pico line, cia Kestucio gatveje yra, einant nuo fontano reikia pasukti i desine ir truputi uz sustojimo yra iskaba reklamos agentura "Pico line" ten spausdina ir A1 ir ant A0 formatu, as spausdinausi sau dag breziniu spalvotai kai bakalaurini gyniausi, kokybe tikrai gera, o kaina irgi nedidziule, bent jau praeita pavasari buvo.
Atsakyti
perlipdytas magnetukas:
user posted image bus daugiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 03 08, 12:55)
perlipdytas magnetukas:
user posted image bus daugiau  biggrin.gif

vau kaip grazu wub.gif wub.gif
nu tu saunuole 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 03 06, 22:16)
pagalvojau kad pati moku siuvinet ir gan gerai tai pati pasisiusiu ir tokius zadu grazius katinus jaunavedzius isiuvinet smile.gif
turejo prijuiosciu, pantalonus, ta skarele su 4 kampais, dar mazu sirdeliu ant kaklo pakabinamu ir grybu ant kaklo bet nezinau kam tuos grybus kabint smile.gif aisku dar buteliu papuosimus kaip jaunuju apranga kokius trejus maciau man rodos.

Dekoju, reiks nulekt kai busiu laisva paziuret, gal ka tinkamo rasiu, nes pati tai nesu gabi siuvyniejimams ir kt darbams wub.gif
Atsakyti
[quote=Mandra Sandra,2009 03 08, 12:55]
perlipdytas magnetukas:
O jau grozis thumbup.gif .tikrai gyslele menui turi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 03 08, 12:55)
perlipdytas magnetukas:
user posted image bus daugiau  biggrin.gif

thumbup.gif jau superinis darbelis, kaip jum gerai kai kas nors ka nors moka, as nerti moku, bet jau aptingau ax.gif
Atsakyti
dėkui wub.gif prilipdysiu suvenyrų-magnetukų smile.gif
Atsakyti
Sveikutes
Mandra Sandra, tikrai labai gražūs magnetukai.
Aš vakar irgi buvau Kazį, nusipirkom šeimos židinį, taupyklę- širdelę, ir dvi surakintas, širdeles, už viską 50 lt sumokėjau.
Ai dar kočėlą, tokį tvirtą gerą, sunku, mano vyras juokavo, jai duot tai jau duot tongue.gif .
Gal buvo jau kalbėta, bet man labai reikia visų, ar kiek galima daugiau nuomonių.
Ar Jūs dovanosit jauniesiems dar pinigų?

Nes kai aš pasakau, kad nedovanosiu, o dovanoju šventę daugas žiūri į mane, kaip į nelabai sveiką? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 03 08, 17:42)
Sveikutes
Gal buvo jau kalbėta, bet man labai reikia visų, ar kiek galima daugiau nuomonių.
Ar Jūs dovanosit jauniesiems dar pinigų?
  Nes kai aš pasakau, kad nedovanosiu, o dovanoju šventę daugas žiūri į mane, kaip į nelabai sveiką? g.gif

Man sunku ka ir pasakyti, nes mano jaunuoji kryksto dukra, mes buvom ja apdraude ir kai suejo 18metu dovanojom 1500lt, o po pusmecio buvo jos vestuves. Tai mes pinigu jau nedovanojom , bet ejom pirsliaut uz savo lesas. Kad butu prisiminimas, na ir netusciai pasveikint, tai dovanojom pinta krepsa su keliais buteliukais nepigiais ir is saldainiu padaryta geliu puokste. Na buvau sugalvojusi zodzius prie to krepso turinio. Tai tokia musu dovana. Ai dar kuminas , tai MB nuo saves nupirko fejerverkus uz 450lt.
Atsakyti