Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XI

Sveikutės.
Va su MB žvengdami iš tango, kad jis nesušoks, išgeneravom mintį. Kam sunkiau su šokiais, gali bandyt rokenrolą sutrepsėt - irgi judrus, užvedantis šokis, ir nebus nuvalkiota. O mes dar bandysim pasimokyt, bet jei š gausis, tai tada rokenrolinsimės.

Šiandien pasirodo pas mus yra alia kaziukas, miesto tautodailininkai kažką bando siūlyt, tai nupirkau krepšelį tokį nedidelį, kur sudėsiu lauknešėlį nakčiai, tik šampės butelį jaunąjam į rankas teks paduot, bo netilps ten.

Dėl spausdinimų tai ir aš nežinau kur reiks spausdintis, ypač spalvotai. MB sakė vienas jo prietelius turėjo spalvotą lazerinį spausdintuvą, tai paklaus ar dar turi ir ar galės pagelbėt. Laikraštuką labai norėčiau ant tikro laikraštinio popieriaus padaryt, bet ar yra spaustuvė, kuri apsiimtų kokį 30-40vnt atspausdint už normalią kainą, ne už kelis šimtus g.gif Nes tada jau tie laikraštukai bus aukso vertės...
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 03 07, 15:05)
Sveikutės.
Va su MB žvengdami iš tango, kad jis nesušoks, išgeneravom mintį. Kam sunkiau su šokiais, gali bandyt rokenrolą sutrepsėt - irgi judrus, užvedantis šokis, ir nebus nuvalkiota. O mes dar bandysim pasimokyt, bet jei š gausis, tai tada rokenrolinsimės.

Šiandien pasirodo pas mus yra alia kaziukas, miesto tautodailininkai kažką bando siūlyt, tai nupirkau krepšelį tokį nedidelį, kur sudėsiu lauknešėlį nakčiai, tik šampės butelį jaunąjam į rankas teks paduot, bo netilps ten.

Dėl spausdinimų tai ir aš nežinau kur reiks spausdintis, ypač spalvotai. MB sakė vienas jo prietelius turėjo spalvotą lazerinį spausdintuvą, tai paklaus ar dar turi ir ar galės pagelbėt. Laikraštuką labai norėčiau ant tikro laikraštinio popieriaus padaryt, bet ar yra spaustuvė, kuri apsiimtų kokį 30-40vnt atspausdint už normalią kainą, ne už kelis šimtus g.gif Nes tada jau tie laikraštukai bus aukso vertės...

as ir siandien kaziuko mugej buvau tai nupirkau seimos zidini toks neblogas visai a bent MB taip sake smile.gif molinis toks rutulys su ispjauta sidute ten i vidu zvake isideda o ant jo virsaus ta ispjauta sirdute uzlipdyta ir ten galima kvepiancio aliejaus ipilt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 03 07, 15:54)
as ir siandien kaziuko mugej buvau tai nupirkau seimos zidini toks neblogas visai a bent MB taip sake smile.gif molinis toks rutulys su ispjauta sidute ten i vidu zvake isideda o ant jo virsaus ta ispjauta sirdute uzlipdyta ir ten galima kvepiancio aliejaus ipilt smile.gif

Nufotkink ir pasirodyk (prakalbau,ale pagalvojau kad ir sau galiu prisitaikyt)
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 03 07, 16:01)
Nufotkink ir pasirodyk (prakalbau,ale pagalvojau kad ir sau galiu prisitaikyt)

tuoj palauk kokias 5 min smile.gif
Atsakyti
Mano židiniai: raudonas bus jaunųjų, ten įsipils į indelį vanduo, ir paleis po širdutę plaukiot. O tėvai ugnelę atneš su rožinėm širdelėm (pirkta Domoextroj)
user posted image
Atsakyti
na va cia idetas mano ziduinys
http://public.fotki....ortas-kaktusas/
Atsakyti
Koooooks fainaaaaas wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 03 07, 16:17)
Koooooks fainaaaaas wub.gif  wub.gif

man iri kai pamaciau ir kainavo tik 15 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 03 07, 16:23)
man iri kai pamaciau ir kainavo tik 15 lt smile.gif

Nea, nu einu nusišaut su durų rankena... Nukodėl pas mus nėr normalaus kaziuko cray.gif
Ką dabar važiuot ryt iš pat ryto iki kokio Vilniaus ar Klaipėdos,ar kokį biesą
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 03 07, 16:26)
Nea, nu einu nusišaut su durų rankena... Nukodėl pas mus nėr normalaus kaziuko cray.gif 
Ką dabar važiuot ryt iš pat ryto iki kokio Vilniaus ar Klaipėdos,ar kokį biesą

nezinau as variau su ta mintim kad nieko nerasiu bet pasirodo radau smile.gif
ko visai nesitikejau:) siaip ir kainos palygint nedideles palyginus su kitais kaziukai:)
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 03 07, 16:33)
nezinau as variau su ta mintim kad nieko nerasiu bet pasirodo radau smile.gif
ko visai nesitikejau:) siaip ir kainos palygint nedideles palyginus su kitais kaziukai:)

Krize kainas sunormalizavo. Dabar pardavėjams ne kad daugiau užsidirbt, o kad kažką parduot. Pamenu prieš porą metų Kaune per Kauno dienas krikšto dukrai pirkau tokį mažuliuką krepšiuką velykų kiaušiniui įsidėt, tai jis kainavo 10Lt. Šiandien už tą patį 10Lt nusipirkau tris kart didesnį.
Ir dar kalbėjau su tokiu dieduku, jis šaukštus, samčius drožinėja, bet šiandien nebeturėjo mažų samtelių, tai sutarėm kad kokią dieną aš jį pasigausiu. Ir dabar galvoju, kad galiu jo dar šio to paprašyt išdrožinėt, ne tik samtį , bet gal medinius švilpukus padarytų, tarškynę kokią g.gif Fainai jaučiu būtų
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 03 07, 16:42)
Krize kainas sunormalizavo. Dabar pardavėjams ne kad daugiau užsidirbt, o kad kažką parduot.  Pamenu prieš porą metų Kaune per Kauno dienas krikšto dukrai pirkau tokį mažuliuką krepšiuką velykų kiaušiniui įsidėt, tai jis kainavo 10Lt. Šiandien už tą patį 10Lt nusipirkau tris kart didesnį.
Ir dar kalbėjau su tokiu dieduku, jis šaukštus, samčius drožinėja, bet šiandien nebeturėjo mažų samtelių, tai sutarėm kad kokią dieną aš jį pasigausiu. Ir dabar galvoju, kad galiu jo dar šio to paprašyt išdrožinėt, ne tik samtį , bet gal medinius švilpukus padarytų, tarškynę kokią g.gif Fainai jaučiu būtų

turetu fainai buti:) as dabar sakaiu pasidarysiu ka turiu ir tada jau varysiu ko truksta pirkt smile.gif
siandien jau torta lankstyt pradejau ir saldainius vyniot su sesers pagalba smile.gif o MB pristaciau karpyt scemutes torto biggrin.gif
Atsakyti