Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XI

Sveikutės, vakar nupirkau savo Jauniesiems taures, tokias kokias aš įsivaizdavau ir norėjau,šiandien padariau butelį iš saldainių.
O kas liečia skareles, 4 kampes , tai nebūtina jas dovanoti, galima tiesiog sukomponuoti, kaip atvirutę ar paveikslą ir įteikti
Atsakyti
gutė pinkutė as esu jus pasižymėjusi užrašuose kaip visko turinčią ir galinčią atsiųsti rolleyes.gif ar galėčiau kreiptis? ax.gif aš kai dar neapsisprendusi ko ir kiek man reikia - tai man reikia visko ir daug bigsmile.gif biggrin.gif

o kokius saldainius naudojai? ax.gif

prisiskaičiau ir prisižiūrėjau visokių grožybių saldumynų temukėje, tai repetuosiu iki vestuvių ir kepsiu pati svočios tortą dar neriu puošmenas šampano butelkom, aš žadu įtupdyt porelę į tortą ax.gif nunėriau skrybelę "jaunajai" smile.gif dabar reik kipt į suknelę, o vėliau ir "jaunikį" puošt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airara*: 06 kovo 2009 - 14:43
as siandien buvau nulekus skareles su kampais paziuret ziurejau ziurejau ir nusprendziau kad pati gali padaryti smile.gif
Atsakyti
kažkuri ruošėtės šiandien iki Lenkijos dalėkt g.gif kokios naujienos ax.gif nes aš kurią dieną ir važiuosiu,tai žinočiau kur ieškot blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pekutis: 06 kovo 2009 - 19:17
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 03 06, 19:29)
as siandien buvau nulekus skareles su  kampais paziuret ziurejau ziurejau ir nusprendziau kad pati gali padaryti smile.gif

o tai kodel nepirkai, o kas dar buvo idomaus, nes zadu vaziot , dar noriu medaliu kokiu , ar dar ko g.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 03 06, 20:27)
o tai kodel nepirkai, o kas dar buvo idomaus, nes zadu vaziot , dar noriu medaliu kokiu , ar dar ko  g.gif

pagalvojau kad pati moku siuvinet ir gan gerai tai pati pasisiusiu ir tokius zadu grazius katinus jaunavedzius isiuvinet smile.gif
turejo prijuiosciu, pantalonus, ta skarele su 4 kampais, dar mazu sirdeliu ant kaklo pakabinamu ir grybu ant kaklo bet nezinau kam tuos grybus kabint smile.gif aisku dar buteliu papuosimus kaip jaunuju apranga kokius trejus maciau man rodos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciuke_ee: 06 kovo 2009 - 21:16
sveikutes, buvau temele pametusi doh.gif kazkaip vis paziuredavau i sena, ir nepamaciau, kad ji jau uzdaryta ir nauja senai jau sukurta doh.gif

tai va, dabar prie reikalo: scenariju beveik susideliojau, pasidariau saldainiu popieriukus, pasizadu korteles, pradejau laikrasti daryti, pasidariau nuotrauku koliazus. va dabar ir iskilo klausimas, ar man juos deti i laikrasti, ar kabinti ant sienos. Siaip mintis butu gal ant sienos kabinti, bet nezinau kur galima atsispausdinti ant dideliu lapu. ar i kokia spaustuve reikia eiti, ar bet kur gali atspausdinti. Kazkaip niekada nesu susidutus su plakatais. Patarkiit, prasau.
Atsakyti
QUOTE(maze11 @ 2009 03 06, 21:20)
sveikutes, buvau temele pametusi  doh.gif kazkaip vis paziuredavau i sena, ir nepamaciau, kad ji jau uzdaryta ir nauja senai jau sukurta  doh.gif

tai va, dabar prie reikalo: scenariju beveik susideliojau, pasidariau saldainiu popieriukus, pasizadu korteles, pradejau laikrasti daryti, pasidariau nuotrauku koliazus. va dabar ir iskilo klausimas, ar man juos deti i laikrasti, ar kabinti ant sienos. Siaip mintis butu gal ant sienos kabinti, bet nezinau kur galima atsispausdinti ant dideliu lapu. ar i kokia spaustuve reikia eiti, ar bet kur gali atspausdinti. Kazkaip niekada nesu susidutus su plakatais. Patarkiit, prasau.

nan gl pabandyk i copy1 uzsukt jie daug ka daro spauzdinimo klausimais....
o kaip koliaza darei nes as galvoju daryt bet nezinau ar verta prasidet su juo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maze11 @ 2009 03 06, 21:20)
sveikutes, buvau temele pametusi  doh.gif kazkaip vis paziuredavau i sena, ir nepamaciau, kad ji jau uzdaryta ir nauja senai jau sukurta  doh.gif

Kaune pvz, Dakra spausdina A3, gal net B3 formatu, o didesniu skaitmeniniu formatu manau nerasi, tada jau reikia ieškot kas spausdina plačiaformatės spaudos mašinom kuo didesne rezoliucija.
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 03 06, 21:46)
nan gl pabandyk i copy1 uzsukt jie daug ka daro spauzdinimo klausimais....
o kaip koliaza darei nes as galvoju daryt bet nezinau ar verta prasidet su juo smile.gif

keliausi nuotraukas kaip paveiksliukus i worda i rdeliojausi kaip man reikia.

pabandysiu copy1 paklaust
Atsakyti
QUOTE(maze11 @ 2009 03 07, 01:39)

Sveikutes! wub.gif
Labai brangu copy1 kopijuoti. g.gif As krikstynom kopijavau, tai siaubas: uz 7 egzempliorius 200.45 lt. sumokejau. doh.gif Paskui viena mamyte rekomendavo paslaugu skltyje yra, kurios tai daro pigiau, bet as nesinaudojau, nes per velu buvo. Jei noresi, galesiu paziureti, gal kontaktus issaugojau, tai rase, kad zymiai pigiau pas juos. Jie ir plakatus daro, ir dar visokiausius dalykus. Na, reikia teirautis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maze11 @ 2009 03 06, 23:39)

o kaip ir kada zadi iteikti ta koliaza?

o as vakar apimta ikvepimo pasidariau ir atsispauzdinau saldainiu popierelius, netikra santuokos liudijima visus kontraktus wink.gif tai juokinau seimyna sake berbe devyndarbe smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciuke_ee: 07 kovo 2009 - 12:30