Įkraunama...
Įkraunama...

Redken

QUOTE(miss.elle @ 2011 03 15, 22:28)
labai skaniai kvepia, paglotnina plauka, bet , kad butu kazkoks ypatingas, tai nepasakyciau.

Na tada lengva ranka numosiu į jį... ax.gif
Atsakyti
Naudojau tik Redken All Soft kondicionierių + šampūną. Neypatinga porelė, gal ir padaro plaukus "šilkinius" kaip ir dauguma silikoninių priemonių, bet ir apimties man nelikdavo visiškai jokios, galvą plaut turėjau kasdien. Mano plaukai ploni, galiukai išsausėję.
Atsakyti
QUOTE(RAsme @ 2011 03 16, 15:28)
Naudojau tik Redken All Soft kondicionierių + šampūną. Neypatinga porelė, gal ir padaro plaukus "šilkinius" kaip ir dauguma silikoninių priemonių, bet ir apimties man nelikdavo visiškai jokios, galvą plaut turėjau kasdien. Mano plaukai ploni, galiukai išsausėję.

o kas jums padaro stebuklus? bigsmile.gif as turiu Redken all soft heavy cream kauke-tokio gerio gyvenime nesu turejus,jau plokai tokie svelnus,lygus,sunkus pasidaro wub.gif niekada dar nemaciau tokio efekto nei nuo vienos turetos plauku kaukes.Plius nesijaucia man tie silikonai visai,nes dazniausia nuo priemoniu tokiu man apsinese tokie plokai atroodo,nzn kaip paaiskint g.gif o nuo sito jie slidus tokie wub.gif labai labai patenkinta bigsmile.gif
Dar turiu redken volume sampuna,sis irgi labai patinka,plaukai blizga,svarus ju nesausina visai kaip kiti volume sampunai ax.gif zodziu patenkinta labai esu,butinai dar bandysiu ka nors is redken,nes kol kas geresnio nieko nesu turejus bigsmile.gif
Atsakyti
Stebuklus padaro mano kirpėja wink.gif
O iš priežiūros priemonių stebuklų nesitikiu, bet ir galvos plaut kasdien nenoriu - tingiu. Prieš silikonus taip pat nesu blogai nusistačius, tiesiog yra žymiai pigesniu priemonių nuo kurių išgausite panašų efektą. Žinoma viskas yra labai individualu.
Atsakyti
QUOTE(RAsme @ 2011 03 23, 10:35)
Stebuklus padaro mano kirpėja wink.gif
O iš priežiūros priemonių stebuklų nesitikiu, bet ir galvos plaut kasdien nenoriu - tingiu. Prieš silikonus taip pat nesu blogai nusistačius, tiesiog yra žymiai pigesniu priemonių nuo kurių išgausite panašų efektą. Žinoma viskas yra labai individualu.

o ir nesimaudot kasdien? biggrin.gif as kai lendu i dusa tai man tas galvos plovima skaip normalus kasdienis ritualas smile.gif kirpeja tai nzn nebent nukirpdama plaukus stebukla padaryt gali bet palaikyt grazius tikrai tik priemones gero padeda smile.gif Isbandziu esu ir labai pigiu ir labai brangiu kol kas geresnio nieko neturejus esu.O ir manau kad Redken tikrai nera brangios priemones,sakyciau labai vidutines smile.gif
Atsakyti
http://makeupalley.c...tyling-Products gal turi kas ?
Atsakyti
Lietuvoje neesu mačius šių priemonių, tai tikriausiai ir nėra? Ar jų galima būtų įsigyti tik per tarpininkes ar galima ir internetu parsisiųsti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 07 30, 13:30)
Lietuvoje neesu mačius šių priemonių, tai tikriausiai ir nėra? Ar jų galima būtų įsigyti tik per tarpininkes ar galima ir internetu parsisiųsti? smile.gif

galima, yra feelunique, siuntimas nemokamas. thumbup.gif
Atsakyti
Išbandžiau ir aš ALL SOFT šampūną ir kondicionierių, tai po pirmo karto nieko ypatingo nepastebėjau: plaukai nei blizgesni, nei dar švelnesni netapo. Gal ant stipriai pažeistų ir matytųsi koks poveikis. Tiesa, tik susiriebalavo kiek greičiau nei įprastai.
Atsakyti
gal dar kas naudojat šias priemones?
Atsakyti
Naudojau redken blondinem sampuna irkondicionieriu. Nu baisiau nesu ilgai turejus... Sampuno likuti ismeciau. Iskart pradedant plauti galva, jau niezti, tiek pleiskanu gyvenime nesu turejus, galva pastoviai niezejo.. Bandziau ir po maziau naudoti, ir sukitom priemonem - rezultatas vistiek ziaurus. Tokiu pinigu niekaip nemokeciau ir atszegnojau nuo Redken doh.gif
Atsakyti
ka patartumete naudoti? mano plaukai nedažyti, greitai riebaluojasi, galai sausi. nuo daugumos šampunu oda pleiskanoja, niezti. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 13 birželio 2012 - 11:16