Įkraunama...
Įkraunama...

Redken

Visai niekur neradau atsiliepimų apie Redken plaukų priemones. Gal kas bandėt? Ar LT yra? Kokios kainos? Siunčiantis tai įvairiai apie 40lt? Ar verta?
Atsakyti
As naudojau Redken ir man labai patiko,bet tai buvo pries 10 metu.Zinau kad Redken buvo ilgam pradingusi is Lietuvos,bet gal dabar vel kas sugalvojo atvezti.
Reiketu pasieskoti informacijos.Jei vel atsirado Lietuvoje tai reiketu vel susipirkti.
Gal kas is mergaiciu zinos.
Tiesa tu mini kad kaina tik 40 litu gaunasi,tai galiu pasakyti kad labai pigu nes kai as preis 10 metu buvau viska susipirkusi tai sumokejau virs 400 litu uz 4 priemones,bet nors pries 10 metu tai buvo gana didele suma,bet as nesigailejau tiek sumokejusi uz sias priemones,nes man tikrai labai atgaivino plaukus.
Atsakyti
Niekas nenaudojat Redken???
Ko nors iš šitos serijos?

user posted image

ar
user posted image

ar
user posted image

ar
user posted image

Atsakyti
QUOTE(tura @ 2009 03 06, 09:41)
Niekas nenaudojat Redken???
Ko nors iš šitos serijos?

user posted image

ar
user posted image

ar
user posted image

ar
user posted image

man teko bunant Amerikoj trinkti galva su kazkuriuo Redken sampunu. Jei rasciau Lietuvoj, nusipirkciau paivairinimui butinai. Tikrai labai patiko. O ju kainos tikrai ne simtai, o apie 13 - 15 doleriu
Atsakyti
redken plauku priemones man vieni is geriausiu ......geltona linija drekinanti ir plaukus daro silkinius.....melyna linija atgaivina labai nukentejusius plaukus nuo cheminio ir tt......nauja serija violetine irgi labai patiko.....naktinis seriumas labai geras.......

redken jav is geriausiau plauku priemoniu jau kelinti metai is eiles pirmose vietose yra......nemazai redken preimoniu yra gave apgovanojimu allure ar glamor......
Atsakyti
Mane irgi labai domina siuos priemones, ypac serija blondinems. Gal yra bandziusiu?
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2009 05 19, 05:25)
Mane irgi labai domina siuos priemones, ypac serija blondinems. Gal yra bandziusiu?

naudojau ir dabar naudoju kauke(violetinis kremas) kuri nuima ryzuma.....bet dabar ta kauke jau isimta is prekybos.. verysad.gif ir vietoj jos atsirado kitkas...

ta kauke buvo pure pearl...ir plaukus kaip silkinius padarydavo ir spalva pagerindavo...... thumbup.gif

user posted image

o naujo dalyko dar nebandziau.."perfect platinum".....nes instrukcija raso kad pirstines naudoti pries tepant galva...tai reiskia rankas teps...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isabelle: 20 gegužės 2009 - 07:17
QUOTE(Isabelle @ 2009 05 20, 08:16)
naudojau ir dabar naudoju kauke(violetinis kremas) kuri nuima ryzuma.....bet dabar ta kauke jau isimta is prekybos.. verysad.gif  ir vietoj jos atsirado kitkas...

ta kauke buvo pure pearl...ir plaukus kaip silkinius padarydavo ir spalva pagerindavo...... thumbup.gif

user posted image
o  naujo dalyko dar nebandziau.."perfect platinum".....nes instrukcija raso kad pirstines naudoti pries tepant galva...tai reiskia rankas teps...

drinks_cheers.gif superine sita kauke thumbup.gif
uzsisakineju ja is JAV, tai ten dar ja galima rasti, bet jei sakot, kad isimta is prekybos, tai reiks daugiau uzsipirkt unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(*moon* @ 2009 05 19, 13:25)

labai geras blondinem sampunas ir kondicionierius, man zymiai labiau patiko uz Alternos serija blondinems smile.gif

o va lakas Redken, tai nepatiko schmoll.gif smirda ir visai nieko nefiksuoja unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sofili: 21 birželio 2009 - 10:40
QUOTE(sofili @ 2009 06 21, 11:39)
drinks_cheers.gif superine sita kauke thumbup.gif
uzsisakineju ja is JAV, tai ten dar ja galima rasti, bet jei sakot, kad isimta is prekybos, tai reiks daugiau uzsipirkt unsure.gif
Papildyta:

labai geras blondinem sampunas ir kondicionierius, man zymiai labiau patiko uz Alternos serija blondinems smile.gif

o va lakas Redken, tai nepatiko schmoll.gif  smirda ir visai nieko nefiksuoja unsure.gif

As irgi uzsisakiau sia porele 4u.gif Manau turetu patikti wub.gif O ta kauke tai neisimta is apyvartos maciau daugelyje int perduotuviu ju yra thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
as l. daznai naudoju Redken ir galiu pasakyti, kad tai superines plauku prieziuros priemones, tik, deja, Lietuvoje ju negausit. As siunciausi per tarpininkus is JAV, 1 l. sampuno ~ 80 - 100 Lt., tas pats kondicionierius. Londone kainos 250 ml. talpa sampuno ~ 10 svarų . Ganetinai brangu, bet kosmetika tikrai gera.
Atsakyti
Gal būtų atsiliepimų apie šį krema Redken All Soft Velvet Whip?
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 03 14, 18:40)
Gal būtų atsiliepimų apie šį krema Redken All Soft Velvet Whip ?

labai skaniai kvepia, paglotnina plauka, bet , kad butu kazkoks ypatingas, tai nepasakyciau.
Atsakyti