Įkraunama...
Įkraunama...

Pigmentinės dėmės

QUOTE(Miaška @ 2006 05 25, 09:33)
Aš tepu tą kremuką ryte ir vakare - taip parašyta ant pakuotės. Man atrodo, kad jau po kelių dienų tepimo tos dėmės, kur mažiau ryškios, dar labiau nublanko. Ant tamsesnių kol kas nepastebiu efekto, gerai, kad jos ne taip matomose vietose g.gif

sveika, gal prisimeni tada ejai y soliariuma? arba ant saules buvai? neparyskejo dar labiau? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 04 20, 20:38)
Bandžiau Uriage kremą (apie 60 lt), Amway bright idea serumą (120), Kleraderm (35), Skinoren (45), dar kažką... niekas nepadėjo.  schmoll.gif  Kepenų f-ja normali, hormonų tyrimo (kaina 100) rezultatai - viskas normos ribose, į soliariumus nevaikštau, vasarą neišeinu be SPF 15 (30 man netinka, nes jie pertiršti mano mišriai odai) Pastaruoju metu naudoju Aquatonale concentre eclaircissant koncentratą - 3 ml., kaina apie 8 lt., kol kas jokio rezultato. sad.gif
  Ką galiu pasakyti - kremai skirti tik profilaktikai, o rimtam gydymui reikalingi serumai ir koncentratai. Nemanau, kad reikia naudoti tik nuo rudens - naudoju ir vasarą, tik prieš miegą - taip yra proga išbandyti, ar jos tikrai veiksmingos, nes pastebėjau vieną dalyką: kadangi visos puolam šias priemones naudoti nuo rudenio, susidaro įspūdis, kad jos padeda, o iš tikrųjų oda pati šviesėja šaltuoju metų laikotarpiu.  smile.gif Tiesa, kosmetologė man pasakė, kad lazeris čia nieko nepadės ir kad nepuoselėčiau tuščių vilčių.  unsure.gif

Kur perki tą koncentratą? Gal kuris kremas buvo, nors šiek tiek, efektyvesnis už kitus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lenora: 22 gegužės 2007 - 12:45
Sveikos,

O gal kas turit Vitiligo (baltme), t.y. baltos demes ant kuno. Gal kas bandet kuom nors naikinti ir pavyko?
As bandziau zolelem, bandziau Vitex kremu, bandziau i spec soliariuma vienoje klinikoje eiti ir nieko sad.gif
Atsakyti
jo man kosletologe irgi sake , kad net lazeris nepanaikina tu demeliu visikai, tad belieka tik saugoti odyte ir maskuoti !
Atsakyti
QUOTE(kuti_kuti @ 2007 05 19, 16:07)
sveika, gal prisimeni tada ejai y soliariuma? arba ant saules buvai? neparyskejo dar labiau? verysad.gif

Ėjau ir į soliariumą, ir saulėje būnu, tos dėmės tokios ir liko - pablukusios, neryškėja daugiau. Aišku, norėčiau, kad visai dingtų...

QUOTE(beata_abc @ 2007 05 22, 16:58)
O gal kas turit Vitiligo (baltme), t.y. baltos demes ant kuno. Gal kas bandet kuom nors naikinti ir pavyko?

Yra tokia tema prie Moters ir šeimos sveikatos, paieškok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenora @ 2007 05 22, 13:44)
Kur perki tą koncentratą? Gal kuris kremas buvo, nors šiek tiek,  efektyvesnis už kitus?
Koncentratą perku Kaune, netoli Soboro esančioje vaistinėje, ji atrodo vadinama Gydomosios kosmetikos vaistine, randasi Gedimino g. atkarpoj tarp Laisvės al. ir Kęstučio g. mirksiukas.gif O iš visų priemonių bene geriausiai padėjo, net keista, bet Skinoren. Bet jis efektyvus tik tokiu atveju, kai pigmentinių dėmių kilmė - po epidermio pažeidimų, tarkim po spuogelių, bėrimų ir pan. O tos dėmės kurios prieš 5 metus "išlindo" po kontraceptikų Diane35 vartojimo, tai jau turbūt ant amžių amžinųjų... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 05 22, 21:35)
Koncentratą perku Kaune, netoli Soboro esančioje vaistinėje, ji atrodo vadinama Gydomosios kosmetikos vaistine, randasi Gedimino g. atkarpoj tarp Laisvės al. ir Kęstučio g. mirksiukas.gif O iš visų priemonių bene geriausiai padėjo, net keista, bet Skinoren. Bet jis efektyvus tik tokiu atveju, kai pigmentinių dėmių kilmė - po epidermio pažeidimų, tarkim po spuogelių, bėrimų ir pan. O tos dėmės kurios prieš 5 metus "išlindo" po kontraceptikų Diane35 vartojimo, tai jau turbūt ant amžių amžinųjų... doh.gif

Žinai, beskaitant prisiminiau kas man labai tiko. Pas mane irgi hormoninės dėmės, tai prieš 3-4 metus turėjau tokį latvišką anyžių aliejuką. Puikiai buvo nuvalęs dėmes. Pirkti dabar jau jo nebūna. Gal sakau imti ir pasigaminti? Nusipirksiu eterinį anyžių aliejuką ir įlašinsiu į kokį nors bazinį pvz. alyvų. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenora @ 2007 05 24, 12:11)
Žinai, beskaitant prisiminiau kas man labai tiko. Pas mane irgi hormoninės dėmės, tai prieš 3-4 metus turėjau tokį latvišką anyžių aliejuką. Puikiai buvo nuvalęs dėmes. Pirkti dabar jau jo nebūna. Gal sakau imti ir pasigaminti? Nusipirksiu eterinį anyžių aliejuką ir įlašinsiu į kokį nors bazinį pvz. alyvų. biggrin.gif

Kažką kažkur lyg ir esu girdėjus apie šitą aliejų... g.gif Visai įdomu būtu pabandyti. bigsmile.gif Tik gaila, kad kaip sakei, jo jau nebėra. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 06 06, 23:15)
Kažką kažkur lyg ir esu girdėjus apie šitą aliejų... g.gif Visai įdomu būtu pabandyti. bigsmile.gif Tik gaila, kad kaip sakei, jo jau nebėra. unsure.gif

Vakar pirkau stebuklingą rėžiukų kremą nuo pigmentinių dėmių. Rašo, kad baliną ir apsaugo nuo saulės, nes yra UV filtras 10. Žiūrėsiu, kaip suveiks biggrin.gif

http://www.100metu.l...ra/celerit_plus
Atsakyti
Sveiki,
ant veido vis daugeja pigmentiniu demiu. Nepasakyčiau, kad labai mėgstu būti saulėje, į darbą važiuoju tik su mašina, taip kad saulė nelabai mane pagauna dienos metu smile.gif Buvau pas gydytojus, ieškojau internete, bet labai vertingo atsakymo taip ir negavau. Gal galit pasidalinti patirtimi?

Kaip gydyti jau atsiradusias pigmentines demes? Ar jas galima išbalinti kaip nors? Ką man daryti, kad ju nedaugetu?

Dėkoju
p.s. pridedu forumo gydytojos atsakymą, kuris, deja, ne pilnas sad.gif

Reiketu vengti soliariumo ir saules spinduliu, kadangi tai skatina pigmentiniu demiu atsiradima (ypac nestumo metu ar vartojant kontraceptines tabletes). Naudokite saules apsauginius kremus.
Rekomenduociau kremus su vaisinemis (AHA) rugstimis, pilinga su pvz., glikolio rugstimi.
Atsakyti
Na kaip merginos, gal atradote kokį stebuklingą receptą nuo tų prakeiktų pigmentinių dėmių. Jos kamuoja ir mane. Dabar išbandžiau Oriflame kremą nuo veido pigmentinių dėmių, bet jokio poveikio nepastebėjau. Vos tik gavo šiais metais mano veidas, ir vėl jos bjaurybės paryškėjo. Galvoju važiuodama į pajūrį tepliotis tas vietas apsauginiu kremu nuo saulės su labai stipriu faktoriumi (50), gal bent padės labiau joms neišryškėti. Nežinau kaip jums, bet man tai nesinori visa vasarą pravaikščioti bliednai, todėl saugosiu tik tas vietas g.gif
Atsakyti
Man irgi tų bjaurybių ant veido priviso, ypač per nėštumą padaugėjo. Ir apgamų po kiekvienos vasaros vis daugiau atsiranda, nors saulės labai vengiu, niekada specialiai nesideginu. Dairausi į vieną balinantį kremą - Academie firmos, su vit. C. Gal kuri esat bandžiusi?

O šiaip jau viena moteriškė, iš kurios pirkau maisto papildus, pasakojo, kad pigmentinės dėmės ir apgamai atsiranda dėl susikaupusių šlakų organizme veikiant saulei. Todėl būtinas organizmo valymas ir kuo daugiau gerti skysčių. Ji pati išnaikino pigmentines dėmes, atsiradusias po nėštumo, valydama kepenis, t.y. gerdama po šaukštą ricinos aliejaus, kartais jį maišydavo su šaukštu konjako. Girdėjau, kad aliejų gerti naudinga, bet pati nelabai įsivaizduoju, kaip apskritai jį galima gert, o dar ricinos. Nebent tik būnant namų šeimininke ir niekur iš namų kojos nekeliant g.gif
Atsakyti