Įkraunama...
Įkraunama...

Pigmentinės dėmės

QUOTE(mlomsa @ 2006 09 27, 17:19)
Bet metus atgal drauge is uzsienio parveze DERMALOGICA  rinkini nuo pigmentiniu demiu apie 100eur (2-3men uztenka) http://www.dermalogi...e...?&location=?  Rezultatai po3men puikus (2-3men uztenka)perku pastoviai visus kremus. Aisku kaitintis saulutej negaliu,bet turiu sviesia svaria, su vos vos iziurima demele oda.

labas 4u.gif
susidomejau as situo rinkinuku smile.gif
gali gal pasakyt kokios pas tave demeles? nes pas mane gan tokios ryskiai rudos, net pudra nelabai uzmaskuoja, kazin ar padetu? kaip suprantu tos demeles blunka pamazu?
man lazeriu buvo jas isnaikine visiskai, bet jos gana greit vel tose paciose vietose atsirado sad.gif
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2007 01 10, 14:15)
Kaip panaikint pigmentines dėmeles, likusias po spuogo? Kažin Achromin'as padėtų?

po spuogo tai gal siaip tokia rausvesne demele, ne pigmentine? tada labai tiktu Roc firmos anti-blemish kremukas (ar kazkaip panasiai vadinas), buna euro vaistinese, kaina apie 50lt.
Atsakyti
QUOTE(jul_ @ 2007 01 10, 19:36)
labas  4u.gif
susidomejau as situo rinkinuku smile.gif
gali gal pasakyt kokios pas tave demeles? nes pas mane gan tokios ryskiai rudos, net pudra nelabai uzmaskuoja, kazin ar padetu? kaip suprantu tos demeles blunka pamazu?
man lazeriu buvo jas isnaikine visiskai, bet jos gana greit vel tose paciose vietose atsirado sad.gif

kokioj klinikoj naikinai demele lazeriu ?
o kokios pas tave demeles?
pas mane tai rudos spalvos pigmentines demeles issibarsciusios per visa kuna. atrodau taip lyg vietomis buciau tamsiaode... rolleyes.gif
planuoju irgi naikint lazeriu, tik dabar sprendziu i kokia klinika eit...

gal kas ka gali patart ??
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sankan @ 2007 01 17, 16:30)
kokioj klinikoj naikinai demele lazeriu ?
o kokios pas tave demeles?
pas mane tai rudos spalvos pigmentines demeles issibarsciusios per visa kuna. atrodau taip lyg vietomis buciau tamsiaode...  rolleyes.gif
planuoju irgi naikint lazeriu, tik dabar sprendziu i kokia klinika eit...

gal kas ka gali patart ??
smile.gif

pas mane irgi rudos, bet tik ant veido smilkiniuose ir dar buvo is abieju pusiu nosies, tai smilkiniuose labai greitai vel atsirado, nors nei saulej nei soliariume nesideginau, visada su apsauginiu 30spf kremu, taigi matyt cia vidines problemos, sako del kepenu buna.
del klinikos atsakysiu i az. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kachiukai @ 2006 03 15, 22:33)
O papasakokit, ar nestumo metu pas nieka neatsirado pigmentiniu demiu nuo saules? Kaip jos atrodo? Ar labai baisus dalykas, labai cia tos saulutes vengt?

pas mane atsirado.Ant veido, ant skrustikauliu-vadinami drugeliai.Sako po nestumo dings,bet pas mane liko. schmoll.gif
Atsakyti
Laba diena, turiu tokia problema.
Ziemos metu buvo ramu nes nesimate strazdanu (beveik) , bet kaip pasirode saule iskarto patamsejo. Pasakykite budu kaip jas visiskai , galutinai isnaikinti ! Isnaikinimo kaina neturetu virsyti 2000LT (Taip , tikrai noriu jomis atsikratyt) Noreciau isgirsti komentaru kuriems taip jau buvo nutike ir ishnaikino jas.(strazdanas).Arba tas kas tikrai zino. Noreciau kuo greiciau jas isnaikint. dekui uz komentarus. Beje nezinau ar i sia skilty parasiau, Jei ne perkelkit kur sita tema turetu buti.
Atsakyti
QUOTE(tomiukas23 @ 2007 03 05, 15:17)
Laba diena, turiu tokia problema.
Ziemos metu buvo ramu nes nesimate strazdanu (beveik) , bet kaip pasirode saule iskarto patamsejo. Pasakykite budu kaip jas visiskai , galutinai isnaikinti ! Isnaikinimo kaina neturetu virsyti 2000LT (Taip , tikrai noriu jomis atsikratyt) Noreciau isgirsti komentaru kuriems taip jau buvo nutike ir ishnaikino jas.(strazdanas).Arba tas kas tikrai zino. Noreciau kuo greiciau jas isnaikint. dekui uz komentarus. Beje nezinau ar i sia skilty parasiau, Jei ne perkelkit kur sita tema turetu buti.

Andželika iš Bolero salono minejo apie gerą kremuką balinantį, bet jį reikia naudoti žiemą, o ne pavasarį.Tik pasirodžius saulutei reikia teptis su SPf apsauginiais kremais.Jei labai ryški pigmentacija, tai šalinama su lazeriu, bet garantijos, kad vel neatsiras dėmelės turbūt niekas neduos, visą laiką reiks vengt saulės.Galima nebent naikint ne paskemes-pigmentaciją, bet ieškot priežasties, kontraceptikai ar kokios sveikatos problemėlės g.gif
Atsakyti
QUOTE(naujakė2005 @ 2007 03 07, 16:36)
Galima nebent naikint ne paskemes-pigmentaciją, bet ieškot priežasties, kontraceptikai ar kokios sveikatos problemėlės g.gif

Strazdanos - ne sveikatos problema, o jų priežastis - genuose taip "užrašyta", kaip plaukų ar akių spalva. Deja... Žinoma, gali pigmentacija atsirast ar keistis ir dėl amžiaus ar sveikatos, bet supratau, kad čia klausiama apie natūralias, "sveikas" strazdanas. Deja, nežinau, kaip pašalint...
Atsakyti
Tomiuk23, klausimas kyla dėl odos pigmentacijos pobūdžio. Tema pavadinta "Pigmentinės dėmės", o pirmoje žinutėje klausi, ką daryti, nes "išryškėjo strazdanos". Tai visiškai skirtingi dalykai, pradedant jų kilme, baigiant išvaizda, būtų gerai daugiau tikslumo. smile.gif
Atsakyti
Bandžiau Uriage kremą (apie 60 lt), Amway bright idea serumą (120), Kleraderm (35), Skinoren (45), dar kažką... niekas nepadėjo. schmoll.gif Kepenų f-ja normali, hormonų tyrimo (kaina 100) rezultatai - viskas normos ribose, į soliariumus nevaikštau, vasarą neišeinu be SPF 15 (30 man netinka, nes jie pertiršti mano mišriai odai) Pastaruoju metu naudoju Aquatonale concentre eclaircissant koncentratą - 3 ml., kaina apie 8 lt., kol kas jokio rezultato. sad.gif
Ką galiu pasakyti - kremai skirti tik profilaktikai, o rimtam gydymui reikalingi serumai ir koncentratai. Nemanau, kad reikia naudoti tik nuo rudens - naudoju ir vasarą, tik prieš miegą - taip yra proga išbandyti, ar jos tikrai veiksmingos, nes pastebėjau vieną dalyką: kadangi visos puolam šias priemones naudoti nuo rudenio, susidaro įspūdis, kad jos padeda, o iš tikrųjų oda pati šviesėja šaltuoju metų laikotarpiu. smile.gif Tiesa, kosmetologė man pasakė, kad lazeris čia nieko nepadės ir kad nepuoselėčiau tuščių vilčių. unsure.gif
Atsakyti
Na as strazdanas kaip pigmentines demes kadais naikinau lotuliukas.gif
Tai zinau toki recepteli - braškių kaukė...
Ai, dar pienių galvas vandeniu uzplikyti (du valg saukstai pienių galvu ant stiklines) ir sita "arbata" valyti veiduka ryte vakare smile.gif
Agurkai sviesina veida... Citrinu sultim su cukrum paskrabink veiduka smile.gif Sviesina citrinos sultys mirksiukas.gif
Atsakyti
Planuoju užsisakyt lazerį iš AVON "Clinical Laser", girdėjau neblogų atsiliepimų apie jį. Žiūrėsim, gal padės. mirksiukas.gif

O gal kuri nors bandėt? ax.gif
Atsakyti
Vasara atėjo, ir prasidėjo... biggrin.gif
Siaubas ta saulė, tik pašvietė ir jau. bash.gif Kai pagalvoju kartais, visi žmonės kaip žmonės, džiaugiasi pavasariu, artėjančia vasara, o aš rudens laukiu... blush2.gif doh.gif Tada lengviau atsipučiu. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 16 gegužės 2007 - 20:28