Įkraunama...
Įkraunama...

Pigmentinės dėmės

As naudoju iricar ir labai dziaugiuosi..Jau beveik nebeturiu demiu,liko vos kelios mazytes,kur seniau buvo visi balti peciai ir kaklas thumbup.gif smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2005 08 13, 16:25)
O mano abu vaikai turi tokias tik aišku netaip matomoje vietoje g.gif
Sūnus ant kojos S raidę,o dukra toj pačioj vietoj I raidę-sakom pažymėtieji tongue.gif
O kaip su tokiom dėmėm kovoti tai net neįsivaizduoju schmoll.gif

pas mane irgi ant kojos yra ruda pigmentine deme einanti beveik per visa koja nuo pat vaikystes.. verysad.gif beje, panasi i S raide..

nezinau, balinanciais kremais nelabai pasitikiu... tenka susitaikyti su esama situacija..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katė: 18 liepos 2006 - 11:53
O aš visa kaip žemėlapis išmarginta tomis dėmėmis, verysad.gif bet jos man nei ryškėja, nei ką nuo saulės. Bandžiau naikinti, bet jos turbūt už mane kantresnės blush2.gif Taip ir vaikštau plėmuota aggressive.gif
Atsakyti
AS naudoju achromin, bet pokycio nepastebiu verysad.gif naudoju pusantro menesio. Idomu kiek tas kremukas iricar kainuoja ir kur jo galima isigyti? Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
As tai ne ant kuno turiu, o ant veido verysad.gif , ant kairio skruosto. Tai per vasara labai paryskeja. Kazkada Druskininku gydyklose bandziau balinti - be efekto. Tikriausiai reikia ilgokai uzsiimti siomis proceduromis. Gal reiketu pabandyti siuolaikinius kremukus? Kokius g.gif
Atsakyti
man achrominas kaip tik labai thumbup.gif
naudoju gal 3 mėnesius tai veido oda žymiai gražesnė tapo.
Atsakyti
O gal zinot kur galima issitirti pigmentine deme (na ar joje nieko blogo blush2.gif ) ir ja panaikinti su lazeriu? Ir kiek tai kainuotu? Viena diiiidele turiu ant kojos, bet nelabai imu tai i galva, bet va kita nors mazyte, bet yra salia kruties, tai kazkaip nelabai man tai patinka... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(witchcraft @ 2006 08 17, 12:58)
O gal zinot kur galima issitirti pigmentine deme (na ar joje nieko blogo  blush2.gif ) ir ja panaikinti su lazeriu? Ir kiek tai kainuotu? Viena diiiidele turiu ant kojos, bet nelabai imu tai i galva, bet va kita nors mazyte, bet yra salia kruties, tai kazkaip nelabai man tai patinka...  unsure.gif

Siauliuose daktaras Karalevicius naikina sias demes su lazeriu.Telefono neturiu,bet bandysiu rudeni ten apsilankyti.
Atsakyti
na žiūriu tema nėra labai populiari verysad.gif gaila

ir dar norėjau vieno dalyko paklausti, gal žinote kur ir kaip pigmentines dėmes šalina? kaip pati procedūra, kaina,pojučiai po jos?
Atsakyti
Sveikos,
Padidejusi odos pigmentacija turi daug priezasciu. Nestumas, sutrikusi hormonu veikla, antibiotiku vartojimas, kontraceptines tabletes, kazkada stiprai saulej nudeges veidas po 10 metu irgi linkes i pigmentacija. Dar labai svarbi jusu vidaus organu veikla. Ypac kepenu. Taigi pries pradedant naikint rudas pigmentines demes jums reikia labai gero dermatologo pagalbos.
Kita nemaloni sios ligos puse - visiskai isnaikint pigmentines demes neimanoma, nes melaninas(del kurio atsiranda ta bjauri deme) randasi giliai po oda.
Didziausias priesas-saule.Taigi kiekviena ryta, pries iseinant i gatve BUTINAI uztepkit apsaugini krema nuo saules SPF30.Ypac ant paciu demiu.
Kas liecia kremus. Tikrai patimi kremai yra labai brangus. nes jie gaminami is naturaliu medziagu, kad nepazeist odos. Net menkiausias cheminiu medziagu kiekis priveda atgal prie pigmentacijos.ACROMINAS butent ir yra tas kremas kuriam yra Hydroquinone (stiprus balinantis chemikalas , bet tuo paciu ir LABAI PAZEIDZIANTIS jusu oda. Hydroquinonas jau seniai yra isbrauktas is kosmetikos gamintoju saraso, tik pas mus Lietuvoj kazkokiu stebuklingu budu atsiranda vis.
Pati turiu sia problema ant skruostu. Pradejau vartot Uriage krema, tikrai geras. Bet metus atgal drauge is uzsienio parveze DERMALOGICA rinkini nuo pigmentiniu demiu apie 100eur (2-3men uztenka) http://www.dermalogi...ion=?&location=? Rezultatai po3men puikus (2-3men uztenka)perku pastoviai visus kremus. Aisku kaitintis saulutej negaliu,bet turiu sviesia svaria, su vos vos iziurima demele oda.
Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2006 10 02, 11:11)
dekui, zinau, kad be jos neisisisuksiu  ax.gif  tik siaip labai idomu kokia galutine kaina gausis g.gif  ir ar verta bus rezultatu, o gal yra kokios galimos komplikacijos???  apie tai net nepagalvojau  doh.gif

na gal atsiras kas bandet??????

na ka as galiu tau pasakyt? g.gif
drauge salinosi pigmentines demes,ar tik ne su lazeriu po lupa,t.y.kaip usai budavo tamsesne oda ten,tai po pirmo karto paryskejo,ja ramino ,kad kartot reikia,pakartojo,ir ne velnio!
usai ttik ryskesni patapo g.gif tai cai kaip kam,as tai meciau tokia minty,nes biaju ,kaD BLOGIA U NEBUTU schmoll.gif
Atsakyti
Kaip panaikint pigmentines dėmeles, likusias po spuogo? Kažin Achromin'as padėtų?
Atsakyti