Įkraunama...
Įkraunama...

Pigmentinės dėmės

g.gif man taip pat pavasarį atsiranda pigmentinė dėmės,žiemą dingsta.
Atsakyti
QUOTE(ramonė @ 2006 05 06, 20:31)
g.gif man taip pat pavasarį atsiranda pigmentinė dėmės,žiemą dingsta.

O man is ziema jos nedingsta, ir siomis dienomis esu gana nerami, kad dar daugiua pigmentiniu demiu ant veido neatsirastu
Atsakyti
Tepu ta Achromina...parasyta,kad pagamintas ne Rusijoje,o Bulgarijoje...Dar tik savaite naudoju,tai siektiek tos demeles gal ir svieseja smile.gif niu bus matyti kaip veiks toliau...
Atsakyti
As kalbejau su kosmetologe del demeliu naikinimo. Tai sake, kad galima naikinti tik ziema, kai saule ne tokia stipri g.gif Tai dabar laukiu ziemos
Atsakyti
QUOTE(rosela @ 2006 05 20, 00:05)
Tepu ta Achromina...parasyta,kad pagamintas ne Rusijoje,o Bulgarijoje...Dar tik savaite naudoju,tai siektiek tos demeles gal ir svieseja  smile.gif  niu bus matyti kaip veiks toliau...

Nusipirkau ir aš Achromino, nieko toks, riebus beveik bekvapis kremukas. Nelauksiu rudens, pradėjau jau dabar tepliotis, gal bus efektas.
Atsakyti
turiu ir as problema - keliems metams po spuogo lieka pigmentine ruda demele.. galbut cia jau minetas Sebamed padetu?.. ar kam Achrominas padejo tokiu atveju?
Papildyta:
turiu ir as problema - keliems metams po spuogo lieka pigmentine ruda demele.. galbut cia jau minetas Sebamed padetu?.. ar kam Achrominas padejo tokiu atveju?
Atsakyti
turiu strazdanu, del ju per daugiausiai nepergyvenu..bet vis tiek sugalvojau, nusipirkti achromin kremuka ir pabandyti pabalinti jas lotuliukas.gif tai mano bulgariskas ir ant jo parasyta, kad reikia tepti 2kart er diena 2 savaites, o pskui tik kelis kartus per savaite..tai kaip istikruju reikia, nes vienos sakot, kad vasara negalima, kitos kad nuo kovo iki rugsejo tepti, vienos vakare, kitos ryte g.gif o kaip is tikruju? biggrin.gif
as tai tepu vakarais, kai prisimenu, nes pati girdejau, kad balinanciu kremu diena reikia vengti, nes saule tik dar labiau pablogina padeti, ta prasme patamsina, tai nezinau cia teisybe, ar ne blush2.gif
Atsakyti
Aš tepu tą kremuką ryte ir vakare - taip parašyta ant pakuotės. Man atrodo, kad jau po kelių dienų tepimo tos dėmės, kur mažiau ryškios, dar labiau nublanko. Ant tamsesnių kol kas nepastebiu efekto, gerai, kad jos ne taip matomose vietose g.gif
Atsakyti
Iš kremų pigmentinėms dėmėms naikinti verta dėmesio būtų Uriage firmos kremas"Depiderm"(50lt)..Būna tik vaistinėse
Atsakyti
QUOTE(smilga saule @ 2005 03 07, 12:04)
Aciu smile.gif pasiskambinau tai butu gal koki 2000lt plius as kauniete tai 5kart atvaziuot tai net nezinau g.gif

Gydytoja Ziliene is to centro karta ar du i menesi atlieka lazerio proceduras Kaune, stomatologinej poliklinikoj prie stoties.
Dar galima badyti sviesinti sias demes rugstinemis kaukemis.
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2006 05 23, 22:57)
turiu strazdanu, del ju per daugiausiai nepergyvenu..bet vis tiek sugalvojau, nusipirkti achromin kremuka ir pabandyti pabalinti jas  lotuliukas.gif tai mano bulgariskas ir ant jo parasyta, kad reikia tepti 2kart er diena 2 savaites, o pskui tik kelis kartus per savaite..tai kaip istikruju reikia, nes vienos sakot, kad vasara negalima, kitos kad nuo kovo iki rugsejo tepti, vienos vakare, kitos ryte  g.gif o kaip is tikruju? biggrin.gif
as tai tepu vakarais, kai prisimenu, nes pati girdejau, kad balinanciu kremu diena reikia vengti, nes saule tik dar labiau pablogina padeti, ta prasme patamsina, tai nezinau cia teisybe, ar ne  blush2.gif

turiu ir as ta krema achromin ir galu pasakyti kad demes tikria sumazejo .. tik dbar turiu dilema kaip ji naudoti vasara ar tepti diena ar ne .. pamau kad ne labai gerai ji diena naudoti , bte tada kokio laipsnio apsaugos uztektu 30 ? bet poto leliks baltas lopas smile.gif g.gif
Atsakyti
mama pries 20 metu vartojo Achromin. biggrin.gif sake nieko ypatingo.
Atsakyti