Įkraunama...
Įkraunama...

Pigmentinės dėmės

QUOTE(rude-007 @ 2005 12 15, 08:38)
Pas mane irgi ant desiniojo skruosto buvo atsisedusi pigmentine deme ir gana tamsi. Laikesi kazkur pora metu. Galvojau senstu. Praeitos savaites tv 'savaite su tv' programoje radau straipsni apie tai, ka sako veidas, visokie spuogai, lupos, pigmentines demes. Atseit jei yra pigmentines demes ant veido, tai yra problemu su endokrinine sistema: kepenimis ir inkstais, gal yra ir smeliuko. Issivaliau gi as kepenis ketvirta karta siais metais si savaitgali ir pamirsau. Vakar bendradarbe paklause, kaip issinaikinau ta deme ir kaip jai ta pati pritaikyt. Pasiziuriu veidrodin, - akurat. Na, pilnumoj dar neisnyko, bet jau labai labai nezymu. Isiziuret reikia norint pamatyt. Jokiu budu netaikau to jums, mamytes, bet sau kazkaip padejau..

o kaip tu valei kepenis? Itarimas kyla, kad ir pas mane gali buti kas ne taip toj srity, nes paskutiniu metu gana nemazai vaistu reikejo vartoti:(
Atsakyti
Man sia vasara atsirado pigmintine deme ant kuno-itariu,kad nuo savaiminio idegimo kremu naudojimo,nes gyvenime nieko panasaus nuo saules man netsirasdavo,be to vasara ne karto degintis neteko.
Atsakyti
O ar kuri nors bandet balinti - naikinti strazdanas ant veido? ax.gif
Atsakyti
O jei pabandyčiau su tuo Achromin kremuku randukus likusius po
spuogų balint? g.gif kažin ar galima? bijau aš kažkaip eksperimentuoti.. Pirkčiau Albino kremą, bet jau šis gerokai brangesnis.. tongue.gif
Atsakyti
gal kas zino kur siauliuose gauti to stebuklingo kremo achromin ???
Atsakyti
QUOTE(rosela @ 2006 03 12, 20:58)
Ir man Siauliuose  blush2.gif  Turiu jau kuri laika ant veido...tai labai matosi  doh.gif  Netikiu kad tas kremukas isnaikintu,bet gal nors kiek pabalintu....

Radau tongue.gif Kur nauja Norfa xl,tai ten yra...Bet ir kitose norfose turetu but smile.gif Lietuviskom,ne rusiskom uzrasyta buvo ax.gif
Atsakyti
O tas Achromin kremukas tinka ant veido strazdanom naikinti?smile.gif
Jei taip, tai kur Vilniuje jo butu galima rasti?
Atsakyti
QUOTE(illona @ 2005 09 05, 17:17)
jau net nepamenu nuo kada prasidejo, mazdaug nuo 1992 metu, tos pigmentines demes kai kuriose vietose dingsta, o kai kuriose atsiranda naujos.
po vieno pavasario buvo virs virsutines lupos(kaip usai), po kito ant skruostikauliu virsuje, kita- remelis - apvadelis apie abi lupas, kaip piestuku nubresta, dar kita ant kaktos ties smilkiniais,o galu gale jau kelinta pavasari ant zandenu. kai sonu pasisuki, tik tada matosi  cry.gif
gal kokius 8 metus turiu krema -A 3 skin lightening cream- action renforcee- italiskas. kai istepi tas vietas, vakare, tai labai grauzia. jau turbut jo garantija baigiasi, kad nelabai veismingas, o kito tokio nerandu.
ir reikia stipraus apsauginio kremo nuo ultr-violeto, bet kazkaip konkretaus neissirenku.
kol kas uzmaskuoju krempudra, ir tai tik tada jei kur i pramogas eigu, nes isitikinau, kad neprognozuojamai iskyla kur nori...siaubas... cry.gif  cry.gif

Pas mane lygiai tas pats. Po vasaros ant skruostikauliu buna baisiausios demes Per ziema apnyksta, bet pasviecia saule ir vel tas pats. Ziema tepliojausi anyziu aliejumi. Labai pabalino. Dabar pamaciau CLINIANS firmos krema nuo pigmentiniu demiu. Vadinasi tiksliai "Regeneruojantis kremas nuo demiu su vynuogiu ekstraktu ir SPF 8". Gal katra bandete? Parasykit.
Atsakyti
O papasakokit, ar nestumo metu pas nieka neatsirado pigmentiniu demiu nuo saules? Kaip jos atrodo? Ar labai baisus dalykas, labai cia tos saulutes vengt?
Atsakyti
Nusipirkau aš tą Achromin'a. Ką aš žinau, ar pamažėjo tų dėmių ar ne? Kvapas man jo labai nepatinka. Kažkokia vaistine trenkia. Prieš 10 metų maloniau kvepėjo. Negaliu pasakyti, ar sviesėja tos dėmės, bet kad berti veidą pradėjo, tai tiksliai. Veidukas pasidarė kaip tarka. Kažkas aiškiai netinka. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenora @ 2006 03 15, 23:55)
Pas mane lygiai tas pats. Po vasaros ant skruostikauliu buna baisiausios demes Per ziema apnyksta, bet pasviecia saule ir vel tas pats. Ziema tepliojausi anyziu aliejumi. Labai pabalino. Dabar pamaciau CLINIANS firmos krema nuo pigmentiniu demiu. Vadinasi tiksliai "Regeneruojantis kremas nuo demiu su vynuogiu ekstraktu ir SPF 8". Gal katra bandete? Parasykit.

O kur galima to anyziu aliejaus isigyti? Gal pabalina ne tik pigmentines demes, bet ir demeles, likusias po spuogeliu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2006 03 26, 16:30)
O kur galima to anyziu aliejaus isigyti? Gal pabalina ne tik pigmentines demes, bet ir demeles, likusias po spuogeliu?  g.gif

Buvo toks rusiškas, bet deja jo jau nebeveža. Bandžiau susitaisyti pati. Pirkau maža buteliuką eterinio anyžių aliejaus(10ml) ir 10 lašų įlašinau į alyvų aliejų. Kažkaip netaip veikia. Nepataikiau proporcijų. O anas buvo labai geras...
Atsakyti