Įkraunama...
Įkraunama...

Pigmentinės dėmės

QUOTE(traputis @ 2010 05 31, 13:08)
Pirkau iš kosmetologes už 200ml. sumokejau 130Lt pirkau su drauge perpuse, tai išeina labai gera kaina. 200ml. labiau aspimoka pirktis, nes rodos 50ml. taip pat tiek kainuoja, tik žinoma jau pakuote buna graži, nes toks kiekis yra klientams, bet man buvo pakuote nesvarbi, tai mes su drauge pasidalinome. Šios kosmetikos galima rasti Grožio akademijoje, ar kituose salonuose, kas dirba su ja  4u.gif Kremuko likome abi begalo patenkintos, super lengvas( kas retai buna su tokia didele apsauga) kitus pasitepus jausdavausi kaip su kauke. Mergytes tikrai rekomenduoju  thumbup.gif  thumbup.gif
My Webpage
http://www.grozioaka...p?id=63&pid=862

O kur jūsų kosmetologė dirba? man irgi tokio reikia būtinai. Pas mane Marijampolėjė tai abejoju ar kuriam salone gausiu, kai išvis pas mus tik koki trys yra smile.gif , o duotole nuorodoje kiek matau pardavinėja tik 50 ml.
Atsakyti
As dabar nupirkau Shiseido White Lucency.
Is pradziu paemiau meginuka, kelias diena tepiau. Rodos odos spalva susilygino.
Yra visa serija.
Labai gyre seruma, na bet pakolkas susilaikiau, 100 euru 30ml brangoka.
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2010 06 01, 11:20)
O kur jūsų kosmetologė dirba?  man irgi tokio reikia būtinai. Pas mane Marijampolėjė tai abejoju ar kuriam salone gausiu, kai išvis pas mus tik koki trys yra smile.gif , o duotole nuorodoje kiek matau pardavinėja tik 50 ml.

Aš iš Panevežio, jei kas iš Pan. rašykite i az parašysiu kur kreiptis, o šiaip manau nemažai kosmetologiu gali Jums užsakyti šio kremuko, tik prašykite to didesnio kiekio nes ji daug labaiu apsimoka imti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Orchidėjaantlango @ 2010 05 31, 21:32)
Šiaip tą kosmetiką galima užsisakinėti internetu. Šiaip yra dar vienas tikrai puikus produktas http://www.grozioaka...id=308&pid=1304 , ypatingai nėščiosioms, nes Joms dar labiau suaštrėja galimybė, kad oda supigmentuos ir nebepasitaisys.
Svarbiausias yra tas serumas, nes jame yra visas reikiamas kompleksas, bet jis be SPF, o MAYSTAR su SPF50.

traputis , o pas kokią kosmetologę pirkai ir aš norėčiau prie to serumo  4u.gif

O šita butinai reiks išbandyti smile.gif bandysiu prašyti kosmetologes, kad užsakytu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(traputis @ 2010 05 31, 13:08)
Pirkau iš kosmetologes už 200ml. sumokejau 130Lt pirkau su drauge perpuse, tai išeina labai gera kaina. 200ml. labiau aspimoka pirktis, nes rodos 50ml. taip pat tiek kainuoja, tik žinoma jau pakuote buna graži, nes toks kiekis yra klientams, bet man buvo pakuote nesvarbi, tai mes su drauge pasidalinome. Šios kosmetikos galima rasti Grožio akademijoje, ar kituose salonuose, kas dirba su ja  4u.gif Kremuko likome abi begalo patenkintos, super lengvas( kas retai buna su tokia didele apsauga) kitus pasitepus jausdavausi kaip su kauke. Mergytes tikrai rekomenduoju  thumbup.gif  thumbup.gif
My Webpage
http://www.grozioaka...p?id=63&pid=862

gal kas zino kur Vilniuje yra po 200ml pirkti?
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2010 06 01, 15:16)
Bet įdomūs žmonės, visgi smile.gif  smagu žinoti, kad jūs žinot.

Jei Tau reikia rašyk AZ pasakysiu kur kreiptis.

QUOTE(traputis @ 2010 06 01, 14:04)
Aš iš Panevežio, jei kas iš Pan. rašykite i az parašysiu kur kreiptis, o šiaip manau nemažai kosmetologiu gali Jums užsakyti šio kremuko, tik prašykite to didesnio kiekio nes ji daug labaiu apsimoka imti mirksiukas.gif
Papildyta:

O šita butinai reiks išbandyti smile.gif bandysiu prašyti kosmetologes, kad užsakytu ax.gif

O pas ką Tu perki? Nes aš jau gana ilgokai šita kosmetika naudojuos, bet nežinau kur gauti po 200ml, kiek suprantu tų darbinių talpų, nes kai paklausiau parduotuvėj, tai neparduoda, o pas kosmetologes nesilankau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orchidėjaantlango: 03 birželio 2010 - 13:09
QUOTE(Orchidėjaantlango @ 2010 06 03, 14:04)

O pas ką Tu perki? Nes aš jau gana ilgokai šita kosmetika naudojuos, bet nežinau kur gauti po 200ml, kiek suprantu tų darbinių talpų, nes kai paklausiau parduotuvėj, tai neparduoda, o pas kosmetologes nesilankau  verysad.gif

Aš pas savo kosmetologe perku, toks kiekis yra ne klientams, todel jo ir reikia prašyti kosmetologu 4u.gif
Atsakyti
Aš nusipirkau Iwostin, patiko, kad ne tik blukinantis dėmes, bet ir su SPF, tai galima ir ryte, ir vakare tepti. Odai tiko, lengvas, tikiuosi, pagelbės. Į veido odą jau žiūrėt negaliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2010 06 09, 23:35)
Aš nusipirkau Iwostin, patiko, kad ne tik blukinantis dėmes, bet ir su SPF, tai galima ir ryte, ir vakare tepti. Odai tiko, lengvas, tikiuosi, pagelbės. Į veido odą jau žiūrėt negaliu doh.gif

gal galite ideti nuotrauka ar nuoroda? Kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(taskiukas @ 2010 06 10, 19:26)
gal galite ideti nuotrauka ar nuoroda? Kokia kaina?

Va šitas.
Pirkau Eurovaistinėje, mokėjau 31 Lt su centais.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2010 06 10, 22:28)
Va šitas.
Pirkau Eurovaistinėje, mokėjau 31 Lt su centais.

ir kaip Jums sekasi su Iwostin?

as vis dar neostrata naudoju, na bala šiaip dėmėlės, bet letokai, taip pat naudojau caudali nuo pigmentiniu dėmiu, tai nezinau ar padėjo, šiaip tai malonus kremas, bet ar vienas be neostrata duotu efekta nezinau
Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2010 06 11, 09:17)
ir kaip Jums sekasi su Iwostin?
as vis dar neostrata naudoju, na bala šiaip dėmėlės, bet letokai, taip pat naudojau caudali nuo pigmentiniu dėmiu, tai nezinau ar padėjo, šiaip tai malonus kremas, bet ar vienas be neostrata duotu efekta nezinau

Tai dar per trumpai naudoju, kad efektas matytųsi. Ką galiu pasakyt, kad tikrai man tinka kaip kremas, ne riebus, gerai susigeria, oda rami, niekuo neberia. Parašyta anotacijoje, kad efektas gali pasimatyti po 4 sav., tai jau liepos pradžioje tikiuosi pamatyti visą gražų veiduką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2010 06 11, 09:47)
Tai dar per trumpai naudoju, kad efektas matytųsi. Ką galiu pasakyt, kad tikrai man tinka kaip kremas, ne riebus, gerai susigeria, oda rami, niekuo neberia. Parašyta anotacijoje, kad efektas gali pasimatyti po 4 sav., tai jau liepos pradžioje tikiuosi pamatyti visą gražų veiduką biggrin.gif

O sita kremuka galima vasara naudoti? nes pvz rugstiniu preparatu kiek zinau vasara negalima.
Atsakyti