Įkraunama...
Įkraunama...

Pigmentinės dėmės

Man po nemazo apgamo salinimo lazeriu liko rusva pigmentine deme. Visi pirstais padydavo sakydami, paziurek melyne turi doh.gif tai paprasiau odos gydytojo tepaliuko ir jis pardave man Pigmanorm (kainavo 100 lt). Tai vokiskas vaistas, kiek zinau bent jau tuo metu Lietuvos vaistinese jo nebuvo. Net anotacijos kita kalba isskyrus vokieciu internete neradau. Bet tepiau kaip gydytojas liepe ir po mazdaug 1,5 men deme visiskai isnyko smile.gif internete apie ji labai geri atsiliepimai (anglu k.). Tikrai rekomenduoju si tepaliuka norincioms visiskai atsikratyti pigmentiniu demiu 4u.gif

i 
Komerciniai skelbimai už Skelbimų lentos draudžiami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 27 gegužės 2010 - 18:07
QUOTE(miss85 @ 2010 04 09, 21:25)
Tai vokiskas vaistas, kiek zinau bent jau tuo metu Lietuvos vaistinese jo nebuvo.

Kada jį įsigijot, kaip su galiojimu?
Vat žinočiau, kad tikrai suveiks, tai gundyčiausi, bo Uriago man absoliučiai neveiksmingas schmoll.gif Dairaus dar i Neostratos...
Atsakyti
Norejau paklaust tu kurios turi tokias demes? Kokius vitaminus geriat?ir t.t
Atsakyti
Jau saulyte kasdien stipresne darosi,pasidalinkite kokiom priemonem tepat isblukintas pigmentines demes? Praeitais metais naudojau Ch Dior 30, bet vis tiek parudavo tos pacios demes, ypac nervina pigmentas virs virsutines lupos, nezinau kaip siemet issisaugot, juo labaiu , kad 2 kartus skrisim i siltus krastus...
Atsakyti
QUOTE(miss85 @ 2010 04 09, 19:25)
Man po nemazo apgamo salinimo lazeriu liko rusva pigmentine deme. Visi pirstais padydavo sakydami, paziurek melyne turi  doh.gif  tai paprasiau odos gydytojo tepaliuko ir jis pardave man Pigmanorm (kainavo 100 lt). Tai vokiskas vaistas, kiek zinau bent jau tuo metu Lietuvos vaistinese jo nebuvo. Net anotacijos kita kalba isskyrus vokieciu internete neradau. Bet tepiau kaip gydytojas liepe ir po mazdaug 1,5 men deme visiskai isnyko  smile.gif internete apie ji labai geri atsiliepimai (anglu k.). Tikrai rekomenduoju si tepaliuka norincioms visiskai atsikratyti pigmentiniu demiu 4u.gif

O ar visose vaistinese galima rasti Lietuvoje sio kremuko? smile.gif Nes jau visokiu isbandziau ir nieko nepadejo,jos vistiek matosi.Gal tada si pabandyt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 27 gegužės 2010 - 18:09
QUOTE(daivukas27 @ 2010 05 01, 20:46)
O ar visose vaistinese galima rasti Lietuvoje sio kremuko? smile.gif Nes jau visokiu isbandziau ir nieko nepadejo,jos vistiek matosi.Gal tada si pabandyt g.gif

Kokiose tiksliai vaistinese yra tepaliukas nezinau. Reiktu paklausineti vaistinese ar turi, gal net galetu ji uzsakyti 4u.gif Pati pirkau Verkiu klinikoje, Vilniuje

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 27 gegužės 2010 - 18:08
Gal galetumete ideti paveiksliuka, ar nuoroda atsiusti is savo patirties koks kremas geriausiai balino strazdanas ir koks geriausias jums yra apsauginis kremas?

Kai matai ipakavima, tai lengviau parduotuvese ieskoti smile.gif
Atsakyti
Laba diena,
as taipat turiu ant veido pigmentiniu demiu unsure.gif ,ypac isryskeja jos vasara,noriu paklaust ,gal galit rekomenduot veidui drekinanti dienini krema su kuo didesne SPF apsauga.Mano oda jautri,sausa.Kaiptik siuo metu planuoju pirkt ,esu paieskose.Aciu.
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2010 05 27, 18:30)
Laba diena,
as taipat turiu ant veido pigmentiniu demiu unsure.gif ,ypac isryskeja jos vasara,noriu paklaust ,gal galit rekomenduot veidui drekinanti  dienini krema su kuo didesne SPF apsauga.Mano oda jautri,sausa.Kaiptik siuo metu planuoju pirkt ,esu paieskose.Aciu.

Sveika 4u.gif
Mane taip pat kamuoja tos pačios bedos verysad.gif žaidžiu su ivairiomis kaukemis ir t.t Vakar nusipirkau nauja kremuka MAYSTAR kosmetikos Whitening Care su 50 SPF ir dar jis kartu yra balinantis. prieš tai pabandžiau meginuka, tai labai patiko , na ir tikiuosi nebeleis išryšketi jau esamoms demelems ax.gif
Atsakyti
QUOTE(traputis @ 2010 05 28, 19:51)
Sveika 4u.gif
Mane taip pat kamuoja tos pačios bedos verysad.gif žaidžiu su ivairiomis kaukemis ir t.t  Vakar nusipirkau nauja kremuka MAYSTAR kosmetikos Whitening Care su 50 SPF ir dar jis kartu yra balinantis. prieš tai pabandžiau meginuka, tai labai patiko , na  ir tikiuosi nebeleis išryšketi jau esamoms demelems ax.gif

o kur pirkote? ir kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(taskiukas @ 2010 05 28, 22:45)
o kur pirkote? ir kokia kaina?

Pirkau iš kosmetologes už 200ml. sumokejau 130Lt pirkau su drauge perpuse, tai išeina labai gera kaina. 200ml. labiau aspimoka pirktis, nes rodos 50ml. taip pat tiek kainuoja, tik žinoma jau pakuote buna graži, nes toks kiekis yra klientams, bet man buvo pakuote nesvarbi, tai mes su drauge pasidalinome. Šios kosmetikos galima rasti Grožio akademijoje, ar kituose salonuose, kas dirba su ja 4u.gif Kremuko likome abi begalo patenkintos, super lengvas( kas retai buna su tokia didele apsauga) kitus pasitepus jausdavausi kaip su kauke. Mergytes tikrai rekomenduoju thumbup.gif thumbup.gif
My Webpage
http://www.grozioaka...p?id=63&pid=862
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo traputis: 31 gegužės 2010 - 12:13
Šiaip tą kosmetiką galima užsisakinėti internetu. Šiaip yra dar vienas tikrai puikus produktas http://www.grozioaka...id=308&pid=1304 , ypatingai nėščiosioms, nes Joms dar labiau suaštrėja galimybė, kad oda supigmentuos ir nebepasitaisys.
Svarbiausias yra tas serumas, nes jame yra visas reikiamas kompleksas, bet jis be SPF, o MAYSTAR su SPF50.

traputis , o pas kokią kosmetologę pirkai ir aš norėčiau prie to serumo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orchidėjaantlango: 31 gegužės 2010 - 20:35