Įkraunama...
Įkraunama...

Pigmentinės dėmės

O pas mane ant kaklo. Atrodo lyg pajuodęs kaklas nuo nešvarumų būtų. Kažkaip keista. Anksčiau jos neturėdavau. Galbūt tai susiję, kad vasarą kaklą kvepindavau kvepalais ir kaip nors saulė paveikė? Nenoriu būti "nepraustu" kaklu. cry.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmike @ 2005 08 14, 00:05)
apie kurias jus snekate?ar apie tas rudas demeles ,ar sviesias?  as turiu kirksnyje, bet sviesia,vos ne balta.ir ji man pradejo dideti.rodziau odos gydytojui ,bet jis man nieko konkreciai ir nepaaiskino.sake nieko cia nepadarysi,  taip jau ir bus.man tai baisu.o jei isplis dar daugiau?ar kitoj vietoj atsiras?ka daryt?nejaugi tai nepagydoma sad.gif ?

Aš kalbu apie rudas dėmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sweetgirl @ 2005 08 12, 14:22)
sveikos kaip patartumet uzmaskuot pigmentine deme .buvau pas kosmetologus bandziau gydyt bet galiausiai pasake kad gali ji nepradingti.blogiausia, kad ji ant desiniojo zando ir labai isryskeja vasara, ziema jos beveik nesimato.bandziau pudruot pudra bet nepadeda.galima daryt operacija, bet gali likt baltas randelis apie ta vieta.

sveikos.siandien vel buwau pas dermatologe tai taip pat pasiule krema achromin .ji reikia tepti pries iseinant i lauka nuo kovo iki rugsejo.as zinau kad sio kremo yra vilniuje vilkpedes bazese .jo kaina apie 4 lt
Atsakyti
TAI KAD MAN NET DAKTARAS NIEKO GERO NEPASAKE IR NEPATARE schmoll.gif ! TAI KA CIA IR APIE KITUS SNEKET!SAKO,KAD NIEKO CIA NEBEPADARYSI schmoll.gif ,KAZKOKS PIGMENTO TRUKUMAS IR BUTINAI REIKIA NUEITI PAS GYDYTOJA,KAD NEBUTU BALTME!NES GALI PAPLISTI PO VISA KUNA doh.gif !NA CIA MAN TAIP AISKINO!AS TAIP PAT LABAI PERGYVENU verysad.gif .RUOSIUOSI EITI PAS KITA GYDYTOJA! 4u.gif
Atsakyti
jau net nepamenu nuo kada prasidejo, mazdaug nuo 1992 metu, tos pigmentines demes kai kuriose vietose dingsta, o kai kuriose atsiranda naujos.
po vieno pavasario buvo virs virsutines lupos(kaip usai), po kito ant skruostikauliu virsuje, kita- remelis - apvadelis apie abi lupas, kaip piestuku nubresta, dar kita ant kaktos ties smilkiniais,o galu gale jau kelinta pavasari ant zandenu. kai sonu pasisuki, tik tada matosi cry.gif
gal kokius 8 metus turiu krema -A 3 skin lightening cream- action renforcee- italiskas. kai istepi tas vietas, vakare, tai labai grauzia. jau turbut jo garantija baigiasi, kad nelabai veismingas, o kito tokio nerandu.
ir reikia stipraus apsauginio kremo nuo ultr-violeto, bet kazkaip konkretaus neissirenku.
kol kas uzmaskuoju krempudra, ir tai tik tada jei kur i pramogas eigu, nes isitikinau, kad neprognozuojamai iskyla kur nori...siaubas... cry.gif cry.gif
Atsakyti
Man kazkas yra ant nosies kurpeles. Tai nezinau, ten strazdanos ar pigmentines demes... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(xlr @ 2005 09 05, 20:53)
Man kazkas yra ant nosies kurpeles. Tai nezinau, ten strazdanos ar pigmentines demes... blink.gif

Jei aplinkui nėra strazdanų,tai gal pigmentinė dėmė g.gif
Atsakyti
Sveikos,
po vasaros liko pigmentinių dėmių nuo saulės ant nugaros cry.gif , galvojau nusipirksiu achromin- pasirodo, kad jis uždraustas, nieko sau.. cry.gif
Gal jūs ką nors žinote, apie naikinimą pigmentinių dėmių? Vienintelis achromin man buvo geras, nejaugi aš pasmerkta vaikščioti strazdanota nugara ?? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(neraska @ 2005 08 14, 07:43)
O pas mane ant kaklo. Atrodo lyg pajuodęs kaklas nuo nešvarumų būtų. Kažkaip keista. Anksčiau jos neturėdavau. Galbūt tai susiję, kad vasarą kaklą kvepindavau kvepalais ir kaip nors saulė paveikė? Nenoriu būti "nepraustu" kaklu. cry.gif

Tu ne viena tokia, aš irgi "nepraustakakle" . kartais išryškėja ta dėmė, kartais nublanksta. KOl kas nepastebėjau dėsningumo.
Nelabai ir stebėjau, jei atvirai... sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(Arabela @ 2005 11 10, 15:52)
Sveikos,
po vasaros liko pigmentinių dėmių nuo saulės ant nugaros  cry.gif  , galvojau nusipirksiu achromin- pasirodo, kad jis uždraustas, nieko sau..  cry.gif 
Gal jūs ką nors žinote, apie naikinimą pigmentinių dėmių? Vienintelis achromin man buvo geras, nejaugi aš pasmerkta vaikščioti strazdanota nugara ??  blink.gif

Yra to Achromino kiek nori, bent jau Kauno bazej tongue.gif
Jei tu kauniete, tai taip: Atvarai i baziu teritorija, ziuri stovi automobiliu aikstele, o uz jos geltonai nutepliotas pasazas, taigi reikia isirauti i antra ar trecia..... g.gif sandeli, ir netoli nuo iejimo po desine puse yra kosmetikos skyrelis - ten pilna visokiu rusisku stebuklu, as visai neseniai pirkau ir sau ir draugei, ir butent kai jau jis buvo paskelbtas uzdraustu wink.gif
Atsakyti
Pas mane irgi ant desiniojo skruosto buvo atsisedusi pigmentine deme ir gana tamsi. Laikesi kazkur pora metu. Galvojau senstu. Praeitos savaites tv 'savaite su tv' programoje radau straipsni apie tai, ka sako veidas, visokie spuogai, lupos, pigmentines demes. Atseit jei yra pigmentines demes ant veido, tai yra problemu su endokrinine sistema: kepenimis ir inkstais, gal yra ir smeliuko. Issivaliau gi as kepenis ketvirta karta siais metais si savaitgali ir pamirsau. Vakar bendradarbe paklause, kaip issinaikinau ta deme ir kaip jai ta pati pritaikyt. Pasiziuriu veidrodin, - akurat. Na, pilnumoj dar neisnyko, bet jau labai labai nezymu. Isiziuret reikia norint pamatyt. Jokiu budu netaikau to jums, mamytes, bet sau kazkaip padejau..
Atsakyti
O aš galvoju, kad pas mane pigmentinės dėmės atsiranda dėl KT vartojimo. Dabar jų nebėra (rudenį dingsta), bet žinau, kad pavasarį pašvietus saulutei vėl atsiras. O kiek priemonių išbandyta. Nieks nepadeda.
Atsakyti