Įkraunama...
Įkraunama...

Pigmentinės dėmės

Mergytes, ar tais tas geliukas?
http://www.neostrata...e...cks&page=3#
Papildyta:
QUOTE(Realybe @ 2010 03 26, 16:12)
bet ne visose ir kur vaistus gamina ji daro. Kaune tik Azuolyno vaistinej,o kitose ne smile.gif
Gal ne taip parasiau ax.gif

nu pas mus mieste yra tik viena vaistine,kurioje gaminami vaistukai, tai ten ir ejau verysad.gif
Atsakyti
O nebijote pavasarį tuo Neostrata teptis - juk saulė jau rodosi, o pavasarį ji labai "kabina" g.gif
Aš dabar niekuo nenaikinu dėmių, tik rytais patepu makiažo pagrindu su SPF, kad neryškėtų nuo saulutės, nes daug pėsčiomis vaikštau. Kol kas neryškėja. Visą žiemą tepliojau Galenic tepaliuku nuo dėmių, pabluko, bet nedingo. Gal rudenį reikės ir man to Neostrata, iš temoje aprašytų rodos tik šitas tepalas visiškai išnaikino dėmes.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2010 03 27, 20:17)
O nebijote pavasarį tuo Neostrata teptis - juk saulė jau rodosi, o pavasarį ji labai "kabina" g.gif
Aš dabar niekuo nenaikinu dėmių, tik rytais patepu makiažo pagrindu su SPF, kad neryškėtų nuo saulutės, nes daug pėsčiomis vaikštau. Kol kas neryškėja. Visą žiemą tepliojau Galenic tepaliuku nuo dėmių, pabluko, bet nedingo. Gal rudenį reikės ir man to Neostrata, iš temoje aprašytų rodos tik šitas tepalas visiškai išnaikino dėmes.

Man isnaikino jis,bet galima tept ir pavasari,as juk tepdavausi tik nakciai mirksiukas.gif
Uztat,kad neatsirastu vel diena i lauka negalima eit be apsaugos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga saule @ 2005 01 17, 20:48)
sveiki as noreciau isinaikinti demes an veido kurios atsirado pries metus nuo vieno isberimo ,liko raudoniai sad.gif  galvoju gal kur naikina lazeriu sias demes,parasykit jei teko susidurti. smile.gif

Pamėginkit su pieno grybo pagamintu rūgpieniu.
Atsakyti
Sveiki. 4u.gif
O aš nežinau ką man daryti man tos dėmės atsirado kažkur prieš 6 metus daktarai sako, kad neišgydoma kiti daktarai sakė reikia kremo VITIX nusipirkau aš jį nieko nepadėjo verysad.gif verysad.gif verysad.gif
O aš dar labai jauna nei prie jūros degintis nei maudytis normaliai labai atkreipe dėmesį ir jos matosi. O pas mane trupučiuka ant kojų yra , ant nugaros , ant klubų abiejų šonų dideli nežinau kaip išgydyti...
Gal kasnors žino kaip išgydyti gal koks tepaliukas yra ar dar kasnors o gal net , kad užmaskuoti juos. Jei žinot padėkit ? verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(blackmouse @ 2010 03 31, 15:38)
Sveiki.  4u.gif
O aš nežinau ką man daryti man  tos dėmės atsirado kažkur prieš 6 metus  daktarai sako, kad neišgydoma kiti daktarai  sakė reikia kremo VITIX nusipirkau aš jį nieko nepadėjo  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
O aš dar labai jauna nei prie jūros degintis nei  maudytis normaliai labai atkreipe dėmesį ir jos matosi. O pas mane trupučiuka ant kojų yra , ant nugaros , ant klubų abiejų šonų dideli nežinau kaip išgydyti...
Gal kasnors žino kaip išgydyti gal koks tepaliukas yra ar dar kasnors o gal net , kad užmaskuoti juos. Jei žinot padėkit ?  verysad.gif  unsure.gif

Tai tu pabandyk isigyt sita neostrata apie kuri mes cia diskutuojam. Man tai butent jis padejo labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(blackmouse @ 2010 03 31, 14:38)
Sveiki.  4u.gif
O aš nežinau ką man daryti man  tos dėmės atsirado kažkur prieš 6 metus  daktarai sako, kad neišgydoma kiti daktarai  sakė reikia kremo VITIX nusipirkau aš jį nieko nepadėjo  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Jei Vitix išrašė, tai gal tavo dėmės - baltos, t.y. baltmė, o ne pigmentinės rudosios, apie kurias čia diskutuojam? g.gif
Atsakyti
Nustojau vartoti kontraceptines tabletes ir po 1,5metų neliko pigmentinių dėmių.
Atsakyti
QUOTE(Lauragana @ 2010 04 02, 07:42)
Nustojau vartoti kontraceptines tabletes ir po 1,5metų neliko pigmentinių dėmių.

Ir aš nustojau vartoti, jau keli metai kaip nebegeriu jų, ir soliarintis mečiau... O dėmės liko.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2010 04 02, 09:22)
Ir aš nustojau vartoti, jau keli metai kaip nebegeriu jų, ir soliarintis mečiau... O dėmės liko.

nei kontraceptikus naudoju,nei soliariume,gyvenime,nesu buvusi,o demes kaip buvo taip ir tebera g.gif .naudoju neostrata,bet dar niekas nemazeja.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2010 04 03, 16:34)
nei kontraceptikus naudoju,nei soliariume,gyvenime,nesu buvusi,o demes kaip buvo taip ir tebera  g.gif .naudoju neostrata,bet dar niekas nemazeja.... 4u.gif

neostrata maciau vaistinej kremus,bet ju niekad nebandziau,man pagamino ji,tai nezinau ar ten panasu g.gif
Jei nuo saules demes atsirade,tai turetu padet,man padejo 2 proc.,jei kita priezastis,pirmiausia reiktu issitirt ir pasikonsultuot su odos gydytoja. smile.gif
Atsakyti
mano dėmės pašviesėjo smarkiai, bet visiskai neisnyko doh.gif

nors naudoju neostrata 4 proc+ caudalie seruma nuo pigmentiniu dėmiu ir caudalie dienini krema nuo pigmentiniu dėmiu su spf 15 verysad.gif

šiandiena dar pirksiu beoti essencija vit C jis irgi balina oda ir padeda nuo išsiplėtusiu kapiliarų kuriu aš taip pat daugyve turiu

o kaip jums mergaitės sekasi?
Atsakyti