Įkraunama...
Įkraunama...

Pigmentinės dėmės

QUOTE(Magas @ 2010 03 18, 15:21)
aš viska naudosiu tongue.gif neostrata geli vakarui pagrinde, nes ji tik ant dėmiu tepu, o ryte seruma ir krema, na dar tiksliai nezinau kaip viska darysiu, kai jau turesiu savo rankose, tai ir sugalvosiu blush2.gif

jusu kremuka jau gavau thumbup.gif ,tai ir tepti pradejau.bet ar jus man nedaugiau i dejot blush2.gif ....o dar norejau jusu paklausti,kokiu kiekiu tepate ta neostrata,ar plonai,ar taip uztepti,kad matytusi balta juostele kremuko.
ir po kiek laiko paraudonuoja oda,jei sakykime netinka?as jau tepu trecia diena,bet man dar oda nereguoja.nusispjaunu per kaii peti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2010 03 16, 08:57)
Neatradau tokio. Tai darau taip: nusipirkau kažkada Avon makiažo pagrindą su SPF15, juo ir pamozoju dėmėtas vietas, prieš eidama į lauką, ir pamaskuoja, ir nuo saulės apsaugo. Viso veido mozot nenoriu, nepatinka.

ar susilygino odos spalva?
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2010 03 23, 22:20)
jusu kremuka jau gavau thumbup.gif ,tai ir tepti pradejau.bet ar jus man nedaugiau i dejot blush2.gif ....o dar norejau jusu paklausti,kokiu kiekiu tepate ta neostrata,ar plonai,ar taip uztepti,kad matytusi balta juostele kremuko.
ir po kiek laiko paraudonuoja oda,jei sakykime netinka?as jau tepu trecia diena,bet man dar oda nereguoja.nusispjaunu per kaii peti  rolleyes.gif

gal truputi ir daugiau blush2.gif , bijojau per mazai palikt:P man oda tik 2 kartus buvo paraudus, kai padejau piktnaudziauti tuo kremu ir ryte ir vakare ir dar diena tepdavau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magas: 24 kovo 2010 - 08:50
QUOTE(Enija @ 2010 03 24, 08:34)
ar susilygino odos spalva?

Tik pamaskuoja tam kartui ir neleidžia dėmėms nuo saulės ryškėt mirksiukas.gif

Pradedu ir aš apie tą Neostrata gelį galvot...
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2010 03 24, 10:07)
Tik pamaskuoja tam kartui ir neleidžia dėmėms nuo saulės ryškėt mirksiukas.gif

Pradedu ir aš apie tą Neostrata gelį galvot...

Man is kart pasake,kad tik neostrata tikrai yra efektyvus ir tuo isitikinau thumbup.gif Man nebuvo paraude,bet tepdavau tik vakarais.O apsauga reikia naudot nuo saules,net su 50,nes sake mazesne nieko neduos,gali vel demes atsirasti. smile.gif
Atsakyti
Man isblysko pigmentines demes per ziema, dabar noreciau kuo geriau apsaugoti jas nuo pavasarines saules, kokius kremukus jus renkates? kiek zinau , tu kur geriausiai apsaugo tekstura tirsta ir palieka balksva spalva, noretusi gal kremuko rudesnes spalvos, kad nesimatytu ant veido...
Atsakyti
QUOTE(ivakara @ 2010 03 24, 10:09)
Man isblysko pigmentines demes per ziema, dabar noreciau kuo geriau apsaugoti jas nuo pavasarines saules, kokius kremukus jus renkates? kiek zinau , tu kur geriausiai apsaugo tekstura tirsta ir palieka balksva spalva, noretusi gal kremuko rudesnes spalvos, kad nesimatytu ant veido...

Galetumet geriausiai apsilangyt pas dermotologa, nes gali buti ir taip kad demes atsiras vel tuose vietuose kur ir buvo, vasara;)
Atsakyti
QUOTE(Darkblue @ 2010 03 25, 13:07)
Galetumet geriausiai apsilangyt pas dermotologa, nes gali buti ir taip kad demes atsiras vel tuose vietuose kur ir buvo, vasara;)

Jos ir atsiras,jei netepsite veido su didele apsauga. Jos vel atsinaujina,jei atsirade nuo saules. Dermatologe man taip ir pasake mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes mergytes,
šiandien nuejau i vaistine, kur gaminami vaistukai, paprašiau Neostratos gelio arba kremuko ir kad pamaišytu man su 2%hidrochinonu, tai pasake, jog jos net nežino visai tokio tepaliuko Neostratos blink.gif gal aš kažka netaip užsirašiau ax.gif labai reikalingas man tas tepaliukas, o čia su vaistininkemis nesusikalbame sad.gif
Atsakyti
QUOTE(traputis @ 2010 03 25, 20:19)
Sveikutes mergytes,
šiandien nuejau i vaistine, kur gaminami vaistukai, paprašiau Neostratos gelio arba kremuko ir kad pamaišytu man su 2%hidrochinonu, tai pasake, jog jos net nežino visai tokio tepaliuko Neostratos  blink.gif gal aš kažka netaip užsirašiau ax.gif labai reikalingas man tas tepaliukas, o čia su vaistininkemis nesusikalbame sad.gif

del to,kad paprastoj vaistinej ju ir nebuna! Tik spec,kur gamina vaistus,buvo jau rasyta apie tai ne karta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2010 03 26, 10:15)
del to,kad paprastoj vaistinej ju ir nebuna! Tik spec,kur gamina vaistus,buvo jau rasyta apie tai ne karta mirksiukas.gif

Tai Traputis juk ir ėjo į vaistinę, "kur gaminami vaistukai", aiškiai parašė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2010 03 26, 12:12)
Tai Traputis juk ir ėjo į vaistinę, "kur gaminami vaistukai", aiškiai parašė smile.gif

bet ne visose ir kur vaistus gamina ji daro. Kaune tik Azuolyno vaistinej,o kitose ne smile.gif
Gal ne taip parasiau ax.gif
Atsakyti