Įkraunama...
Įkraunama...

Pigmentinės dėmės

QUOTE(skorpe555 @ 2010 03 16, 15:57)
mano oda labai sausa ,pleiskanojanti,o tik atsalus orams iskarto salcio alergija veidui.kosmetika naudoju labai retai.
o koki tada man patartumete kremuka?kur ji ieskoti? 4u.gif

Na,nezinau,kadangi mano toli grazu ne sausa,tai nesidomejau smile.gif bet sausai tai nemazai yra ir is Avene ir Ivostin,situ yra didesnese vaistinese,taip pat Avene yra sugiharoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 03 16, 16:03)
Na,nezinau,kadangi mano toli grazu ne sausa,tai nesidomejau smile.gif bet sausai tai nemazai yra ir is Avene ir Ivostin,situ yra didesnese vaistinese,taip pat  Avene yra sugiharoj smile.gif

o cia ,ar is ekologisku produktu,nes kai jautri oda ,noris is tokios linijos.o kokios mazdaug ju kainytes ?butnai pasidomesiu vaistineje,
aciukas labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2010 03 16, 16:05)
o cia ,ar is ekologisku produktu,nes kai jautri oda ,noris is tokios linijos.o kokios mazdaug ju kainytes ?butnai pasidomesiu vaistineje,
aciukas labai  4u.gif

Ivostin ir Avene tikrai ne ekologiski,nors skelbiasi,kad jautriai odai gaminiai ju irgi skirti smile.gif Ir jie turi su dideliu spf kremu,pvz. 50. g.gif
Aubrey organics,kuri as pirkau,tas ekologiskas smile.gif Siaip butent is ekologisku kremu,tai va sita viena tik radau! Gal blogai ieskojau g.gif yra AO ir jautriai,sausai odai,su spf 15,kiek pamenu.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 03 16, 16:25)
Ivostin ir Avene tikrai ne ekologiski,nors skelbiasi,kad jautriai odai gaminiai ju irgi skirti smile.gif Ir jie turi su dideliu spf kremu,pvz. 50. g.gif
Aubrey organics,kuri as pirkau,tas ekologiskas smile.gif Siaip butent is ekologisku kremu,tai va sita viena tik radau! Gal blogai ieskojau g.gif  yra AO ir jautriai,sausai odai,su spf 15,kiek pamenu.

ne man spf 15 man nepadeda,dar tebeturiu.jau geriau pirksiu stipresni smile.gif .svrabiausia,kad nors butu jautriai sausai odai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2010 03 16, 16:41)
ne man spf  15 man nepadeda,dar tebeturiu.jau geriau pirksiu stipresni smile.gif .svrabiausia,kad nors butu jautriai sausai odai  smile.gif

Paieskokit didziosiose vaistinese,pvz. akropolio eurovaistinej,ten turetu buti didelis pasirinkimas mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos jei rasit koki nebloga kremuka su didesniu nei 15 spf'u parašykit, ok nes aš irgi ieškau visur doh.gif
Atsakyti
Nesupratau ką reiškia - "rasit". Pilnos vaistinės tų kremukų su apsauga. Aš pvz. naudoju Bioderma SPF 50 su spalva.
Atsakyti
QUOTE(Sherbet @ 2010 03 17, 11:04)
Nesupratau ką reiškia - "rasit". Pilnos vaistinės tų kremukų su apsauga. Aš pvz. naudoju Bioderma SPF 50 su spalva.

tai mes zinome,kad pilnos vaistines,bet noris nusipirkti gera,jau kitu isbandyta ir rekomenduota kremuka su apsauga,o ne pirkti ir daryti bandymus....gal tas gal anas... g.gif .nesinori metyti pinigu i bala. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2010 03 17, 12:11)
tai mes zinome,kad pilnos vaistines,bet noris nusipirkti gera,jau kitu isbandyta ir rekomenduota kremuka su apsauga,o ne pirkti  ir daryti bandymus....gal tas  gal anas... g.gif .nesinori metyti pinigu i bala. 4u.gif

Na sunku kažką rekomenduot, nes vienai tiks, kitai gal ne. Aš "Biodermos" turėjau mėginuką, jokių pašalinių reakcijų nebuvo, tai dabar nusipirkau normalią pakuotę.
O poveikis, tai ką aš žinau, jis juk nebalina, o tik apsaugo. Saulės vistiek reikia vengti.
Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2010 03 18, 08:30)
šiandien užsisakiau Caudalie seruma ir dienini krema nuo pigmentiniu dėmiu, žiuresim efekta  bigsmile.gif

na o jus ,ar nenaudojate to neostrato?ar cia vel papildomai dar naudosit ta seruma ir kremuka nuo pigmentiniu demiu? 4u.gif
jei nepaslaptis,kur ji saketes ir kokia kainyte visko? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2010 03 18, 08:17)
na o jus ,ar nenaudojate to neostrato?ar cia vel papildomai dar naudosit ta seruma ir kremuka nuo pigmentiniu demiu? 4u.gif
jei nepaslaptis,kur ji saketes ir kokia kainyte visko? 4u.gif

aš viska naudosiu tongue.gif neostrata geli vakarui pagrinde, nes ji tik ant dėmiu tepu, o ryte seruma ir krema, na dar tiksliai nezinau kaip viska darysiu, kai jau turesiu savo rankose, tai ir sugalvosiu blush2.gif
Atsakyti
Pradėjau teplioti su Nesotrata 2 proc, bet kadangi ji tikrai gana "arši", tai nustojau po poros savaičių ir perėjau prie uriage depiderm kremo. Rezultatai yra, bet ne 100 proc... Kremas patiko labiau smile.gif bet vis dar baisu,kad saulėje pasirodžius ir vėl išlys. Na ką gi, saugosimės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bilekokia: 18 kovo 2010 - 15:34