kur pirkot ta geli
QUOTE(Ametise @ 2010 03 07, 15:07)
Isbandziau ir as Neostratos geli su hidrohinonu ,super .Pazystama viena uzklause kur dingo mano demes.Nepasakyciau kad visai panaikino ,bet pasviesino tikrai gerai. Kiek esu bandzius kremu,sitas efektyviausiais.Aciu Realybei ,kad pasidalino savo patirtim .Dabar aktualu apsaugot veideli suo saules spinduliu .Kokius naudojat kremus su spf50? as turejau Avene firmos ,su sviesinanciu pigmentu (gerai kai jau demes ryskios,sulygina veido spalva),bet toks riebokas. Pasidalinkit patirtim,kad nebutu labai riebus ir gerai apsaugotu ..
Dziaugiuosi,kad padejo Man pasiule tokia krem pudra su apsauga 50 Avene. As ja dar turiu,graziai labai uzsitepa,neatrodo,kaip ''kauke'',bet labai neskalsi,greit baiginejasi..Zadu pirkt krema su tokia apsauga,nes saules turiu bijoti,kad neatsinaujintu,o veida parudinu su egipto zeme.
QUOTE(pilveliukas @ 2010 03 07, 16:00)
kur pirkot ta geli
Cia daug jau buvo rasyta,kad ji pagamina vaistinese,kuriose gaminami vaistai.
Tiksliau,jei Kaune tai Azuolyno vaistineje.
Neskaiciau visos temos, tad nesupykit, jei pasikartosiu...
O Jus nebandet odos balint liaudiskomis medicinos priemonemis?
Kiek zinau, 10-15 % geriamosios sodos tirpalas nubalina strazdaneles ir pigmentines demes.
1 stikline ryziu vandens (vanduo, likes nuplovus ryzius) ir 1 citrinos sulciu misinys.
Glicerinas is vaistines (reikia patepti kiekviena strazdanele atskirai).
Vandenilio peroksido ir amoniako pavilgai (1/2 stiklines vandenilio peroksido sumaisyti su 1 a.s. amoniako, suvilgyti vatos gumuleli, prideti prie balinamos vietos ir palaikyti 10 - 15 min.).
Jei veida 1-2 kartus per diena istrinsite vatos gumuleliu, suvilgytu juodojoje arbatoje arba morku sultyse, veido oda igaus tamsesni atspalvi, o strazdanos ar pigmentines demes taps ne tokios pastebimos.
O Jus nebandet odos balint liaudiskomis medicinos priemonemis?
Kiek zinau, 10-15 % geriamosios sodos tirpalas nubalina strazdaneles ir pigmentines demes.
1 stikline ryziu vandens (vanduo, likes nuplovus ryzius) ir 1 citrinos sulciu misinys.
Glicerinas is vaistines (reikia patepti kiekviena strazdanele atskirai).
Vandenilio peroksido ir amoniako pavilgai (1/2 stiklines vandenilio peroksido sumaisyti su 1 a.s. amoniako, suvilgyti vatos gumuleli, prideti prie balinamos vietos ir palaikyti 10 - 15 min.).
Jei veida 1-2 kartus per diena istrinsite vatos gumuleliu, suvilgytu juodojoje arbatoje arba morku sultyse, veido oda igaus tamsesni atspalvi, o strazdanos ar pigmentines demes taps ne tokios pastebimos.
merginos pagelbikite ,turiu tuscia receptuka,o man reikai isirasyti paciai to neostrato gelio 2 ar 4proc.o nezinau,ka jame rasyti ,ta sudeti vaistu.gal jus katra matete ,kas tame recepte ar lapelyje parasyta.
aciukas labai
aciukas labai
QUOTE(skorpe555 @ 2010 03 10, 12:07)
merginos pagelbikite ,turiu tuscia receptuka,o man reikai isirasyti paciai to neostrato gelio 2 ar 4proc.o nezinau,ka jame rasyti ,ta sudeti vaistu.gal jus katra matete ,kas tame recepte ar lapelyje parasyta.
aciukas labai
aciukas labai
Nereikia recepto siam geliui
QUOTE(Lass @ 2010 03 10, 12:59)
Nereikia recepto siam geliui
bet ,kad siauliuose reikia.buvau nuejusi ir man neduoda to neostrato gelio sako tik su receptu
o jus bejokio recepto taip ir nusipirkote? kaip man ji gauti
Papildyta:
QUOTE(skorpe555 @ 2010 03 10, 13:02)
bet ,kad siauliuose reikia.buvau nuejusi ir man neduoda to neostrato gelio sako tik su receptu
o gal koki lapuka nors parase,tai gal pamenate,kas ten buvo parasyta,tu vaistu sudeti
QUOTE(skorpe555 @ 2010 03 10, 13:04)
Papildyta:
o gal koki lapuka nors parase,tai gal pamenate,kas ten buvo parasyta,tu vaistu sudeti
Papildyta:
Nesuprantu,kam tas receptas,juk Neostratos visokiu kremu pilna,kaip ir kitu produkcijos liniju skirtu veidui ir pan. ,as nuejau i vaistine,pasakiau,kad ko noriu,man dar papildomai rugsties imaise ir pasiemiau kita diena pagaminta,juk cia nereceptinis vaistas .
Recepte neraso vaisto sudeties .
Realybe, pirkau dar noriu visiškai išnaikinti tas bjaurybes, pas mane jos tamsios
merginos dabar jau saulė lenda, kokias apsaugos priemones nuo jos naudosit?
gal patarsit koki gera dienini kremą su filtrais, kad nebūtų labai riebus
merginos dabar jau saulė lenda, kokias apsaugos priemones nuo jos naudosit?
QUOTE(Magas @ 2010 03 16, 08:36)
Neatradau tokio. Tai darau taip: nusipirkau kažkada Avon makiažo pagrindą su SPF15, juo ir pamozoju dėmėtas vietas, prieš eidama į lauką, ir pamaskuoja, ir nuo saulės apsaugo. Viso veido mozot nenoriu, nepatinka.
man ir reikia gero apsauginio kremo,kad neatsirastu vel tos pigmentines demes .gal kuri zinote? patarkite
QUOTE(skorpe555 @ 2010 03 16, 14:48)
man ir reikia gero apsauginio kremo,kad neatsirastu vel tos pigmentines demes .gal kuri zinote? patarkite
Su kokiu spf ieskot?
Mano oda misri i riebuma,tai ilgai ieskojau,issirinkau Aubrey organics misriai i riebuma odai spf15.labai malonus,nepalieka jokio blogo jausmo,tinka kaip makiazo pagrindas,na ir apsaugo nuo saules taip pat naturalus,ekologiskas,sertifikuotas. Rinkausi tarp sio ir tarp neostratos fluido spf15,bet sita labiau vertejo pirkti,nes kiekis dideslis(118 ml) ir sudetis man priimtinesne(nes eko)
O siaip jei rasti krema su didesniu spf ir misriai ar riebiai odai tau sudetinga
QUOTE(Maserati @ 2010 03 16, 15:51)
Su kokiu spf ieskot?
Mano oda misri i riebuma,tai ilgai ieskojau,issirinkau Aubrey organics misriai i riebuma odai spf15.labai malonus,nepalieka jokio blogo jausmo,tinka kaip makiazo pagrindas,na ir apsaugo nuo saules taip pat naturalus,ekologiskas,sertifikuotas. Rinkausi tarp sio ir tarp neostratos fluido spf15,bet sita labiau vertejo pirkti,nes kiekis dideslis(118 ml) ir sudetis man priimtinesne(nes eko)
O siaip jei rasti krema su didesniu spf ir misriai ar riebiai odai tau sudetinga
mano oda labai sausa ,pleiskanojanti,o tik atsalus orams iskarto salcio alergija veidui.kosmetika naudoju labai retai.
o koki tada man patartumete kremuka?kur ji ieskoti?