QUOTE(skorpe555 @ 2010 02 18, 15:34)
Pasirodo as ne viena su usais atsiradusiais po gimdymo
.Idomu,ar Siauliuose galima nusipirkti to NEOSTRATO GEL 2%?Lygtai centrineje vaistineje daro pagal uzsakymus vaistukus.
O kiek laiko reikia tepti ta tepaliuka?Ir sakykim pradingsta ta deme,bet ar daugiau nikeo nereikia tepti ant tos vietos kokios apsaugos,nes tik pasirodys saule ir vel prades rastis tos pigmentines demes.
Papildyta:
Ogal galetumete pasakyti,o koki kieki to neostrato pradziai man darytis?Kad galeciau ismeginti,o jei tiks tada vel nusipirksciau.Oji vasara ar reikia tepti,ar tik kol saulutes nera?
mes apie demeles kalbam,ne apie usus
Tuos tepaliukus turi gaminti vaistineje,kurioje gamina vaistus,bet ne visose daro,kaip Siauliuose nezinau.As tepiau kol pranyko,jau nepamenu gal pora savaiciu.Kai gamino man,nieks neklause apie kieki,buvo ideta i dezute vaistu plastmasine nemazai.Tiek man nereikejo,nes tept reikia,tik ant demes. Kainavo beveik 90 litu. Man pasake tept nakciai,o diena,kai saule aisku atsiras vel,jei iseisi be apsaugos. Gydytoja man liepe visa laika ateityje naudot apsauga su faktoriumi 50 net. Kitaip vel demes gali isrysket. Viska jau rasiau sioje temoje anksciau,perziurekit ir pasiskaitykit