Įkraunama...
Įkraunama...

Pigmentinės dėmės

Pasirodo as ne viena su usais atsiradusiais po gimdymo doh.gif verysad.gif .Idomu,ar Siauliuose galima nusipirkti to NEOSTRATO GEL 2%?Lygtai centrineje vaistineje daro pagal uzsakymus vaistukus.
O kiek laiko reikia tepti ta tepaliuka?Ir sakykim pradingsta ta deme,bet ar daugiau nikeo nereikia tepti ant tos vietos kokios apsaugos,nes tik pasirodys saule ir vel prades rastis tos pigmentines demes. doh.gif verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(Realybe @ 2010 02 08, 15:15)
as ir pardaviau,pasilikau tik maza kieki ir laikiau saldytuve,bet spalva pasikeitusi smile.gif

Ogal galetumete pasakyti,o koki kieki to neostrato pradziai man darytis?Kad galeciau ismeginti,o jei tiks tada vel nusipirksciau.Oji vasara ar reikia tepti,ar tik kol saulutes nera? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2010 02 18, 15:34)
Pasirodo as ne viena su usais  atsiradusiais po gimdymo  doh.gif  verysad.gif .Idomu,ar Siauliuose galima nusipirkti to NEOSTRATO GEL 2%?Lygtai centrineje vaistineje daro pagal uzsakymus vaistukus.
O kiek laiko reikia tepti ta tepaliuka?Ir sakykim  pradingsta ta deme,bet ar daugiau nikeo nereikia tepti ant tos vietos kokios  apsaugos,nes tik pasirodys saule ir vel prades rastis tos pigmentines demes. doh.gif  verysad.gif

Papildyta:
Ogal galetumete pasakyti,o koki kieki to neostrato pradziai man darytis?Kad galeciau ismeginti,o jei tiks tada vel  nusipirksciau.Oji vasara ar reikia tepti,ar tik kol saulutes nera? 4u.gif

mes apie demeles kalbam,ne apie usus ax.gif mirksiukas.gif Tuos tepaliukus turi gaminti vaistineje,kurioje gamina vaistus,bet ne visose daro,kaip Siauliuose nezinau.As tepiau kol pranyko,jau nepamenu gal pora savaiciu.Kai gamino man,nieks neklause apie kieki,buvo ideta i dezute vaistu plastmasine nemazai.Tiek man nereikejo,nes tept reikia,tik ant demes. Kainavo beveik 90 litu. Man pasake tept nakciai,o diena,kai saule aisku atsiras vel,jei iseisi be apsaugos. Gydytoja man liepe visa laika ateityje naudot apsauga su faktoriumi 50 net. Kitaip vel demes gali isrysket. Viska jau rasiau sioje temoje anksciau,perziurekit ir pasiskaitykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2010 02 18, 18:05)
mes apie demeles kalbam,ne apie usus ax.gif  mirksiukas.gif  Tuos tepaliukus turi gaminti vaistineje,kurioje gamina vaistus,bet ne visose daro,kaip Siauliuose nezinau.As tepiau kol pranyko,jau nepamenu gal pora savaiciu.Kai gamino man,nieks neklause apie kieki,buvo ideta i dezute vaistu plastmasine nemazai.Tiek man nereikejo,nes tept reikia,tik ant demes. Kainavo beveik 90 litu. Man pasake tept nakciai,o diena,kai saule aisku atsiras vel,jei iseisi be apsaugos. Gydytoja man liepe visa laika ateityje naudot apsauga  su faktoriumi 50 net. Kitaip vel demes gali isrysket. Viska jau rasiau sioje temoje anksciau,perziurekit ir pasiskaitykit 4u.gif

Man ir yra tos pigmentine sdemes virs virsutines lupos,uztat ir sakau,kaip usai atrodo doh.gif .Aisku,dabar jau aiskiau,o temele perskaiciau visa thumbup.gif .
Aciukas uz patarimus thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Na ir as isigijau to neostrato gelio su 4 proc hidrochinu, kainavo 10g - 23 Lt.Kadangi po spogu atsirado pigmentiniu demiu ypac viena kuri labai nervuoja, todel nusprendziau pabandyti sito gelio. Kol kas pasigirti negaliu tepu 3 dienas tik ant pigmentiniu demiu ir pastebejau, kad oda aplink raudonoja. Siaip manyciau tai nera gerai, pirmas pozymis, kad galbut netinka man sitas tepalas, todel nusprendziau tepti pacia didziausia deme, labai jau noretusiu, kad ji isnyktu. Parasysiu po savaites gal bus rezultatas g.gif
Atsakyti
QUOTE(mila80 @ 2010 02 21, 12:36)
Na ir as isigijau to neostrato gelio su 4 proc hidrochinu, kainavo 10g - 23 Lt.Kadangi po spogu atsirado pigmentiniu demiu ypac viena kuri labai nervuoja, todel nusprendziau pabandyti sito gelio. Kol kas pasigirti negaliu tepu 3 dienas tik ant pigmentiniu demiu ir pastebejau, kad oda aplink raudonoja. Siaip manyciau  tai nera gerai, pirmas pozymis, kad galbut netinka man sitas tepalas, todel nusprendziau tepti pacia didziausia deme, labai jau noretusiu, kad ji isnyktu. Parasysiu po savaites gal bus rezultatas  g.gif

Abejoju ar jis padeda demems po spuogu g.gif Be to 4 proc gal per stiprus todel raudonuoja. Mano demeles buvo nuo saules ir man isnyko visiskai,o kurios yra nuo spuogeliu taip ir liko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mila80 @ 2010 02 21, 12:36)
Na ir as isigijau to neostrato gelio su 4 proc hidrochinu, kainavo 10g - 23 Lt.Kadangi po spogu atsirado pigmentiniu demiu ypac viena kuri labai nervuoja, todel nusprendziau pabandyti sito gelio. Kol kas pasigirti negaliu tepu 3 dienas tik ant pigmentiniu demiu ir pastebejau, kad oda aplink raudonoja. Siaip manyciau  tai nera gerai, pirmas pozymis, kad galbut netinka man sitas tepalas, todel nusprendziau tepti pacia didziausia deme, labai jau noretusiu, kad ji isnyktu. Parasysiu po savaites gal bus rezultatas  g.gif

O kur pirkote 10 g? Nes kai aš užsakinėjau Universiteto vaistinėj, tai niekas neklausė kiek nori, tik pasiūlė pirkti pusę "porcijos", kuri kainavo 40 Lt. O čia pigiau būtų. Dėl raudonumo nepergyvenkite, man irgi raudonavo, bet padėjo. Bet reikėtų dar nusipirkti, tik brangus tas mišinukas, o už 23 Lt visai normaliai būtų.
Atsakyti
QUOTE(Kicka @ 2010 02 22, 14:32)
O kur pirkote 10 g? Nes kai aš užsakinėjau Universiteto vaistinėj, tai niekas neklausė kiek nori, tik pasiūlė pirkti pusę "porcijos", kuri kainavo 40 Lt. O čia pigiau būtų. Dėl raudonumo nepergyvenkite, man irgi raudonavo, bet padėjo. Bet reikėtų dar nusipirkti, tik brangus tas mišinukas, o už 23 Lt visai normaliai būtų.

Labai paparastai paskambinau i univer. vaistine ir paklausiau ar galima butu uzsisakyti tik 10g, ji sutiko tai ir uzsakiau:) Beje as jau nebetepu veido, nes kaip ir sakiau man ta deme tiesiog tampa raudona kaip burokas, bijau eksperimentuoti.As dar turiu pigmentine deme ant rankos, vasara vazinejau su rieduciais ir pargriuvau, kadangi stabdziau ranka:) tai nuo nubrozdinimo liko juoda deme taiva bandau su neostratu ja naikint kol kas nieko, gal siek tiek tapo svesesne bet nezymiai. O del veido nezinau ka cia daryt... ko gero tik lazeris pades verysad.gif ... vakar nusipirkau "adeles grozio tepala" kam idomu imetu nuoroda http://www.adele.lt/...s...=1&Itemid=1
tipo irgi balina pigmentines demes, bandysiu gal pades:) Nesinori is karto grebtis lazerio, manau kai jau niekas nebepades, naikinsiu su lazeriu.
Atsakyti
sveikos,turejau ir as sita beda buvo man virs antakiu,prie smilkiniu ir virs lupu tie usai vadinami atsirade atrode tikrai baisiai visi galvodavo kad as murzina verysad.gif ir visiems is kart kai tik pamatydavau kad jau kas nuziurineja teisintis kad cia demes o ne nepraustas veidas,buvau ir pas odos gydytoja ta pareiske kad gal as nescia kad demeta,nu zodziu israse kazkoki riebu tepala gaminama ,bet man jis nepadejo schmoll.gif ,o gera patarima dave viena bendradarbe sake ji taip buvo dariusi jai padejo tai pabandziau ir as ir ka jus manot ogi po keliu proceduru jos visos isnyko bigsmile.gif tereikia uzsitepti sutrintu raudonuju serbentu ant demiu ir palaikyti kalias min.biskuti grauzia,bet verta pakenteti bigsmile.gif nuo siol visada turiu uzsisaldziusi ju kameroj ka gali zinot kada prireiks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mila80 @ 2010 02 26, 10:23)
pades verysad.gif ... vakar nusipirkau "adeles grozio tepala" kam idomu imetu nuoroda http://www.adele.lt/...s...=1&Itemid=1
tipo irgi balina pigmentines demes, bandysiu gal pades:)

vat idomu ar isbandet nauja tepaliuka koks poveikis ir ar yra poveikis g.gif ir kam daugiau skirtas sis tepaliukas ar galima tepti akiu oda ir aplink lupas smile.gif nes butent cia mano bedos doh.gif
Atsakyti
daviau uzklausima i a. karaliunaites tinklalapi del jos balinancio tepaliuko, tai ats. toks kad demiu su tepalu neisgydydi-nenubalinsi reikia organizma valyti ilgai ir nuobodziai
Atsakyti
QUOTE(mila80 @ 2010 02 26, 10:23)
Labai paparastai paskambinau i univer. vaistine ir paklausiau ar galima butu uzsisakyti tik 10g, ji sutiko tai ir uzsakiau:) Beje as jau nebetepu veido, nes kaip ir sakiau man ta deme tiesiog tampa raudona kaip burokas, bijau eksperimentuoti.As dar turiu pigmentine deme ant rankos, vasara vazinejau su rieduciais ir pargriuvau, kadangi stabdziau ranka:) tai nuo nubrozdinimo liko juoda deme taiva bandau su neostratu ja naikint kol kas nieko, gal siek tiek tapo svesesne bet nezymiai. O del veido nezinau ka cia daryt... ko gero tik lazeris pades verysad.gif ... vakar nusipirkau "adeles grozio tepala" kam idomu imetu nuoroda http://www.adele.lt/...s...=1&Itemid=1
tipo irgi balina pigmentines demes, bandysiu gal pades:) Nesinori is karto grebtis lazerio, manau kai jau niekas nebepades, naikinsiu su lazeriu.

Penktadienį užsisakiau Universiteto vaistinėje tą kremuką, nenorėjo iš pradžių 10 g daryti, dar recepto bandė prašyti, bet finale sutiko pagaminti 10 g, paskaičiavo ir suma, kurią sumokėjau 29 Lt kažkodėl? Įdomu, kodėl vienai 23 Lt, o man 29 Lt. Bet nesiginčyjau, džiaugiausi, kad neprašė prispaudusi recepto vaistininkė smile.gif
Atsakyti
Isbandziau ir as Neostratos geli su hidrohinonu ,super thumbup.gif .Pazystama viena uzklause kur dingo mano demes.Nepasakyciau kad visai panaikino ,bet pasviesino tikrai gerai. Kiek esu bandzius kremu,sitas efektyviausiais.Aciu Realybei ,kad pasidalino savo patirtim 4u.gif .Dabar aktualu apsaugot veideli suo saules spinduliu g.gif .Kokius naudojat kremus su spf50? as turejau Avene firmos ,su sviesinanciu pigmentu (gerai kai jau demes ryskios,sulygina veido spalva),bet toks riebokas. Pasidalinkit patirtim,kad nebutu labai riebus ir gerai apsaugotu ..
Atsakyti