Įkraunama...
Įkraunama...

Pigmentinės dėmės

QUOTE(Diidi @ 2010 02 06, 12:57)
ir nebijot tas rugstis savo nuoziura deti sau ant veido...?!!
kiek skaitau tai daug kam veidas sujautreja...nebijot prisizaist?

Jei cia kalbi apie Neostratos geli su rugstim,tai ten tos rugsties labai nedaug,tas pats kas visi kiti kremai Rasos ir pan.su rugstimi,juk daug tokiu kremu daug i kuriu sudeti ieina rugtis,o siaip jau kai nebenaudoji,tai praeina tas sudirginimas,man jau is vis labai graziai pabalo demeles,su pudra is vis net nieko nebesimato thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lass @ 2010 01 28, 17:41)
Nusipirkau ir as Neotratos geli nuo pigmentiniu demeliu,dar paprasiau,kad imaisytu rusgties,bet naudojant pastebejau,kad man netinka,per jautri oda,rausta,nors demeles svieseja,bet naudoti nebegaliu,liko daugiau nei puse,galiu kam perleisti 4u.gif

nezinau kaip jus cia ta Neostrata perkat..? g.gif Man tai israse gydytoja odos ir ji tik spec vaistinese gamina. Ten tepaliukas,ne kremas ir tepamas tik ant demes,man isnyko visiskai. Jau sioj temoj rasiau apie tai placiau mirksiukas.gif 4u.gif
p.s. mamai daviau isbandyt del senatviniu demiu,jai nepadejo schmoll.gif Daresi su lazeriu ir nueme ta deme. Is pradziu buvo randelis,bet po to isnyko ir graziai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Diidi @ 2010 02 06, 12:57)
ir nebijot tas rugstis savo nuoziura deti sau ant veido...?!!
kiek skaitau tai daug kam veidas sujautreja...nebijot prisizaist?

as pritariu,juk nesunku pasikonsultuot su gydytoju ir neuzsiimt paciam nezinant ar tai suveiks ir ar tinka drinks_cheers.gif Man atsirado problema,nuejau,parodziau israse,praejo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 06 vasario 2010 - 22:38
QUOTE(Realybe @ 2010 02 06, 23:39)
nezinau kaip jus cia ta Neostrata perkat..?  g.gif Man tai israse gydytoja odos ir ji tik spec vaistinese gamina. Ten tepaliukas,ne kremas ir tepamas tik ant demes,man isnyko visiskai.

Receptas tikrai nera butinas biggrin.gif ,taigi vaistinese pilna Neostratos gaminiu,dar negirdejau,kad tokiems dalykams receptu reiketu.Taip,ten ne kremas,o gelis tongue.gif ,as ir pirkau psec.vaistineje,nes ta geli man dar sumaise su rugstimi,uzsisakiau ir kita diena pasiimiau pagaminta.
Atsakyti
QUOTE(Lass @ 2010 02 07, 13:06)
Receptas tikrai nera butinas biggrin.gif ,taigi vaistinese pilna Neostratos gaminiu,dar negirdejau,kad tokiems dalykams receptu reiketu.Taip,ten ne kremas,o gelis tongue.gif ,as ir pirkau psec.vaistineje,nes ta geli man dar sumaise su rugstimi,uzsisakiau ir kita diena pasiimiau pagaminta.

tai ten ne receptas,tik uzrase man kokio procento padaryt,bet Kaune pvz. tik vienoj vaistinej ji padaro.Ir jis buvo pas mane vaistu tokiam plastmasiniam buteliuke,geltonas tepaliukas savotisko kvapo. O tikru ne vaistinej gamintu Neostrata nemaciau,bet ir nesidomejau spec mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2010 02 07, 14:21)
tai ten ne receptas,tik uzrase man kokio procento padaryt,bet Kaune pvz. tik vienoj vaistinej ji padaro.Ir jis buvo pas mane vaistu tokiam plastmasiniam buteliuke,geltonas tepaliukas savotisko kvapo. O tikru ne vaistinej gamintu Neostrata nemaciau,bet ir nesidomejau spec mirksiukas.gif

Neotratos gelio gaminti ir nereikia,jis buna tubeleje,kaip ir visi kremai,geliai ir pan.tos firmos ir ju galima manau isigyti tikrai ne vienoje vaistineje,bet kadangi dar norejai su rugstimi,todel ir reikejo ji gaminti,o tiksliau tik is tos tubeles geli supilti kitur ir sumaisyti su rugstimi ir tai daro Kaune tik Azuolyno vaistineje mirksiukas.gif .
Taip taip,geltonas,permatomas gelis su savotisku kvapu biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Lass @ 2010 02 07, 14:51)
Neotratos gelio gaminti ir nereikia,jis buna tubeleje,kaip ir visi kremai,geliai ir pan.tos firmos ir ju galima manau isigyti tikrai ne vienoje vaistineje,bet kadangi dar norejai su rugstimi,todel ir reikejo ji gaminti,o tiksliau tik is tos tubeles geli supilti kitur ir sumaisyti su rugstimi ir tai daro Kaune tik Azuolyno vaistineje mirksiukas.gif .
Taip taip,geltonas,permatomas gelis su savotisku kvapu biggrin.gif .

aisku tada tas pats mirksiukas.gif 4u.gif As nesigilinau,gydytoja parase,pasake,kad veiksmingiausias,tai ir pasidariau. Man padejo thumbup.gif Norejau tik pasakyt,kad nepasitarus gal neverta pinigu metyt,nes ne visiems jis veikia,matyt priklauso nuo priezasties smile.gif Su rugstimi as ne tai,kad norejau,man odos gydytoja parase ji pasigamint,nuejau ir pagamino,o,kad ten deta rugstis as net nesidomejau lotuliukas.gif Teisingai Azuolyno vaistineje daro mirksiukas.gif
p.s. Pas mane tas gelis nepermatomas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 07 vasario 2010 - 14:22
QUOTE(Realybe @ 2010 02 07, 15:19)
aisku tada tas pats mirksiukas.gif  4u.gif As nesigilinau,gydytoja parase,pasake,kad veiksmingiausias,tai ir pasidariau. Man padejo thumbup.gif Norejau tik pasakyt,kad nepasitarus gal neverta pinigu metyt,nes ne visiems jis veikia,matyt priklauso nuo priezasties smile.gif Su rugstimi as ne tai,kad norejau,man odos gydytoja parase ji pasigamint,nuejau ir pagamino,o,kad ten deta rugstis as net nesidomejau lotuliukas.gif Teisingai Azuolyno vaistineje daro mirksiukas.gif
p.s. Pas mane tas gelis nepermatomas g.gif

Del to taip,aisku geriau nepirkineti visko,bet netgi jei ir gydytoja patare,juk ji negali zinoti,kaip tavo oda sureaguos,ar tau tiks,tai cia tas pats,jei kazkuri naudojusi pasake,kad padejo,aisku irgi nera garantijos,kad pades smile.gif ,nors man irgi padejo,todel neverta buvo toliau naudoti,nes vis del su rugstimi,panaudojau,kol viskas pasviesejo,dabar kitais budais dar dailinu veiduka biggrin.gif .
Na jis nera visai permatomas,bet skaidrokas,o ne toks grynai geltonas g.gif
Atsakyti
merginos gal kuri bandet naikinti dėmės "fototermolizės" aparatu?

radau aprasyma cia:

http://www_jaunatves..._lt/page.php?28

visai vilioja, idomu, tik ar padėtų g.gif
Atsakyti
Sveikos visos mamytes ir busimos :-)
Turiu viena problemele,pas mane atsirado pigmentiniu demiu ir ju tik daugeja.Kai perskaiciau sia tema supratau,kad geriausia priemone nuo ju yra "Neostratas" ir kai i ji vaistineje dar papildomai idede balinamosios medziagos ar kazko panasaus unsure.gif . Tai va, isvaiksciojau visas Klaipedos vaistines ir neradau niekur "Neostrato".Ji reikia uzsakyti,tada parves,bet vat nesinori laukti,nes demes akis drasko ir uzsakymas uzstruks. verysad.gif .Gal atsirastu zmogutis, kuris man sutiktu pagelbeti (zinoma is kito miesto).Pervesciau pinegelius, o Jus man nupirktumete ir atsiustumete , ta stebukla.Aciu......
Atsakyti
QUOTE(600eva @ 2010 02 13, 17:22)
Sveikos visos mamytes ir busimos :-)
. Tai va, isvaiksciojau visas Klaipedos vaistines ir neradau niekur "Neostrato".Ji reikia uzsakyti,tada parves,bet vat nesinori laukti,nes demes akis drasko ir uzsakymas uzstruks. verysad.gif .Gal atsirastu zmogutis, kuris man sutiktu pagelbeti (zinoma is kito miesto).Pervesciau pinegelius, o Jus man nupirktumete ir atsiustumete , ta stebukla.Aciu......

O gal pabandyk pasiskambinti į Klaipėdoj vekiančią www.lorna.lt ,jie rašo,kad savo kosmetologijos kabinete atlieka procedūras su Neostrata kosmetika, gal turės ir pardavmui.

O tų,kurios balinosi dėmes su hidrochinonu, norėčiau paklaust,ar būtinai jis maišomas tik į neostrata gelį,ar pvz. gali būti įmaišytas į paprastą neutralų kremą? T.y. ar vaistinėse jį maišo tik į Neostrata gelį? Pasidalinkite patirtimi, būsiu dėkinga smile.gif
Atsakyti
Na va,pati apsilankiau Universiteto vaistinėje. Užsisakiau gelio su dviejų proc. hidrochinonu. Už 15 g sumokėjau 40 lt, galima buvo užsakinėti ir 30 g. O taip pat galima užsakinėti ne gelį,o kremą su hidrochinonu. Gal čia atsakymas į ankstesnę diskusija dėl tepalo spalvos,pas vieną gal buvokremas,paskitą gelis smile.gif tiesa, pačiai pirkti visos Neostrato gelio tūtelės nereikėjo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bilekokia: 17 vasario 2010 - 14:47
Merginos norėjau jūsų paklausti,o tas Neostrados kremukas su 2 procentais rūgšties tinkamas strazdanoms tepti 4u.gif ar čia tik dėmėm po gimdymo g.gif .Ir dar norėjau paklausti ar kuri tepės dėl strazdanų ir ar padėjo,nes jos mane taip nervina blink.gif
Atsakyti