Įkraunama...
Įkraunama...

Pigmentinės dėmės

QUOTE(aistuliaa @ 2009 09 27, 21:22)
nes mane pigmentines tik po spuogeliu likusios..

Kažkodėl galvoju, kad tokios dėmės lengvai pasiduos, o vat mano - nuo kontraceptikų naudojimo likusios, vis pablukinu, bet po vasaros - naujas karas doh.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2009 09 27, 22:08)
Lauksiu smile.gif
as dar turiu neisbandyta achromin  unsure.gif

Achrominą išmečiau lauk, nieko nepaveikė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 09 28, 13:40)
kažkodėl galvoju, kad tokios dėmės lengvai pasiduos

as ir taip galvoju,dar kazkada kosmetologe buvo sakius, kad po spuogeliu dazniausiai buna pazeisti tik virsutiniai odos sluoksniai, todel tos demeles ar siaip ar taip po kiek laiko pranyksta

o per diena viena karta reikia tepti?
Atsakyti
QUOTE(zalia'citrina @ 2009 09 28, 14:22)
o per diena viena karta reikia tepti?

Tepdavau tik nakciai,bet galima ir diena,bet tik su apsauga nuo saules smile.gif
Atsakyti
Hiperpigmentacijai - pigmentinėms dėmėms, šlakams - šalinti yra odos šviesinimo priemonių. Ypač efektyviai veikia su medicinoje naudojamais hidrochinonu ir kojic rūgštimi. Kaina 100ml buteliuko siekia apie 100Lt
Atsakyti
QUOTE(apolonas @ 2009 09 29, 13:29)
Hiperpigmentacijai - pigmentinėms dėmėms, šlakams - šalinti yra odos šviesinimo priemonių. Ypač efektyviai veikia su medicinoje naudojamais hidrochinonu ir kojic rūgštimi. Kaina 100ml buteliuko siekia apie 100Lt

O kur butu galima nusipirkti siu priemoniu Lietuvoje?
Atsakyti
QUOTE(Dina0409 @ 2009 09 29, 13:44)
O kur butu galima nusipirkti siu priemoniu Lietuvoje?

Paieškojusi tarp profesionalių kūno priežiūros priemonių manau rasi, kita vertus viską dabar parsivežti galima is UK, Vokietijos, o ir kaina mažesnė nei kad čia. Šiek tiek apie pagrindines veikliąsias medžiagas: hidrochinonas naikina odoje esantį melaniną taip ją šviesindamas, o kojic rūgštis stabdo melanino formavimąsi. Paprastai šiose priemonėse būna ir visas galas antioksidantų, maitinančių, raminančių medžiagų - kaip ir visose kosmetinėse priemonėse.
Atsakyti

i 
Komercinės/spaminės žinutės ištrintos.
Neužmirškit, kad turit AŽ, nereiks geltonint tekstų;)
Rašykit žinutes, kurios yra įdomios ne keletą minučių (ypač atskiriems dalyviams), bet komentarus, kuriuos bus įdomu skaityti visiems lankytojams ir po kelių mėnesių/metų nuo jų parašymo.
Atsakyti

QUOTE(Miaška @ 2009 09 28, 15:28)
Kažin, čia tas pats gelis? Siųstis daug pigiau gaunasi... g.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2009 09 28, 17:27)
unsure.gif  gal parasys kas tikrai turi ar cia tas pats

Kokia cia diskusija vire biggrin.gif

Merginoms, klausiancioms atejau padet biggrin.gif
Beveik 100 proc. garantuoju, kad Lolitai123 butent is sio Neostrata pigment lightening gel ir gamino ta tepaliuką.. tik vaistinej jai imaise 2proc. tokios aktyvios medziagos - Hidrochinono..

Sito gelio tiesiog tubeleje yra pirkti Vilniuj Universiteto vaistinej, poto Sugiharos kosmetikos parduotuvese... Tas vienas gelis nemanau, kad duotu toki rezultata (nors aisku jo gamintojas Neostrata, nurodo, kad ir jis vienas gali), kaip kad gelis sumaisytas su tam tikro stiprumo hidrochinonu (kaip siuo atveju Lolitai israse 2 proc. stiprumo, o man visus 4).
Rekomenduoju uzsirasyti ir nueiti pries tai pas kosmetogole, kuri padarytu rugstine procedura ir nustatytu kaip jusu oda reaguoja i rugstis, kaip reaguos i ta hidrochinona... gali but, kad jums isvis negalima bus naudot sio produkto.. gal oda taip issauses, kad poto nesusitvarkysit.. Be to, turi nustatyt, kokio stiprumo hidrochinona priima oda ir nereaguoja.

Be to, Universiteto vaistinej Vilniuj jums kainuos pigiau - nereiks pirkt visos Neostrata tuteles ir dar plius moket uz ta primaisyta hidro...jie turi mazesnes to gelio talpas (zinau kad kosmetologes isvis po 5 ml perka), imaiso hirdo ir atiduoda toki analizu buteliuka biggrin.gif Kaip man sake, maziausiai gali sumaisyt 20 ml (kas yra tikrai nemazai, nes galima tept tik demeles ir nakciai) - tai as ir pirkau tuos 20 ml.. kainavo regis 45/50 lt

Va cia galit pasiskaityt apie Neostrata geli

vadinasi - Pigmentines dėmes šviesinanti želė (kodas 8009)
Papildyta:
Beje, man neisnyko taip greit kaip Lolita rase...Man greit isnyko, tik visai neseniai atsiradusios demeles.. o vat su 2 senomis (metų su virš senumo) vargau beveik tris menesius, bet iki galo neisnaikinau .. poto del nestumo turejau nutraukt bet koki tepliojimasi.

Nes nei nestumo metu nei zindymo laikotarpiu nei paprasto Neostrata gelio, o juolabiau sumaisyto su Hidrochinonu vartot negalima mirksiukas.gif

Tai va - tikiuosi pagelbejau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Herėja: 03 spalio 2009 - 11:04
Dėl odą šviesinančių preparatų, kuriuose yra hidrochinono, Herėja dar nepaminėjo kelių niuansų: jo negalima naudoti iki 12 metų; naudoti reiktų ne ilgesniais kaip 3 mėnesių intervalais - naudoti ne ilgiau kaip tris mėnesius, vėliau daryti trijų mėnesių pertrauką.
QUOTE(Herėja @ 2009 10 03, 12:08)
Kaip man sake, maziausiai gali sumaisyt 20 ml (kas yra tikrai nemazai, nes galima tept tik demeles ir nakciai) - tai as ir pirkau tuos 20 ml.. kainavo regis 45/50 lt

Rekomenduojama jį tepti du kartus - ryte ir vakare, - o tepamas vietas saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Kitaip jo poveikis odoje esančiam melaninui bus silpnesnis. Dėl laktacijos laikotarpio nebūčiau toks kategoriškas - mamos piene jis nėra aptinkamas.
Atsakyti
QUOTE(apolonas @ 2009 10 03, 18:04)
Dėl laktacijos laikotarpio nebūčiau toks kategoriškas - mamos piene jis nėra aptinkamas.

galbut jūs ir teisus, bet Neostrata pati tai nurodo ant dezutes.. nemanau, kad atsirastu mama, kuri rizikuotų mirksiukas.gif
Atsakyti

Man kosmetologe patare pabandyti Beoti L-Askorbo rūgšties esensija veidui, mazina pigmentines demes, nusipirkau, tepuosi, tai zinokite esu labai patenkinra. Jo yra vaistinese pirkti.
Aprasymas:

L – askorbo rūgštis ( Vit.C kristalai) yra puikus antioksidantas bei odos konservantas, kurio dėka atstatoma odos struktūra ir gyvybingumas. Ši askorbo rūgštis odą valo bei šviesina, mažina uždegiminius procesus, skatina kolageno gamybą, dėl ko mažėja smulkios raukšlelės ir naujų atsiradimas, oda lygėja.
Sumažina pigmentines dėmes, t.y. naikina melanino efektyvumą, taigi sumažina pigmentines dėmeles, suteikia odai skaistumo ir šviežumo.
Naudojimas: nedidelį kiekį esensijos švelniais sukamaisiais judesiais įmasažuoti į odą, kol pilnai įsigers. Galima tepti ir apie akis, SAUGANT, kad nepatektų tiesiogiai į akis. Po to, pagal esamą poreikį, galima naudoti kaukes arba bet kurią kitą Jūsų pasirinktą odos priežiūros priemonę.
Atsakyti
sveikos. gal zinot koki tepaliuka kuris pasviesintu demeles likusias nuo spuogu? turiu viena nemaza ir kelias vos pastebimas, bet noris pasviesinti.. yra kokiu nors tepaliuku vaistinese paprastose be recepto ir pns? ir idomu dar, tos spuogu demeles visam laikui ar kada nors isnyksta ir netepant?
Atsakyti