QUOTE(Miaška @ 2009 09 28, 15:28)
Kažin,
čia tas pats gelis? Siųstis daug pigiau gaunasi...
QUOTE(aistuliaa @ 2009 09 28, 17:27)
gal parasys kas tikrai turi ar cia tas pats
Kokia cia diskusija vire
Merginoms, klausiancioms atejau padet
Beveik 100 proc. garantuoju, kad Lolitai123 butent is sio Neostrata pigment lightening gel ir gamino ta tepaliuką.. tik vaistinej jai imaise 2proc. tokios aktyvios medziagos - Hidrochinono..
Sito gelio tiesiog tubeleje yra pirkti Vilniuj Universiteto vaistinej, poto Sugiharos kosmetikos parduotuvese... Tas vienas gelis nemanau, kad duotu toki rezultata (nors aisku jo gamintojas Neostrata, nurodo, kad ir jis vienas gali), kaip kad gelis sumaisytas su tam tikro stiprumo hidrochinonu (kaip siuo atveju Lolitai israse 2 proc. stiprumo, o man visus 4).
Rekomenduoju uzsirasyti ir nueiti pries tai pas kosmetogole, kuri padarytu rugstine procedura ir nustatytu kaip jusu oda reaguoja i rugstis, kaip reaguos i ta hidrochinona... gali but, kad jums isvis negalima bus naudot sio produkto.. gal oda taip issauses, kad poto nesusitvarkysit.. Be to, turi nustatyt, kokio stiprumo hidrochinona priima oda ir nereaguoja.
Be to, Universiteto vaistinej Vilniuj jums kainuos pigiau - nereiks pirkt visos Neostrata tuteles ir dar plius moket uz ta primaisyta hidro...jie turi mazesnes to gelio talpas (zinau kad kosmetologes isvis po 5 ml perka), imaiso hirdo ir atiduoda toki analizu buteliuka
Kaip man sake, maziausiai gali sumaisyt 20 ml (kas yra tikrai nemazai, nes galima tept tik demeles ir nakciai) - tai as ir pirkau tuos 20 ml.. kainavo regis 45/50 lt
Va cia galit pasiskaityt apie Neostrata geli
vadinasi - Pigmentines dėmes šviesinanti želė (kodas 8009)
Papildyta:
Beje, man neisnyko taip greit kaip Lolita rase...Man greit isnyko, tik visai neseniai atsiradusios demeles.. o vat su 2 senomis (metų su virš senumo) vargau beveik tris menesius, bet iki galo neisnaikinau .. poto del nestumo turejau nutraukt bet koki tepliojimasi.
Nes nei nestumo metu nei zindymo laikotarpiu nei paprasto Neostrata gelio, o juolabiau sumaisyto su Hidrochinonu vartot negalima
Tai va - tikiuosi pagelbejau