Įkraunama...
Įkraunama...

Pigmentinės dėmės

QUOTE(shipra @ 2009 09 16, 11:48)
turiu keleta pigmentiniu demeliu, tokios baltos, bet niekas dar nzn kaip jas panaikinti... pas mano mama ir mociute yra ir jos laikui begant pleciasi...  doh.gif pas mano pusbroli dabar atsirado irgi, as stengiuosi ju nedeginti sauleje, nes sako negalima...

jeigu baltos,tai jau kas kita.. As jas kaip tik sviesinu. O baltos,tai gali buti baltme,bet cia gali tik gydytojas pasakyt. Ji deja nepagydoma,gal tik pristabdyt galima kazkiek. Mano tevas turi ta liga. Is pradziu tik ant ranku atsirado,o dabar labai daug jau nubales,bet kaip vyras tai nieko ir nuo saules nesislepia mirksiukas.gif Dar norejau pasakyt moterys,kad net jei ir man padejo tas tepaliukas,tai nebutinai turi visoms tikt. Butina pasikonsultuot su odos gydytoju. Man nuo saules,o kitam zmogui gal del gilesniu priezasciu,tada gal ir neveiks.
Atsakyti
Nu as jau sioj temoj biski anksciau rasiau irgi apie savo demeles, taciau baltas.
Pas mane jos mazytes ant blauzdu, keleta ant slaunu ir ranku, ir siaip pas mane tose vietose oda labai sausa, buvau pas gydytoja ir nieko, taip pasireikia odos atrofija ir tiek. liepe maitint ir drekint oda, aisku venkti veiksmu sendinanciu oda.
Man apie baltme net nekalbejo, nu pas mane tos demeles kai taskeliai balti, o ne tam tikros demes.

Nervuojuos as kazkaip labai ir net nzn ka daryt, laukiu gal nueis idegis aisku apmazes jos, bet kita vasara tai net nzn kas bus.

gal kas irgi susidure su panasia nesamone?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egleo: 20 rugsėjo 2009 - 13:15
QUOTE(egleo @ 2009 09 20, 14:14)
Nu as jau sioj temoj biski anksciau rasiau irgi apie savo demeles, taciau baltas.
Pas mane jos mazytes ant blauzdu, keleta ant slaunu ir ranku, ir siaip pas mane tose vietose oda labai sausa, buvau pas gydytoja ir nieko, taip pasireikia odos atrofija ir tiek. liepe maitint ir drekint oda, aisku venkti veiksmu sendinanciu oda.
Man apie baltme net nekalbejo, nu pas mane tos demeles kai taskeliai balti, o ne tam tikros demes.

Nervuojuos as kazkaip labai ir net nzn ka daryt, laukiu gal nueis idegis aisku apmazes jos, bet kita vasara tai net nzn kas bus.

gal kas irgi susidure su panasia nesamone?

Nu man dabar aisku! Pas tave jokia ne baltme! Jei ant koju mazos demeles,tai nieko cia baisaus. Pas mane tas pats ir kadangi mano tevas turi ta liga baltme,tai ir as buvau issigandusi ir nuejus pas odos gydytoja viska isklausinejau. Ejau del tamsiu demiu ant veido,bet parodziau ir tas. Man pasake ta pati,kad taip buna ir nuo plaukeliu skutimo ir seip kokiu pazeidimu ir,kad reikia drekint oda,taip kad buk rami mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolita123 @ 2009 09 10, 22:07)
buvau pas kosmetologe,man prirase pasigamint vaistinej toki tepaliuka,teptis ant demiu vakare,galima ir ryte,bet tada butina apsaugini krema tept su filtru 50. As tepu vakarais dar tik savaite ir beveik isnyko jau!  tikrai veiksmingas!  thumbup.gif

As irgi naudojau si tepaliuka, tai man jis super thumbup.gif pora savaiciu scirai patepliojau ir laaaabai pasimate rezultatas , naudoju vakare pries miega patepu, rite nuplaunu ir patepu kremu( unitone 4 su spf)
Atsakyti
QUOTE(geguziuke @ 2009 09 20, 15:30)
As irgi naudojau si tepaliuka, tai man jis super  thumbup.gif pora savaiciu scirai patepliojau ir laaaabai pasimate rezultatas , naudoju vakare pries miega patepu, rite nuplaunu ir patepu kremu( unitone 4 su spf)

ir labai idomu jo sudetis 4u.gif

O as kol geriau GSE ir mazai rodziaus saulej viskas buvo labai neblogai. Demes tapo praktiskai nematomos. Bet isvaziavau paatostogauti, nenaudojau apsaugos nuo saules (as nesu situ dalyku megeja, nes jie kemsa poras, o ir siaip nera sveiki). Zodziu, demes sugrizo. Padariau isvada, kitais metais veido nedeginti, nesideginti, slept po skrybelem.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 23 rugsėjo 2009 - 12:11
QUOTE(Daddygirl @ 2009 09 23, 13:10)
ir labai idomu jo sudetis  4u.gif
O as kol geriau GSE ir mazai rodziaus saulej viskas buvo labai neblogai. Demes tapo praktiskai nematomos. Bet isvaziavau paatostogauti, nenaudojau apsaugos nuo saules (as nesu situ dalyku megeja, nes jie kemsa poras, o ir siaip nera sveiki). Zodziu, demes sugrizo. Padariau isvada, kitais metais veido nedeginti, nesideginti, slept po skrybelem.. smile.gif

Taip,man irgi gyd. pasake,kad veido saulej degint nebebus galima,jei nenoriu,kad jos vel atsirastu. O to tepaliuko sudetis neaiski,nes ji pagamina tik vaistinej ir ant buteliuko sudeties nera,bet jis padejo man uztikrintai! smile.gif
Atsakyti
kurioje vilniaus vaistineje galima nusipirkt ta balinanti neo strata tepaliuka Pigment lightening gel AHA 10 ?
Atsakyti
QUOTE(naujakė2005 @ 2009 09 24, 10:52)
kurioje vilniaus vaistineje galima nusipirkt ta balinanti neo strata tepaliuka Pigment lightening gel AHA 10 ?

Nezinau kokioj,nes dare man Kaune,bet turetu gaminti vaistinej kazkokioj kur gamina odai tepaliukus,pasiklausk kokios vaistininkes,as butent ta ir naudojau smile.gif
Atsakyti
Sveikos!
Jei kas turite problemu su pigmentinemis tamsiomis dememis ant veido,tai geriausia pirkti kur yra didele vitamino c koncentracija,nes jis turi balinanti poveiki.Pas mano mama yra sita problema ir ji naudoja Elizabeth Arden produkcija.Stai sita:
http://www.directcos...v...&code=35818
Jai sita linija panaudojus tamsios demes pradejo svieseti jau po poros savaiciu.
Atsakyti
QUOTE(zalia'citrina @ 2009 09 26, 14:25)
berods cia kazkas rase kad 90 litu mokejo  g.gif  na nepigu, bet per puse perkant jau padori kaina gaunas  smile.gif

As ir rasiau,kad tiek mokejau,bet odos gyd mane is kart perspejo,kad tokia kaina bus. Ir galiu pasakyt,kad tikrai man pilnai pakako puses to buteliuko,kad demes dingtu. Galvoju idet i saldytuva del viso pikto,jei vel atsirastu.. O seip tikrai galima pirkt dviese ir per puse padalint mirksiukas.gif Zinok tik sitas ir gali padet,jei jis nepades tada jau reik ieskot kitu priemoniu,kaip lazerio ar pan.Arba tai visai kitokios demeles,gal jos atsirado del vidiniu organu kazkokiu nesklandumu. Tuomet reikia ieskot priezasties. Gydytoja man is kart pasake,kad gali man pasiulyt nusipirk ir kitokiu,fabrikiniu brangiu kremu balinanciu demes,bet sake,tik sitas tikrai efektyvus ir as jau isitikinau tuo,beveik neliko ir nebereikia nieko maskuot,tik papudruoju veida,kad neblizgetu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lolita123: 27 rugsėjo 2009 - 09:38
O tarkim demeles tamsesnes po spuogu jis sviesina, ar ne? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 09 27, 20:11)
O tarkim demeles tamsesnes po spuogu jis sviesina, ar ne?  rolleyes.gif

taip, demeles po spuogu taip pat yra pigmentines demes
Atsakyti