as gyvenu Kaune,tai man liepe nuvaziuot i Azuolyno vaistine,ten gamina odai visokius vaistus.Paziurejau tai ant buteliuko uzrasytas tik mano vardas ir,kad pigmentines demes sviesinantis kremas,buteliukas kaip vaistu ir tas kremas kaip tepaliukas vaistinis. Manau ten paprasius toj vaistinej tai padarytu ir be recepto,nes buvo net ne receptas,o seip uzrasyta ant lapelio tokio reklaminio Neo Strata ir vadinasi pigmentines demes sviesinanti zele,o angliskai Pigment lightening gel AHA 10 ir man tik uzrase,kad padarytu 2 procentu ir viskas Bet sakau rimtai,man taip greit jos pasviesejo,jau beveik nebesimato,nemeskit pinigu ant visokiu kitokiu brangiu sviesinanciu kremu,nes jie beveik neveikia! Man demes nuo saules atsirado ir kas met vis didesnes,jau buvo net sunku uzgrimuot,tai jau uzkniso ir nuejau pas privacia odos gydytoja. Kainuoja jis irgi nepigiai 90 litu,bet nors veiksmingas. Be to man pasake,kad be apsaugos vasara ir pavasari su 50 faktoriumi i lauka neiciau ir veido degint saulej nebegalesiu. Bet tai ne problema,turiu Egipto zeme
QUOTE(Lolita123 @ 2009 09 11, 11:52)
ant lapelio tokio reklaminio Neo Strata ir vadinasi pigmentines demes sviesinanti zele,o angliskai Pigment lightening gel AHA 10 ir man tik uzrase,kad padarytu 2 procentu ir viskas
Nieko nesupratau, ar lapelis buvo NEO strata ar gydytoja užrašė šį pavadinimą? Ir ar ta želė jau pagaminta parduodama ar ją reikia gaminti? Niekad nemačiau, kad ant pagamintų vaistų angliškai rašytų. Vienu žodžiu, gal galėtum parašyti aiškiau?
as gi paaiskinau,kad parase ant tokio lapo NEOSTRATA reklaminio kazkokio ir ,kad pagamintu vaistineje Ten yra visokie serumai ir kremai isvardinti abiem kalbom ir prie vieno is ju i langeli tik irase man,kad 2 procentu. Rasykit man asmenine zinute,kam svarbu,duosiu savo numeriuka ir viska paaiskinsiu,man tikrai padejo,pati nustebusi esu,kad taip greitai,padesiu ir kitoms kuo galiu
http://209.85.129.13...HhIwE9jJQi6zdDw
RADAU INFORMACJOS APIE SI TEPALIUKA, GAL KAZKAS PANASAUS?
kas nesupranta angliskai, cia sioks toks vertimas
NeoStrata Pigmentas, Apšviečiantis Gelį 10 % PHA/AHA. Šis geltonas spalvotas gelis yra suformuluotas, kad šviesėtų ir ekslapiškas discolourations odoje. Šis produktas turi savyje Kojic Rūgščią Citrininę Rūgštį ir Vitaminą C greta Glycolic Rūgšties (AHA) Pieno Rūgštis (AHA) ir Gluconolactone (PHA). Kryptys: Pritaikykite mažą kiekį kaip ploną sluoksnį ant paveiktos vietos du kartus per dieną ar naudojimo kaip kreiptas gydytojo. Saulės neapsaugojimas turi būti apribotas vartojant sunscreen atstovą sunblocking atstovas ar apsauginis apsirengimas, kad apimtų išbalintą odą per arba po šio produkto naudojimo, kad neleistų užtemimui iš naujo įvykti
RADAU INFORMACJOS APIE SI TEPALIUKA, GAL KAZKAS PANASAUS?
kas nesupranta angliskai, cia sioks toks vertimas
NeoStrata Pigmentas, Apšviečiantis Gelį 10 % PHA/AHA. Šis geltonas spalvotas gelis yra suformuluotas, kad šviesėtų ir ekslapiškas discolourations odoje. Šis produktas turi savyje Kojic Rūgščią Citrininę Rūgštį ir Vitaminą C greta Glycolic Rūgšties (AHA) Pieno Rūgštis (AHA) ir Gluconolactone (PHA). Kryptys: Pritaikykite mažą kiekį kaip ploną sluoksnį ant paveiktos vietos du kartus per dieną ar naudojimo kaip kreiptas gydytojo. Saulės neapsaugojimas turi būti apribotas vartojant sunscreen atstovą sunblocking atstovas ar apsauginis apsirengimas, kad apimtų išbalintą odą per arba po šio produkto naudojimo, kad neleistų užtemimui iš naujo įvykti
gal but cia tas ir yra,nes jis ir yra toks geltonos spalvos tepaliukas,kvapas vaistu,ne kremo
O as merginos pradejau naudot Unitone nuo pigmentiniu demiu kremuka.Dar tik 3 savaites,bet man atrodo,kad jo svieseja Bus toliau matyt kaip cia bus,bet manau,kad isnyks jos
Sveikutes,
Nezinau, bet man padejo:tai svarainiai, as juos supjausciau ir uzpyliau vandeniu ir palaikiau puse paros. Veliau su tuo skysciu valiau veida, tai pigmentines demes pradejo blukti, tai net pastebejo mano vyras. O buvau isbandziusi viska, gal tai sutapimas, nezinau..................bet pigmentiniu demiu turejau labai daug. Pabandykit,blogiau nebus
Nezinau, bet man padejo:tai svarainiai, as juos supjausciau ir uzpyliau vandeniu ir palaikiau puse paros. Veliau su tuo skysciu valiau veida, tai pigmentines demes pradejo blukti, tai net pastebejo mano vyras. O buvau isbandziusi viska, gal tai sutapimas, nezinau..................bet pigmentiniu demiu turejau labai daug. Pabandykit,blogiau nebus
QUOTE(Dina0409 @ 2009 09 15, 13:49)
Sveikutes,
Idumus dalykas,bet kazkodel netikiu,kad padeda,jei jau demes ryskios..
Papildyta:
dar pridursiu,kad man nuo to tepaliuko demes jau beveik visai nematomos!
QUOTE(Lolita123 @ 2009 09 15, 12:59)
dar pridursiu,kad man nuo to tepaliuko demes jau beveik visai nematomos!
Kažkodėl nelabai tikiu. Kiek laiko tepei?
As nesakau,kad butent svarainiai padejo 100proc., nes pigmentines demes buna del hormonu sutrikimu, del piknaudziavimu saule ir t.tt. Bet as bandziau viska, bet po svarainiu losjono, man jos pradejo mazeti, naudoju tik savaite.O svarainiuose yra vaisine rugstis, kuri ieina i dauguma balinancius kremus. Po ju paparasciausiai blogiau nebus, tai kaip rustine procedura,tik silpnesne ir po jos oda lieka skaistesne
QUOTE(Sherbet @ 2009 09 15, 14:02)
Kažkodėl nelabai tikiu. Kiek laiko tepei?
nu netikek.. o as matau veidrodyje,ka matau! Tepiau apie 2 savaites,gydytoja ir sake,kad jis tikrai efektingas As ir pati netikejau,kad bus gan greitas efektas
turiu keleta pigmentiniu demeliu, tokios baltos, bet niekas dar nzn kaip jas panaikinti... pas mano mama ir mociute yra ir jos laikui begant pleciasi... pas mano pusbroli dabar atsirado irgi, as stengiuosi ju nedeginti sauleje, nes sako negalima...