Nu man irgi kazkokios nesamones prasidejo Atsirado ant koju ir ranku baltos mazos demeles, nera jos labai dideles, bet kai as jas zinau tai ir matau. Buvau nuejus pas dermotologa, tai kazkaip idomiai nieko ir nepasake, tiesiog tokia odos artroze ir nieko daryt neliepe, tik nusipirkt krema su daug vitamino A. Gal kas nors susidure su tokia problema, gal zino kaip ja iveikt?
QUOTE(egleo @ 2009 08 19, 09:47)
Nu man irgi kazkokios nesamones prasidejo Atsirado ant koju ir ranku baltos mazos demeles, nera jos labai dideles, bet kai as jas zinau tai ir matau. Buvau nuejus pas dermotologa, tai kazkaip idomiai nieko ir nepasake, tiesiog tokia odos artroze ir nieko daryt neliepe, tik nusipirkt krema su daug vitamino A. Gal kas nors susidure su tokia problema, gal zino kaip ja iveikt?
ne artroze, o atrofija
QUOTE(aistuliaa @ 2009 08 19, 12:13)
O tai nepaaiskino gydytojas del ko jos atsirado? nes as jau ne pirma vasara pastebiu, idegu ir matosi tada
Pasake, kad cia taip pasireiskia odos atrofija ir tiek, priezastis sausa oda ir saules spinduliai tai paskatina. Sake nzn praeis ar nepraeis, bet turetu mazeti ir tiek.Parase nusipirkt krema su vitaminu A. Dar sake tai galetu sukelti skydliaukes pakitimai ar problemos su moteriskomis ligomis, bet as ka tik viska issityriau pas ginekologe ir nieko nerado, o skydliauke tikrinausi pries puse metu irgi nieko nebuvo, net nzn gal dar pakartotinai reiks nueit del tos skydliaukes.
QUOTE(egleo @ 2009 08 19, 10:47)
o aš jau 4 metus su šia liga kovoju...išpradžiu tai tos demeles ant veido pradejo eit...va tada tai išsigandau..nieko,išsigydžiau kažkur po puses metu visai išnyko..tačiau vasaros pabaigoj vel prasidejo..i taip visa laiką
džiaugiuosi kad galiu jas bent sustabdyt....va vel ant peties prasideda....tepaliukus pirksiu...man iš pradžiu liepė į soliarumą eit..dabar uždraudė net sauleje rodytis ....taip ir kenčiu...
QUOTE(charmingSmile @ 2009 08 19, 21:47)
o aš jau 4 metus su šia liga kovoju...išpradžiu tai tos demeles ant veido pradejo eit...va tada tai išsigandau..nieko,išsigydžiau kažkur po puses metu visai išnyko..tačiau vasaros pabaigoj vel prasidejo..i taip visa laiką
džiaugiuosi kad galiu jas bent sustabdyt....va vel ant peties prasideda....tepaliukus pirksiu...man iš pradžiu liepė į soliarumą eit..dabar uždraudė net sauleje rodytis ....taip ir kenčiu...
O tau tau irgi sake, kad odos artrofija taip pasireiskia? O kokiais tepaliukais liepe gydyti? Man tai jis neivardijo, kad cia liga,is daktaro pasakymu tai cia viskas normaliai, tai net nzn.Aisku i soliariuma eit man jis nei draude, nei leido, bet pasake, kad oda sensta daug greiciau nuo jo, poto ir va tokios problemos atsiranda.
QUOTE(egleo @ 2009 08 20, 08:19)
O tau tau irgi sake, kad odos artrofija taip pasireiskia? O kokiais tepaliukais liepe gydyti? Man tai jis neivardijo, kad cia liga,is daktaro pasakymu tai cia viskas normaliai, tai net nzn.Aisku i soliariuma eit man jis nei draude, nei leido, bet pasake, kad oda sensta daug greiciau nuo jo, poto ir va tokios problemos atsiranda.
Is aprasymo supratau, kad tau baltme, o man tai nera jos, tiesiog tokie pakitimai odos, kurie gali praeiti, gali ir nepraeiti
Na kad man tikslios ligos neivardijo....pastoviai vis nauju tepaliuku..vaistu prirašo...reguliariai turiu lankytis pas daktarą...o kai paklausiu kas...tai negali pasakyt ..va tau ir daktarai...o kaip čia yra nžn..svarbiausia padeda...
matai kaip...na gaila kad negalejau padeti ....
matai kaip...na gaila kad negalejau padeti ....
QUOTE(otta @ 2009 07 31, 10:22)
Man nepadejo nei rugstines proceduros, nei brangus kremai, bet mano drauge issinaikino pigmentines po nestumo su CITROCEPT, greipfrugtu seklu ekstr. is tiesu nei vienos demes pas ,kainuoja Eurovaistinej 25 lt. ir as dabar tepu-laukiu rezultato po 2 savaiciu
turiu pasigirti,kad man demes pamazu nyksta,ypac po akimis kurias demes gana ryskias turejau,ju visai jau nesimato, tiesa, oda issausejo, bet patepu riebesniu kremu,dirbau kiekviena vakara atkakliai,jau kokias tris savaites tepiau ir tepiau tuo aliejuku,tai sakyciau super siulau visoms ismeginti,tikrai nepakenks
QUOTE(otta @ 2009 08 28, 10:17)
turiu pasigirti,kad man demes pamazu nyksta,ypac po akimis kurias demes gana ryskias turejau,ju visai jau nesimato, tiesa, oda issausejo, bet patepu riebesniu kremu,dirbau kiekviena vakara atkakliai,jau kokias tris savaites tepiau ir tepiau tuo aliejuku,tai sakyciau super siulau visoms ismeginti,tikrai nepakenks
Dėl drekinimo, tai galiu pasiulyti Vitella cream vitaminini, jis toks kai vazelinas, bet man super padeda, nes mano oda baisiai irgi sausa.
buvau pas kosmetologe,man prirase pasigamint vaistinej toki tepaliuka,teptis ant demiu vakare,galima ir ryte,bet tada butina apsaugini krema tept su filtru 50. As tepu vakarais dar tik savaite ir beveik isnyko jau! tikrai veiksmingas!
QUOTE(Lolita123 @ 2009 09 10, 22:07)
buvau pas kosmetologe,man prirase pasigamint vaistinej toki tepaliuka,teptis ant demiu vakare,galima ir ryte,bet tada butina apsaugini krema tept su filtru 50. As tepu vakarais dar tik savaite ir beveik isnyko jau! tikrai veiksmingas!
O negali parasyti pavadinimo?
QUOTE(Sella @ 2005 07 14, 11:00)
Vasarą ant veido išryškėja pigmentinė dėmė, žiemą šiek tiek nublanksta.Gal žinote kaip ją panaikinyi?
man tas pats. Nueik pas odos gydytoja, reikia ,kad israsytu krema,kuris gaminamas tik vaistineje,jis tikrai super veiksmingas! Gydytoja taip ir sake,galiu ir kitus kremus siulyt,bet tik sitas tikrai veiksmingas,galiu patvirtint tai Taip greit isnyko,kad net nesitiki.. tik reik veida nebedegit sauleje,tai naudoju Egipto zeme
Papildyta:
QUOTE(bialetti @ 2009 09 10, 22:10)
O negali parasyti pavadinimo?
turi gydytoja parasyt recepta,kad pagamintu. Man tik uzrase,kad 2 procentu ant tokio lapuko kur buvo kazkokie pavadinimai,jei rasiu parasysiu,bet abejoju ar gamins be recepto