galvoju, kad ir man kelios pigmentines demes atsirado (nors cia ziuriu siejat su senatve, o man tik 21 ).. padeginau veida, lupasi oda ir matosi kelios demeles..
pasiskaiciau tokia namine kauke naikinti jas, gal kuri bandete: serbentai arba braskes, citrinos sultys ir naturalus jogurtas
merginos ar gali buti pigmentines demes po spuogu?.. As kazkaip galvojau,kad pas mane jos po ju... Ir dar zinoma saule prisideda prie ju...
QUOTE(Fortunata @ 2009 08 06, 12:10)
merginos ar gali buti pigmentines demes po spuogu?.. As kazkaip galvojau,kad pas mane jos po ju... Ir dar zinoma saule prisideda prie ju...
Pas mane irgi buna demeles po spuogu, taciau nezinau, ar tai skaitosi pigmentines demes.. Siaip jos pacios nyksta..
[quote=Daddygirl,2009 07 31, 11:15]
Trys savaites kaip geriu GSE.
atsipašau, o kas tas GSE?
Trys savaites kaip geriu GSE.
atsipašau, o kas tas GSE?
Labai daug šiame forume yra tepalo rūšių nuo pigmentinių dėmių , net sunku būtų ir išsirinkti,nes jei vienai padeda kitai gali ir nepadėti,nes neaišku kaip ir nuo ko tos pigmentinės dėmės atsirado. Aš su pigmentinėm dėmėm kovoju jau du metus ir nieko, išbandžiau kelis tepaliukus bet rezultato nesimato.Tada man dermatologė liepė išsitirti hormonus, kepenų funkciją ir kiaušides,nes tai gali būti priežastis sukeliantis pigmentaciją, ir niekas niekas, jokie tepaliukai nepadės jei nepašalinsim priežasties. Nes pigmentinės dėmės yra kelių rūšių. O kaip manot jūs?
QUOTE(zalia'citrina @ 2009 08 12, 18:55)
ei, greitute, kaip tau sekas su tuo serumuku, kokie rezultatai?
Na kol tepu tai nyksta tos dėmelės, bet jei tik saulės truputį gauna veidelis ir vėl tas pats. Jau pradedu galvoti ir aš tirtis tuos hormonus ir bandyti rudenį veido šlifavimą išbandyti
Labas. As irgi turiu tokių bėdų. Bet mano dėmės - po buvusių spuogų. Kažkada taip buvo, ir ne kartą. daug ką naudojau iš čia siūlomų produktų. bet deja... Beje, nebloga porcialiano kaukė iš hight Care grožio salono. Jei susigundysit, tai pirmiausia nusipirkit mėginuką, kad nereikėtų mėtyti pinigų ir pabandykit. Aš efektą jaučiau akivaizdų. Sėkmės šioje kovoje. Mes nepasiduosim kažkokiom dėmem, ar ne?
QUOTE(vikaq @ 2009 08 12, 19:03)
Tada man dermatologė liepė išsitirti hormonus, kepenų funkciją ir kiaušides,nes tai gali būti priežastis sukeliantis pigmentaciją, ir niekas niekas, jokie tepaliukai nepadės jei nepašalinsim priežasties. Nes pigmentinės dėmės yra kelių rūšių. O kaip manot jūs?
Aš irgi ne kartą esu girdėjusi, kad paprastai priežastis būna dėl vieno iš šių trijų nurodytų sutrikimų. Mano mama taip pat vaikščiojo "marga", kol jai išėmė kiaušides, po to viskas susitvarkė ir be jokių kremų.