Įkraunama...
Įkraunama...

Pigmentinės dėmės

QUOTE(Sauleta diena @ 2009 07 28, 12:28)

panaikinti tikrai neimanoma.

Kodėl neįmanoma? O gal ta dėmė ne nuo saulės, o pvz. hormonų svyravimų. Nebus problemos, nebus ir dėmės. 4u.gif
Atsakyti
o jus naudojat kremus ar aliejukus su spf? kurie veidui geriau ir nekemsa poru? g.gif as tai panaudoju aliejuka bet nepersistengiu daug jo uztept nes bijau kad isbers 4u.gif
Atsakyti
Aš taip pat vargstu su pigmentinėm dėmėm, kurios atsirado nėštumo metu verysad.gif , žiemą jos pačios pašviesėja, o pavasarį vėl suaktyvėja jei nepasitepu apsauginiu kremuku. verysad.gif Bandžiau visokius kremukus ir man jie šiek tiek pagelbėdavo, pradžioje bandžiau ANNOS LOTTAN balinamąji kremą kuris kartu ir stabdo ta pigmentaciją, ACADEMIA firmos whiteninig serumą ar pan. taip pat tiko, nuo skruostu dingdavo rudos dėmės, o ties smilkiniais tik pašviesėdavo. Tačiau ACADEMIA firmos veiksmingesnia mano nuomone. g.gif

QUOTE(ypata @ 2008 02 27, 17:46)
Gal yra bandziusiu Unitone 4 krema? Jau viena tuba baigiu sutepti, pradesiu antra (dermatologas liepe ne trumpiau kaip 3 men. naudoti), bet poveikio kol kas nepatebiu... Idomu, ar atsiras po tu 3 men. bent?...

O kokiu pavadinimu tiksliai tavo kremukas, nes yra Unitone 4 apsauginis, gal tu ji naudoji dėl to ir poveikio nesimato g.gif
Man Camelia vaistinėje pasiūlė mėginuką pabandyt specialiai nuo pigmentinių UNITONE 4 WHITE+ Depigmentation serum, kuris nėra riebus ir ryškus poveikis matomas po 2 dienų. biggrin.gif Bent jau man. Naudoju dar neilgai, bet tikiuosi gal visai jomis atsikratysiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(greitute @ 2009 07 29, 16:01)
O kokiu pavadinimu tiksliai tavo kremukas, nes yra Unitone 4 apsauginis, gal tu ji naudoji dėl to ir poveikio nesimato  g.gif
Man Camelia vaistinėje pasiūlė mėginuką pabandyt specialiai nuo pigmentinių UNITONE 4 WHITE+ Depigmentation serum, kuris nėra riebus ir ryškus poveikis matomas po 2 dienų.  biggrin.gif  Bent jau man. Naudoju dar neilgai, bet tikiuosi gal visai jomis atsikratysiu  bigsmile.gif

tai vadinas tas serumas parduodamas ir vaistinese? as jau kazkada skaiciau apie ji geru atsiliepimu, bet paieskojau internete, kad jo jau nebetiekia i vaistines, o visai noreciau ji isigyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 07 27, 16:36)

As tikiuosi, gal pavyks is vidaus ta pigmenta suvienodint. Kolkas rezultatai neblogi, smagiau jau ir i save ziureti smile.gif

O kaip "iš vidaus"? Ką naudoji?
Atsakyti
QUOTE(Jolanna @ 2009 07 31, 08:00)
O kaip "iš vidaus"?  Ką naudoji?

Trys savaites kaip geriu GSE.
Nu, ir bandau isvalyti (detoksikuoti) organizma.

Tokios priemones nera greito efekto, zinoma, bet jei ir nepades, nors nepakenksiu.
Cheminiu kremu imsiuosi veliau smile.gif
Atsakyti
Man nepadejo nei rugstines proceduros, nei brangus kremai, bet mano drauge issinaikino pigmentines po nestumo su CITROCEPT, greipfrugtu seklu ekstr. is tiesu nei vienos demes pas ,kainuoja Eurovaistinej 25 lt. ir as dabar tepu-laukiu rezultato po 2 savaiciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(otta @ 2009 07 31, 09:22)
Man nepadejo nei rugstines proceduros, nei brangus kremai, bet mano drauge issinaikino pigmentines po nestumo su CITROCEPT, greipfrugtu seklu ekstr. is tiesu nei vienos demes pas ,kainuoja Eurovaistinej 25 lt. ir as dabar tepu-laukiu rezultato po 2 savaiciu 4u.gif

tepti? kaip idomu, as girdejau, kad gerti.
buinai parasyk, kaip seksis.

po nestumo demes daznai isnyksta savaime unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zalia'citrina @ 2009 07 30, 10:58)
tai vadinas tas serumas parduodamas ir vaistinese? as jau kazkada skaiciau apie ji geru atsiliepimu, bet paieskojau internete, kad jo jau nebetiekia i vaistines, o visai noreciau ji isigyt  ax.gif

Camelia vaistinėje tikrai yra smile.gif Pati jau normalią pakuotę įsigyjau. Tik serumą reikia tepti vakare, o apsauginį dieną smile.gif, bet apsauginis labai jau riebus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(greitute @ 2009 07 31, 14:42)
Camelia vaistinėje tikrai yra  smile.gif  Pati jau normalią pakuotę įsigyjau. Tik serumą reikia tepti vakare, o apsauginį dieną  smile.gif, bet apsauginis labai jau riebus  verysad.gif

man ir reikes isigyti, kiek sumokejai? 4u.gif beje kaip tau tas serumas jau panaudojus kiek tai laiko? smile.gif
Atsakyti
Na aš naudojau kremuką nuo pigmentinių dėmių Iwostin firmos, bet naudojant kremuką nuo pigmentinių dėmių taip pat reikia pirkti ir šios firmos kremuką nuo saulės spf 50+. Šie du kremukai kainuoja ~100Lt ir jų užtenka kažkur mėnėsiui (priklauso nuo to kiek dėmių šalinate, aš tepiau beveik visą veidą), o visas dėmių šalinimo kursas tinka ~3mėnesiuis. šis kremukas taip pat tinka šalinti ir strazdanėlėms. Šiaip nesiskundžių dėmes išbluko, o ir strazdanėlių pavyko praretinti ;} blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zalia'citrina @ 2009 07 31, 16:59)
man ir reikes isigyti, kiek sumokejai?  4u.gif  beje kaip tau tas serumas jau panaudojus kiek tai laiko?  smile.gif

Kainavo apie 40 Lt, tiksliai nepamenu, bet su nuolaidų kortele pigiau gavosi thumbup.gif . Dėmės blukti pradėjo labai greitai, , be to labai jau nedaug jo reikia tept tai ilgam užtenks. thumbup.gif Asmeniškai man jis patiko ir tiko labiausiai biggrin.gif Tik va ka pastebėjau, tai kad ji išsitepus (tepu visą veidą) truputį traukia veidą, g.gif bet kosmetologė patarė patepti ant viršaus kremuku ir viskas thumbup.gif .
Atsakyti