Įkraunama...
Įkraunama...

Pigmentinės dėmės

sveikos merginos aš irgi vis kamuojuosi su pigmentimėn dėmėm, strazdanėlės dar nieko bet kuriu kokis 5 dėmėles ant skruostu, kurios tikrai nepuošia doh.gif

naudojau ivairius rusiškus balinančius kremus, visai nepadėjo,todėl vis tikiuosi, gal dar ka parekomenduosit blush2.gif

TIKIU, kaip sekasi su Germain de Capuccini? o ar galima ta seruma tik ant dėmių tepti?

o kaip tie vaistiniai preparatai nepadėjo mergimom visai?
taip pat lazeris domina, bet girdėjau gali but ir blogiau nuo jo, tai bijau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2009 07 22, 14:10)
naudojau ivairius rusiškus balinančius kremus, visai nepadėjo,todėl vis tikiuosi, gal dar ka parekomenduosit  blush2.gif

Kokius rusiškus naudojai? Vakar Koslinoje užmačiau Active White ar panašiai rusišką kremą nuo strazdanų ir dėmių su petražolėm už 2.980 ir kitoks antipigmentinis ar ką, bulgariškas už 6?Lt su kapeikom. Dar pasvarsčiau imt ar ne....
Atsakyti
oi su pavadinimais man jau sunkiau, vienas buvo is A raides pavadinimas ACo... kažkoks, čia kelios merginos forume rekomendavo, bet man nepadejo, o kitas, ( galiu tik pakuote apibudinti) ant jos yra merginos foto ( man panasi į inde) ir jos puse veidujo tamsaus, kita puse šviesaus, abu kaianavo apie 6-8 lt
Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2009 07 23, 09:19)
oi su pavadinimais man jau sunkiau, vienas buvo is A raides pavadinimas ACo... kažkoks, čia kelios merginos forume rekomendavo, bet man nepadejo, o kitas, ( galiu tik pakuote apibudinti) ant jos yra merginos foto ( man panasi į inde) ir jos puse veidujo tamsaus, kita puse šviesaus, abu kaianavo apie 6-8 lt

Aha tai tie patys Achrominas bulgariškas ir ActiveWhite baltai žalia pakuotė su puse veido. Pasirodo nelabai veikia....o aš jau nusipirkau biggrin.gif Rankoms.Na pažiūrėsiu kas bus.
O bandei gal petražolių sultis liaudišku receptu? Arba reik tada prabangesnių ar dermatologinių serijų rinktis produktus.
Atsakyti
As dvi savaites naudoju GSE ir bandau actu sviesinti.
Nedingo, bet siek tiek pasviesejo.
Bandysiu toliau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 23 liepos 2009 - 12:47
Kažkaip daug čia temoj buvo kalbėta kad veido balinti vasara nerekomenduojama. Nežinau kur jus tokias kosmetologes randat kurios pataria stipriai balinančius kremukus dabar naudot? Naudokit naudokit, kitą metą galėsit vėl tepliotis vasarai atėjus, ir su metais vis daugiau lotuliukas.gif . Iš savo patirties - SPF 20 yra per silpnas užkirsti kelią tai nelemtai pigmentacijai, reikėtų stipresnio. Be to vasara patarčiau naudot kremus ar serumus kurie ne balina odą (visokie rūkštiniai kremukai), o neleidžia pigmentui netolygiai pasiskirstyti odoje. Beje toks daiktas kaip heluronas irgi padeda nuo pigmentinių dėmių, taip kad naudokit kremus su juo (dažnai įeina į brandžios odos maitinamųjų kremų sudėtį). Taip pat stiprinkit odos apsaugines savybes, kurios labai susilpnėje nuo tų jūsų balinančių kremuku. Ir meskit į šiukšlyną tą achrominą negadinusios odos. O atėjus rudeniui jau balinkit kad ir su gryna rūkštim (actu, citrina), kol išbals. Paskui žiemą saugokit odą nuo nužvarbimo, pavasarį gerai pamaitinkit ir pradėkit rūpintis būsimomis pigmentinėmis dėmemis jau pirmiesiems saulės spinduliams išlindus, kad vidurį vasaros nereikėtų verkt prieš veidrodį. Kremų nesiūlau, kiekviena turi savo firmas kurias naudojat, tarp jų ir ieškokit, manau tikrai rasit, ypač tų firmų kurios pasikausčiusios brandžios odos serijų gamyboje. Sekmės, man pavyko, turėkit kandrybės pavyks ir jums...
Atsakyti
Hm, aš naudoju išvis spf 50, o achrominą visgi bandau- veidui vietiškai, rankom ir pečiams bendrai. Kadangi nesideginu, saulės vengiu balinu jau dabar. O beje su gryna rūgštim išvis reik atsargiau, actas ir citrina ne vienms tinka irgio atsargiau žarstykitės patarimais.
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2009 07 24, 12:20)
Hm, aš naudoju išvis spf 50, o achrominą visgi bandau- veidui vietiškai, rankom ir pečiams bendrai. Kadangi nesideginu, saulės vengiu balinu jau dabar. O beje su gryna rūgštim išvis reik atsargiau, actas ir citrina ne vienms tinka irgio atsargiau žarstykitės patarimais.

Na čia Daddygirl šiuo metu actu rašė kad balina. Manau bet kokią balinamąją priemonę reikėtu atsargiai naudoti, pasitikrint ar nesudirgina odos, ar neiššaukia alerginės reakcijos ir t.t. čia kaip ir savaime suprantamas dalykas... Achrominas man kažkodėl nekelia pasitikėjimo, nors jį ir bandžiau - jokių rezultatų, tik poros užsikimšo.
Aš beje irgi nesideginau, ir vis vien pigmentacija išlįsdavo, užtekdavo tiek kiek gatvėj vaikščiodavau.
Reiktų pasitikslint: vasaros metu nenaudokite kremų kurie balina ėsdinant, kurie yra rūkštiniai arba kurių sudėtyje yra hidrochinono ar panašių baliklių. Bet visi kremai kurie vienaip ar kitaip pristabdo melanino gamybą ir taip apsaugo odą nuo tamsėjimo tikrai padeda ir puikiai galima juos naudot.
Petražolių sultis, beje, labai puikiai balina, tik irgi palaukčiau rudens.
Naudojau visas čia apkalbėtas priemones (išskyrus kai kuriuos vėliausiai minėtus kremukus bei lazerį), rezultatai būdavo labai trumpalaikiai, o blogiausiai kad kasmet dėmės vis ryškėjo, jų vis daugėjo... Įsigijau vos ne šikšnosparnio tatu ant kaktos lotuliukas.gif . Paprasčiausiai pastebėjau kad tema atgyja vasara, o kada reikia balint patarimais nieks nesidalina thumbup.gif ...
Atsakyti
Nuo pernai rudens balinau dėmes kremais, o nuo pavasario nustojau, bet veidą tepu kremu su silpnu SPF, degindamasi - SPF20. Dėmės, aišku, išlindo, bet blankesnės nei pernai, o įdegusiame veide ne taip ir matosi.
Kol kas nieko rimto ir nedarau, aš irgi laukiu rudens, tada bandysiu Uriage.
Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2009 07 22, 14:10)
sveikos merginos aš irgi vis kamuojuosi su pigmentimėn dėmėm, strazdanėlės dar nieko bet kuriu kokis 5 dėmėles ant skruostu, kurios tikrai nepuošia  doh.gif

naudojau ivairius rusiškus balinančius kremus, visai nepadėjo,todėl vis tikiuosi, gal dar ka parekomenduosit  blush2.gif

TIKIU, kaip sekasi su Germain de Capuccini? o ar galima ta seruma tik ant dėmių tepti?

o kaip tie vaistiniai preparatai nepadėjo mergimom visai?
taip pat lazeris domina, bet girdėjau gali but ir blogiau nuo jo, tai bijau  verysad.gif

Siaip demes akivaizdziai pasviesejo, bet isnykti dar neisnyko, as seruma tepu vakare, mano veidas visas pametytas pigmentinemis, tai as ir serumu ir kremu tepu visa veida, na bet jeigu demiu nedaug, manau gali tepti vien tik pigmentines demes mirksiukas.gif
Butinai parasysiu, kaip atrodys veidas baigus gydymo kursa smile.gif
Nezinau kaip su tais pigiais balinanciais kremukais ra galima juos tepti vasara ar ne, neesu ju bandziusi, bet mano kosmetologe sake, kas Germaine de capuccini dienini krema galima tepti einant i lauka vasara, as tikiu savo kosmetologe, manau nepakenks odos balinimas siltuoju metu laiku.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2009 07 24, 10:43)
Kažkaip daug čia temoj buvo kalbėta kad veido balinti vasara nerekomenduojama.

Kiek skaiciau, tokio dalyko aptikt neteko. Idomu. O del kokiu priezasciu vasara sviesinti negalima?
Sita problema (melasma) ypac aktuali moterims gyvenancioms tose salyse, kur saule istisus metus, taigi ir priemoniu dauguma i jas orientuota.
O tai kada joms jas naudot? smile.gif

O actas negalvojau, kad kokia tai baisi priemone g.gif I daugumos namuose gaminamu toniku, kaukiu ir pan sudeti jis ieina, tai siuo tikslu as ji seniai ir naudoju. Receptuose irgi nerasoma, kad pasigaminus tu priemoniu negalima naudoti tam tikrais metu laikais smile.gif

bytte, supratau, kad pavyko demiu atsikratyti? papasakokit daugiau bigsmile.gif kiek laiko jos turejot, kada irkaip atsirado, kokios priemones padejo jas isnaikint visam laikui... 4u.gif

As tikiuosi, gal pavyks is vidaus ta pigmenta suvienodint. Kolkas rezultatai neblogi, smagiau jau ir i save ziureti smile.gif
Atsakyti
o pas mane pigmentine deme tikra... tokia, kur nesvieseja ir nebala ir aisku jos nepanaikinsi....

lazeri jau isbandziau. O efektas. Kremu galia netikiu. Jis gali tik strazdaneles pasviesinti.

panaikinti tikrai neimanoma.

Uztad maskuoti- as profesionale. patariu DERMABLEND.

Lietuvoje , aisku, jo nera. Parsisiuskite is Uk, arba USA.
Atsakyti