Sveikos merginos, gal kas turėjote problemų su pigmentinėmis dėmėmis apie lūpas, gal galite patarti kaip jas panaikinti. Lankiausi pas odos gydytoja tai sakė kad nuo kontracepcijų. Dabar tepu TRIO D, bet jokiu rezultatų. Trio D tepaliuką rekomendavo gydytojas.
QUOTE(Obuolinė @ 2009 05 02, 17:32)
o mane uzpuole naujos bedos.
seniau dar dziaugiaus, o kaip gerai, kad ant ranku nera...o dabar ziuriu, kad ant ranku slakai-strazdanos atsiranda kartu su idegiu. kaip isisgandau..veidas-dar nieko man, bet kai jau visos rankos bus nuejusios strazdanom
seniau dar dziaugiaus, o kaip gerai, kad ant ranku nera...o dabar ziuriu, kad ant ranku slakai-strazdanos atsiranda kartu su idegiu. kaip isisgandau..veidas-dar nieko man, bet kai jau visos rankos bus nuejusios strazdanom
man tas pats, ziuriu atsiranda smulkios pigmentines demeles, o ir apgamiuku kiek turejau, galejau ant vienos rankos suskaiciuot, o dabar padaugejo kaip reikiant. Ne kas
QUOTE(swiesiaplauke @ 2009 04 25, 17:19)
man dermatologe liepe nusipirkti neostrata ta pati kuri ir tu man sakai ir nuo saules su atspalviu soladerm ....*****.....ir kodel tokiu nesamoniu buna.....
paaiskinkit kas nors man tundrai, kas tas yra kremas su atspalviu, cia ne tas pats kaip savaimio idegio kremai o gal zinot kaip tiksliai toliau jis vadinasi
QUOTE(RENATAV @ 2009 05 30, 00:24)
Sveikos merginos, gal kas turėjote problemų su pigmentinėmis dėmėmis apie lūpas, gal galite patarti kaip jas panaikinti. Lankiausi pas odos gydytoja tai sakė kad nuo kontracepcijų. Dabar tepu TRIO D, bet jokiu rezultatų. Trio D tepaliuką rekomendavo gydytojas.
ta pati problema
QUOTE(tiekto @ 2009 06 01, 19:05)
paaiskinkit kas nors man tundrai, kas tas yra kremas su atspalviu, cia ne tas pats kaip savaimio idegio kremai o gal zinot kaip tiksliai toliau jis vadinasi
ta pati problema
ta pati problema
Vakar, kaip tik žiūrinėjau sau Bioderma kremą su atspalviu. Tai ne savaiminio įdegio, o šiek tiek maskuojantis (kaip lengva krempudra).
Aš su dėmėm ant veido vaikštau jau 7 m., manau, kad vienintelis būdas jas apmažinti tai slėptis nuo saulės.
QUOTE(ciku_caku @ 2009 05 28, 13:58)
as laukiuosi ir pastebiu, kad ant veido atsiradineja tu demiu jei po vsaros neisnyks, reiks imtis priemoniu
as manau,kad nestumo busenoj,geriau nieko nedaryt,palaukt ir po nestumo imtis priemoniu
QUOTE(luli @ 2009 06 02, 12:24)
as manau,kad nestumo busenoj,geriau nieko nedaryt,palaukt ir po nestumo imtis priemoniu
tai taip ir darysiu - lauksiu bet tik kaitresne diena ir pamatau arba isryskejusias demeles arba padidejusi ju plota, ypac ties smilkiniais, db pradejau pudruotis kone kasdien, kad tik taip nesimatytu
Gal kas bandet krema IWOSTIN pigmentines demes sviesinantis kremas. As tik meginuka gavau tai jo mazai. Kazin ar nuo jo poveikis yra?
Mamai buvau parvezusi Yves Rocher seruma nuo pigmentiniu demiu,tai jai labai padejo.O ir oda labai nuo jo atsigavo.
QUOTE(SeRi @ 2009 06 03, 18:10)
Mamai buvau parvezusi Yves Rocher seruma nuo pigmentiniu demiu,tai jai labai padejo.O ir oda labai nuo jo atsigavo.
LIETUVOJE YRA PIRKTI? KIEK KAINAVO?
QUOTE(RENATAV @ 2009 06 04, 16:54)
LIETUVOJE YRA PIRKTI? KIEK KAINAVO?
Kaune ir Vilniuje tikrai yra Yves Rocher pardose,bet pigiau iseitu siustis is USA ar Vokietijos nuolaidu metu,nes ten pigiausiai iseina .Siaip Vokietijoj jis 64,bet labai daznai buna nuolaidos ,tik reik pastoviai ziuret ir uztaikysi
Vokietiojoj
USA
QUOTE(astarim147 @ 2009 06 02, 14:38)
Gal kas bandet krema IWOSTIN pigmentines demes sviesinantis kremas. As tik meginuka gavau tai jo mazai. Kazin ar nuo jo poveikis yra?
Sveikos , na ir pas mane yra tu pigmentiniu demeliu aplink akis. Jos man atsirado po soliariumu. Ir bandziau as ta krema IWOSTIN na ir nieko gero ten is jo . Ten parasyta, kad po 4sav.pasvieseja, o po 8sav. pranyksta.Bet as jau naudoju daugiau nei 8sav.,bet nieko nesvieseja, o man atrodo kad daugiau issiplete Taip, kad nemanau, kad jis jau cia toks geras
QUOTE(astarim147 @ 2009 06 08, 15:15)
Tai tada gal as sito kremo ir nebandysiu. Ieskosiu ko nors kitko. Gal kas koki gera turi patarti.
Man dermatologe rekomendavo Nostata krema nuo pigmentiniu demiu, bet nezinau kur jo yra pirkti ir ar jis geras, dabar naudoju Unitona, bet jokio pasviesejomo nesimato