Įkraunama...
Įkraunama...

Pigmentinės dėmės

QUOTE(Obuolinė @ 2009 04 30, 19:17)
tikrai toks pavadinimas?galima placiau g.gif

taip,tikrai toks pavadinimas.....tu kremuku as nenaudoju.....siaip jie nemazai kainuoja....nusipirkau rusiska kremuka nuo pigmentiniu demiu,chmmm.....idomu ar jis man pades.....nes kazkaip man keistai,todel kad kainavo lb nedaug,bet mane tikina kad rusiski gaminiai yra geri....na tj as ir bandau.....
Atsakyti
QUOTE(swiesiaplauke @ 2009 05 02, 12:38)
taip,tikrai toks pavadinimas.....tu kremuku as nenaudoju.....siaip jie nemazai kainuoja....nusipirkau rusiska kremuka nuo pigmentiniu demiu,chmmm.....idomu ar jis man pades.....nes kazkaip man keistai,todel kad kainavo lb nedaug,bet mane tikina kad rusiski gaminiai yra geri....na tj as ir bandau.....

o mane uzpuole naujos bedos.
seniau dar dziaugiaus, o kaip gerai, kad ant ranku nera...o dabar ziuriu, kad ant ranku slakai-strazdanos atsiranda kartu su idegiu. kaip isisgandau..veidas-dar nieko man, bet kai jau visos rankos bus nuejusios strazdanom verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuolinė: 02 gegužės 2009 - 16:32
Na as ir nusipirkau Eurovaistineje NeoStrata pigment lightening gel su 10 aha pha. Tepuosi dar tik antra diena, tikiuosi, kad pabals. Kiek cia skaiciau, saket padeda 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cikada7: 10 gegužės 2009 - 20:55
QUOTE(cikada7 @ 2009 05 10, 21:49)
As nusipirkau Eurovaistineje NeoStrata pigment lightening gel su 10 aha pha. Tepuosi dar tik antra diena, na bus matyti ar pabals. O gal kuri jau bandete, papasakotumete  4u.gif

as naudojau gal tris menesius ..tikrai pabala tos demeles - bet tai kruopstus ir ilgas tepliojimas.

Dabar del tam tikru priezasciu teko nutraukt tepliojimus, tai guli nenaudojama.

Be to, sita NeoStrata pigment lightening gel man dermatologe liepe pirkt Universiteto vaistinej, israse recepta ir buten toj vaistinej i sita geli man imaise dar kazkokio hidrohinono ax.gif kuris itin balina ir t.t..

Svarbu, naudojant tokia agresyvia priemone, kiekviena ryta teptis nemaziau 15/20 spf kremu..as turedama tokia problema naudoju veidui nemaziau 30 (nors i saule islendu nebent per pietus)..o kai ruosiuos i papludimy -visus 50 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Herėja @ 2009 05 10, 22:01)
as naudojau gal tris menesius ..tikrai pabala tos demeles - bet tai kruopstus ir ilgas tepliojimas.

Dabar del tam tikru priezasciu teko nutraukt tepliojimus, tai guli nenaudojama.

Be to, sita NeoStrata pigment lightening gel man dermatologe liepe pirkt Universiteto vaistinej, israse recepta ir buten toj vaistinej i sita geli man imaise dar kazkokio hidrohinono  ax.gif kuris itin balina ir t.t..

Svarbu, naudojant tokia agresyvia priemone, kiekviena ryta teptis nemaziau 15/20 spf kremu..as turedama tokia problema naudoju veidui nemaziau 30 (nors i saule islendu nebent per pietus)..o kai ruosiuos i papludimy -visus 50  doh.gif

As galvoju gal vasara nesitepti juom, palauksiu rudens g.gif Siaip labai isausino oda, nors mazai laiko tepiausi doh.gif
Atsakyti
kai laukiausi,tai ant veido atsirado pigmentines demes,kai buvau pas kosmetologe,sake,kad vienoms po gimdymo praeina,kitoms ne,pasmane liko,aisku matosi ne taip kaip nestumo metu,planuoju eit pas kosmetologe,gal pades smile.gif
Atsakyti
koksai produktas jums labiau padejo ar BIOLINE "Primaluce'' ar NeoStrata pigment lightening gel ir jei galite parasykite kiek , kuris kainuoja ? g.gif Pradedu ir as kova su pigmentinem demem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglutea5 @ 2009 05 21, 19:02)
koksai produktas jums labiau padejo ar BIOLINE "Primaluce'' ar NeoStrata pigment lightening gel ir jei galite parasykite kiek , kuris kainuoja ?  g.gif Pradedu ir as kova su pigmentinem demem  smile.gif

as naudojus tik bioline primaluce kauke, tai galiu pasakyt, kad labai gera mirksiukas.gif tik tokiu laiku jau netinkama naudot, reiktu pakentet iki rudens smile.gif as mokejau apie 100lt smile.gif
Atsakyti
va radau sian receptuka nuo pigmentiniu demeliu,gal jau ir zinot smile.gif
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(ugnet @ 2009 05 28, 18:09)
va radau sian receptuka nuo pigmentiniu demeliu,gal jau ir zinot smile.gif
My Webpage

Pirkau rusiska krema nuo pig.demiu su ugniazole.Tepu, bet reikia daug kantrybes, kad pamatytum rezultata, ne taip greitai viskas.
Atsakyti
QUOTE(zalia'citrina @ 2009 05 28, 20:00)
skaiciau delfy sita straipsniuka, gal ir nieko, bet man idomu kaip petrazoliu sultis isgaut  g.gif

trynti arba per sulciaspaude kaip tu spaudzia zelmenu ar kokios ten smile.gif
Atsakyti
Gal zinot kiek kainuoja neostrata kremas nuo pigmentiniu demiu 4u.gif ir ar padejo g.gif
Atsakyti