Įkraunama...
Įkraunama...

Pigmentinės dėmės

Cia buvo minetas Galenic, tikriausiai sitas? As toki nusipirkau, tik dar mazai laiko tepuosi, tikiuosi pades g.gif Ar padejo jums, kurios bandete? Ir ar galima juo teptis pavasari, kai saule aktyvi ar geriau ziema tokiais teptis? Nors ji reikia teptis vakare, tai gal nieko tokio. As diena naudoju krema irgi Galenic su apsauga ir vaisiu rugstimis, kad daugiau demiu neatsirastu.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cikada7: 19 balandžio 2009 - 21:29
QUOTE(cikada7 @ 2009 04 19, 22:20)
Cia buvo minetas Galenic, tikriausiai sitas?

Toks pats, kokį naudoju. Per žiemą beveik išnaikinau tas dėmeles, bet pavasarį ir vėl išlindo... verysad.gif
Pradėjau dabar papildukus, kraują valančius, gert - gal padės, veidą tepuosi kremu su apsauga nuo saulės, kad labai neryškėtų dėmės, o Galenic serumą iki rudens atidėjau, nors ten rašo, kad visus metus nakčiai galima naudoti.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 04 21, 10:17)
Toks pats, kokį naudoju. Per žiemą beveik išnaikinau tas dėmeles, bet pavasarį ir vėl išlindo... verysad.gif
Pradėjau dabar papildukus, kraują valančius, gert - gal padės, veidą tepuosi kremu su apsauga nuo saulės, kad labai neryškėtų dėmės, o Galenic serumą iki rudens atidėjau, nors ten rašo, kad visus metus nakčiai galima naudoti.

Aisku, ne jei galima naudoti, pabandysiu teptis, gal nors kiek pabals. O siaip sake is senu laiku, kad geras achrominas, seniau jo vaistinese budavo, o dabar ten kur prekiauja rusiska kosmetika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cikada7 @ 2009 04 21, 11:25)
Aisku, ne jei galima naudoti, pabandysiu teptis, gal nors kiek pabals. O siaip sake is senu laiku, kad geras achrominas, seniau jo vaistinese budavo, o dabar ten kur prekiauja rusiska kosmetika 4u.gif

Achrominas turi kažkokių ten kenksmingų sudėtinių dalių... O ir nepadeda - bandžiau jau. Galenic man kol kas labiausiai išbalino, jau pavasarį net nuotraukose nesimatydavo tų dėmių, be jokio makiažo.
Atsakyti
o kur galima isigyti sita galenic ? g.gif
Atsakyti
Pigmentuotai odai patartina naudoti kaukę, kuri slopintų pigmentaciją bei balintų jau esamas pigmentines dėmes. Labai gera speciali BIOLINE "Primaluce" kaukė su pieno ir vaisių rūgštimis, balinanti dėmeles ir padedanti atsinaujinti ląstelėm. Ji puikiai tinka pašalinti dėmeles, atsiradusias po acne gydymo.

Atsakyti
sveikos,zinokit ir man beda bedele,pries pora metu man atsirado virs lupos,atrodau kjp su usais....kompleksas tj nerealus....
Buvau pas dermatologe "motina ir vaikas"klinikoje,tj liepe naudoti krema nuo saules su atspalviu suteikianciu ir vakarais tepti tokiu kremuku....na dar nenaudojau(nenusipirkau),idomu ar tepaliukai padeda??????vargas vargelis.....
Atsakyti
QUOTE(Herėja @ 2009 02 22, 14:43)
Sveikos koleges drinks_cheers.gif ,

pradejau ir as savo kova su pigmentinemis demelemis ir siaip demelemis, likusiomis po spuogu  drinks_cheers.gif pasirinkau procedura su vaisiu rugstimis - viena padare dermatologe, o dabar balinsiuos namie.

Universiteto vaistinej isigijau Neostrata šviesinančią/balinančią želė (4%) ir kadangi sumaišyt tik 5 ml griežtai atsisakė, tai reikėjo pirkt visus 20  doh.gif Želė galioja metus..as tiek tikrai nesunaudosiu schmoll.gif ..todel jei kam reik-pasidalinciau  mirksiukas.gif Vilniuje.

Angliškas pavadinimas - Pigment lightening gel AHA 10.

sveika,sakyk ar tau tas kremukas nuo demiu padeda?nes man gydytoja irgi toki rekomendavo....
Atsakyti
sviesiaplauke, padejo thumbup.gif
tos demeles kur buvo neseniai atsirade jau beveik isnyko... o viena kuri jau pas man metus - dar matoma...ja dar vis tenka maskuot..

Kaip bebutu reik nusiteikt ilgam zaidimui vakarais..

Beto, svarbu naudot diena apsauga/spf..as dar Neostrata bionini krema dienai su spf 15 isigijau...

O ta krema nuo saules su atspalviu (su spf 50..tik dabar nepamenu pavadinimo..reik eit ant recepto ziuret) tai planuoju pirkt sia savaite rolleyes.gif ir naudot kai jau einu visai dienai ant saules
Atsakyti
QUOTE(Herėja @ 2009 04 25, 16:28)
sviesiaplauke, padejo  thumbup.gif
tos demeles kur buvo neseniai atsirade jau beveik isnyko... o viena kuri jau pas man metus - dar matoma...ja dar vis tenka maskuot..

Kaip bebutu reik nusiteikt ilgam zaidimui vakarais..

Beto, svarbu naudot diena apsauga/spf..as dar Neostrata bionini krema dienai su spf 15 isigijau...

O ta krema nuo saules su atspalviu (su spf 50..tik dabar nepamenu pavadinimo..reik eit ant recepto ziuret) tai planuoju pirkt sia savaite  rolleyes.gif ir naudot kai jau einu visai dienai ant saules

man dermatologe liepe nusipirkti neostrata ta pati kuri ir tu man sakai ir nuo saules su atspalviu soladerm ....*****.....ir kodel tokiu nesamoniu buna.....
Atsakyti
QUOTE(swiesiaplauke @ 2009 04 25, 18:19)
man dermatologe liepe nusipirkti neostrata ta pati kuri ir tu man sakai ir nuo saules su atspalviu soladerm ....*****.....ir kodel tokiu nesamoniu buna.....

tikrai toks pavadinimas?galima placiau g.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Turiu ruda deme ant kojos zemelapio formos,kiek prisimenu ji pas mene nuo pat vaikystes doh.gif ir visa gyvenima kompleksuoju del jos.Jei uzsidedu sijona trumpesni,tai einu prie zmoniu is kitos puse kur nera demes doh.gif Nu zodziu niekaip neisaugu is to komplekso. verysad.gif
Gal kas zinot siauliuose ar naikina kur nors lazeriu tokias demes?
Pries kelis metus buvau konsultuotis pas gyd.Zizliauska,tai sake kad kolkas neturim irangos. doh.gif
Atsakyti