Įkraunama...
Įkraunama...

Pigmentinės dėmės

4u.gif galiu ir as pasidalinti savo kovojima su pigmentacija..savaime aisku ne is sio nei is to neatsirado jos,turejusi grazu veiduka ji susigadinau su soliariumais..atsirado ant skruosto netoli akies gana nemaza deme,kuri tamsejo,uzmaskuot be sansu,nuotraukoje kai pasiziuri matosi akivaizdziai,palaipsniui apie lupas pradejo plist,piestuku jau apsibrezt nereikedavo..ko tik neisbandziau,visas sitas jusu vardintas priemones,citrinas kol nudegino ta vieta iki zaizdos biggrin.gif ir stai dabar ka naudoju jau trejus metus,veidukas grazus lygus,demiu net neitarsi kad buvo,i soliariuma einu,taciau veido lempas isjungiu visada,o saulej jei deginuosi tas vietas kur daresi pigmentas tepu storu sluoksniu..tai va naudoju URIAGE DEPIDERM kaina 52,99 man buteliuko beveik metams uztenka..tai vienintele priemone kuri padejo atsikratyt sitos bedos...kitos buvo bereikalingas pinigu metymas.Parduodama vaistinej be recepto.
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2008 08 08, 00:30)
nuejau pirkti to kremo kur nurodziau anksciau, tai pasirode, kad jis kunui ne veidui, taigi issirinkau kita. pirkau 2, dienini ir naktini, kad procesas vyktu nuolat biggrin.gif zada, kad rezultatas matysis po 4 sav... tai parasysiu kaip seksis smile.gif

idomu suzinoti pavadinima ir kaip sekesi mirksiukas.gif 4u.gif

beje, merginos, o ka jus laikot pigmentinemis dememis? g.gif nes man irgi teko pries vestuves dazniau i soliariuma pavaiksciot, tai pastebejau, kad po paakiais atsirado tokiu 'ala' slaku ar strazdanu doh.gif siaip strazdanu nesu gyvenime turejus, tai ir nezinau, kas cia nutiko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkdevil @ 2009 01 18, 13:25)
idomu suzinoti pavadinima ir kaip sekesi  mirksiukas.gif  4u.gif

beje, merginos, o ka jus laikot pigmentinemis dememis?  g.gif nes man irgi teko pries vestuves dazniau i soliariuma pavaiksciot, tai pastebejau, kad po paakiais atsirado tokiu 'ala' slaku ar strazdanu  doh.gif siaip strazdanu nesu gyvenime turejus, tai ir nezinau, kas cia nutiko  blush2.gif

aha... taigi turejau 2 indelius (dienini ir naktini ) to kremo, tepiau saziningai 2X per diena ir rodos, beveik isnyko, na, nebent labai jau idemiai ziurint gali pamatyt... unsure.gif Baigiau juos naudoti vos pries kelias dienas. Vadinasi Fade out extra care. Nors nezinau, gal ir taip jos butu isnyke savaime g.gif
Fade uot
Extra Care Active Fade Cream Night
user posted image
Fade uot Extra Care Active Fade Cream - Day
user posted image
As pirkau Anglijoj Boots parduotuvej, naktinis apie £7, dieninis apie £5, net tiksliai nepamenu, bet ne is brangiuju mirksiukas.gif
o ka as vadinu pigmentinemis dememis? g.gif na, man po nestumo ant skruostu tokiu kaip strazdanu, nors irgi niekada ju nesu turejusi. tai va, manau, kad ten pigmentines demes, kadangi nesiojau vaika vasara, o visur juk raso, kad nescioms reikia saugotis saules, nes gali atsirasti pigmentiniu demiu... tai va, svarbiausia, kad isnyko, aisku, daugokai jau laiko reikejo man tuo kremu tepliotis (5 menesius)...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 12 rugpjūčio 2010 - 17:08
QUOTE(premium @ 2009 01 18, 18:19)
aha... taigi turejau 2 indelius (dienini ir naktini ) to kremo, tepiau saziningai 2X per diena ir rodos, beveik isnyko, na, nebent labai jau idemiai ziurint gali pamatyt... unsure.gif

aciu 4u.gif as irgi uk gyvenu, delto ir klausiau mirksiukas.gif o tu su juo visa veida tepei, ar tik tas demes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkdevil @ 2009 01 18, 17:37)
aciu  4u.gif  as irgi uk gyvenu, delto ir klausiau  mirksiukas.gif  o tu su juo visa veida tepei, ar tik tas demes?  g.gif

as tik tuos plotus dazniausiai dieniniu tepdavau, nes nelabai man patiko kaip kremas, tai likusi veida kitu kremu, o naktiniu tai visa veida.
Atsakyti

Floresan
F 33 Gilaus veikimo balinanti kaukė nuo dėmių ir strazdanų
balinanti kauke
bandet?
Atsakyti
smile.gif pigmentines demes visada isryskeja saltuoju sezono metu kai odos temperatura kinta isejus is siltos patalpos i salta todel oda pigmentuoja smile.gif tam yra linija sukurta nuo pigmentiniu demiu eucerinas jis brangus bet padeda 4u.gif
Atsakyti
Ir as turiu pigmetine deme ant skruosto zirnio dydzio. Manau, kad nuo soliariumo ir kontraceptiniu tableciu. Pries pora metu geriau KT ir reguliariai lankiausi soliariume, tuomet pastebejau, kad predejo rysketi ta deme ant skruosto doh.gif Is naudojau abonimenta ir daugiau nebesilankau soliariume. Ziema ji truputi pasvieseja, bet vasarai atejus ji tampa tamsesne. Banadau maskuoti, bet visai uzmaskuoti nepavyksta, ji permusa visas maskavimo priemones unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2008 12 24, 09:31)
Bytte, ish kur tokios zinios? Esu atlikus neviena lazerina procedura, na ne pigmentinem demelem, bet mano oda labai likus i pigmentacija, taigi po kitu keliu proceduru visada tenka naikinti ir rudaji pigmenta.

Nu kai perskaičiau kažkaip susiparinau g.gif . Mane taip nušvietė moteriškė kuri šitokius visokius reikalus tvarko, nu dar pamenu šen bei ten nete skaitinėjau, tiksliai nepamenu kur. Man aiškino, kad kadangi priežastis yra netolygus to melanino ar kaip ten pasiskirstymas odoje dėl harmonų, ar kokių tai šlakų susikaupimo odoj, tai lazerinis tų dėmių šalinimas bergždias pinigų mėtymas, mol tik tas nuolatines pigmentines dėmes, tokias kaip apgamai, lazeriu apsimoka šalint. Vat aš dabar galvoju ar ji taip iš savo patirties aiškino, ar dėl to kad tas procedūras gali atlikti tik firmoj kur dirba už atlyginimą, o kitas namuose g.gif . Tiesa išbalino ji tas dėmes, na ne man , bet mano mamai, dabar sau vaikšto į pliažą nesukdama galvos kokiu dar stipresniu apsauginiu kremu pasitept veidą. Man tai per brangus malonumas būtu (tiek lazeris, tiek spec. kremų tepliojimas), tai naudoju kas pigiau. Dabar jau išsibalinau visiškai, žiūrėsiu ar vasara vėl nenusiplėmuosiu cool.gif .
Atsakyti
O su kuo issibalinai?
Atsakyti
QUOTE(sweetgirl @ 2005 08 12, 14:22)
sveikos kaip patartumet uzmaskuot pigmentine deme .buvau pas kosmetologus bandziau gydyt bet galiausiai pasake kad gali ji nepradingti.blogiausia, kad ji ant desiniojo zando ir labai isryskeja vasara, ziema jos beveik nesimato.bandziau pudruot pudra bet nepadeda.galima daryt operacija, bet gali likt baltas randelis apie ta vieta.

sveikute,,,manau galetum pabadyt Vit.C esencija, kadangi ji ne tik sviesina pigmentines demeles bet ir stiprina kapiliarus,,,taigi vienu suviu kelis zuikius gali pagaut... 4u.gif
Atsakyti
O kokios yra geriamos priemonės nuo pigmentinių dėmių? Tos VITIX tabletės tai kaip tik yra nuo baltmės. Ar aš klystu?
Atsakyti