QUOTE(kliūdžiau @ 2008 09 08, 12:44)
Nežinau, merginos, esu nevilty. Užsirašiau į konsultaciją pas rimtą dermatologę į vieną iš privačių žinomų Vilniaus klinikų. Maniau, gal įmanoma pigmentines dėmes pašalinti lazeriais. Manoji pigmentinė dėmė vadinasi melazma. Pasirodo, gydymas įmanomas tik kremais, kuriais iš principo aš netikiu. Ir dar ne pirkti jau paruoštą gaminį, o gaminti tik Universiteto vaistinėj. Maniau, įmanoma susitvarkyti veidą atidėjus tam tikrą sumą ir kantrybę. Pasirodo, neeee....
Manoji problema man tapo kompleksu......
(nors aplinkiniai sako, kad "nieko ten nėra" - iš mandagumo, matyt...)
Negi tikrai tie kremai išgydytų dėmes?? ?Man sunku tuo patikėti....
nepergyvenk taip. Tikrai, ne visas pigmentines demes galima salint ir jei dermatologe taip sako - vadinasi zino.
Kosmetikos pramone toli pazengusi i prieki, yra ivairiu veido pigmentacija sulyginanciu proceduru, skaistinanciu veido spalva, taigi ir sviesinanciu pigmentines demes. Jei tau tereikia pasviesint ta viena apgama - kodel gi nepanaudojus kremo?
Tikiu, kad tai ilgas procesas, gal keliu menesiu... Bet kasdienai rekomenduociau maskuojamaja priemone. Ismok tinkamai ja naudotis ir isnyks visi kompleksiukai. Tu grazi tokia, kokia esi