Įkraunama...
Įkraunama...

Pigmentinės dėmės

QUOTE(rutakuc @ 2008 07 08, 12:32)
O aš nusipirkau "Achromino" ar kažkaip panašiai skamba. Mano mama kažkada tarybiniais laikais gydėsi ir išsigydė (tada gi jokių Uriage nebuvo). Norėčiau pabandyti, bet vasarą bijau, gal kuri nors bandėt?

as ji kazkada dar budama paaugle turejau. Nepatiko man jis baisiai - grynas riebalas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutakuc @ 2008 07 08, 10:32)
O aš nusipirkau "Achromino" ar kažkaip panašiai skamba. Mano mama kažkada tarybiniais laikais gydėsi ir išsigydė (tada gi jokių Uriage nebuvo). Norėčiau pabandyti, bet vasarą bijau, gal kuri nors bandėt?

Taip, bandziau as Achromino,bet pas mane demes tik ant ranku ,jis gana riebokas ir nesusigeria ,tai as pirstines medvilnines apsimaudavau nakciai.Kad isbalino tai nepasakyciau........Man atrodo,kad veidukui jis riebokas... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Hisense @ 2008 07 08, 12:55)
Taip, bandziau as Achromino,bet pas mane demes tik ant ranku ,jis gana riebokas ir nesusigeria ,tai as pirstines medvilnines apsimaudavau nakciai.Kad isbalino tai nepasakyciau........Man atrodo,kad veidukui jis riebokas... schmoll.gif

niekam nepatariu jo tepti ant veido - labai kemsa poras doh.gif
Atsakyti
Pas mane normali, linkusi į sausumą oda, be to, kiek aš suprantu reikia tepti tik pigmentuotas vietas (pas mane trys nedidelės), ir jos tokiose vietose, kad nežinau ar labai būtų ką užkimšt. Bet kokiu atveju, ačiū visoms, pasidalinusioms nuomone. Pabandysiu, tada ir aš pasidalinsiu.
Atsakyti
o nuo soliariumo pirgmentine demes(nebutinai ant veido) neisdideja? Ta prasme nuo vieno karto...
Atsakyti
pas mane tai jos atsirado nuo saules ir nuo soliariumo..... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hisense: 08 liepos 2008 - 15:20
QUOTE(Lisiuk @ 2008 06 23, 11:04)
man po gimdymo atsirado daug rudu demeliu ant smakro,atrode tikrai doh.gif ko tik neisbandziau nieks nepadejo,tai nuejau i lazerines estetikos klinika vilniuje ir jau po pirmos proceduros pamaciau rysku skirtuma,demes tapo daug blyskesnes,tai laukiu su nekantrumu antros proceduros ir tikiuosi kad ju isvis neliks. smile.gif Ir ten dirba nuostabus daktaras tongue.gif o ir kainos tikrai nera dideles ir beto konsultacija nemokama.

Parasyk placiau, kur tiksliai dareisi, kiek kainavo ir t.t. mirksiukas.gif Jau tos demes taip nervina, kad manau reiks ir man su lazeriu jas naikint... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutakuc @ 2008 07 08, 11:32)

Turėjau, gal tebesimėto dar spintelėje. Iš pradžių lyg pablukino dėmes, bet ties tuo ir sustojo, neišblukino tiek, kad jau nereikėtų jų maskuoti.

QUOTE(Hisense @ 2008 07 08, 16:19)
pas mane tai jos atsirado nuo saules ir nuo soliariumo.....  verysad.gif

O pas mane - nuo kontraceptikų... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisiuk @ 2008 06 23, 11:04)
man po gimdymo atsirado daug rudu demeliu ant smakro,atrode tikrai doh.gif ko tik neisbandziau nieks nepadejo,tai nuejau i lazerines estetikos klinika vilniuje ir jau po pirmos proceduros pamaciau rysku skirtuma,demes tapo daug blyskesnes,tai laukiu su nekantrumu antros proceduros ir tikiuosi kad ju isvis neliks. smile.gif Ir ten dirba nuostabus daktaras tongue.gif o ir kainos tikrai nera dideles ir beto konsultacija nemokama.

Pas mane ir po gimdymo labai ju padaugejo, o dar nuejau i soliariuma, tai dar daugiau atsirado doh.gif mane ir domintu kur dareisi, kokia kainyte blush2.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif panos o gal zinot kuom butu galima uzmaskuoti tas demes?situacija mano nepavydetina,vaikstau kaip su usais biggrin.gif atsirado irgi po gimdymo
Atsakyti
QUOTE(malyna @ 2008 07 17, 15:04)
Laba diena 4u.gif panos  o gal zinot kuom butu galima uzmaskuoti tas demes?situacija mano nepavydetina,vaikstau kaip su usais biggrin.gif atsirado irgi po gimdymo

Manau geriausiai tam reikalui nusipirkti sviesesni maskuokli smile.gif
Atsakyti
Man nestumo metu atsirado ant nosies ir skruostu rudos mazytes demeles. Nusipirkau nebrangu lenkiska Belle Jardin kremuka. Apie 3sav. gal jau naudoju. Tepu tik nakciai. Pastebejau, kad svieseja demes. Kremukas irgi toks is riebesniu (na ne vien riebalas). bet balinantis kremukai, gal visi yra riebesni.
Atsakyti