Turiu ir aš problemų su pigmentinėm dėmėm. Esu bandžiusi ROC kremą apsauginis nuo saulės su SPF 60, be to jis apsaugo nuo pigmentinių dėmių susidarymo. Tai tikrai padėjo, bet jis labai riebus, tai tepdavau tik dėmeles. Bet šį pavasarį jau jo neberandu vaistinėse prkti
QUOTE(rutakuc @ 2008 06 09, 06:47)
Vasara negalima balintis nei dieną, nei naktį. Aš kalbu apie pigmentines dėmes, o ne apie strasdanėles.
O kodel nakciai negalima Nes as tokias Elizabeth Arden balinancias kapsules nusipirkau, tai uzsitepu nakciai ir galvoju, jeigu ryte nusiprausiu, gal nieko tokio?
man po gimdymo atsirado daug rudu demeliu ant smakro,atrode tikrai ko tik neisbandziau nieks nepadejo,tai nuejau i lazerines estetikos klinika vilniuje ir jau po pirmos proceduros pamaciau rysku skirtuma,demes tapo daug blyskesnes,tai laukiu su nekantrumu antros proceduros ir tikiuosi kad ju isvis neliks. Ir ten dirba nuostabus daktaras o ir kainos tikrai nera dideles ir beto konsultacija nemokama.
QUOTE(Lisiuk @ 2008 06 23, 12:04)
man po gimdymo atsirado daug rudu demeliu ant smakro,atrode tikrai ko tik neisbandziau nieks nepadejo,tai nuejau i lazerines estetikos klinika vilniuje ir jau po pirmos proceduros pamaciau rysku skirtuma,demes tapo daug blyskesnes,tai laukiu su nekantrumu antros proceduros ir tikiuosi kad ju isvis neliks. Ir ten dirba nuostabus daktaras o ir kainos tikrai nera dideles ir beto konsultacija nemokama.
kokiam mieste,koks tiksliai daktariukas, kiek kainavo pirma procedura? as galvojau kad tokios proceduros neatliekamos vasara del saules. pas mane ant veido yra demiu, kurias galvoju irgi lazeriu sviesinti.
QUOTE(etynsur @ 2008 06 06, 12:25)
merginos o jis balina strazdaneles?
As ta Uriage firmos kremuka demems naudojau, tai man jis padejo. Bet va tik kai saule prasidejo, vel demeles pigmentines paryskejo:( Nezinau gal cia kaip kam. Dabar naudoju seruma nuo demiu(tik firmos nepamenu) euro vaistinej pirkau. Tas serumas tikrai mazina demes. va gryzus namo paziuresiu tikslu pavadinima.
QUOTE(liepsna21 @ 2008 06 27, 13:28)
As ta Uriage firmos kremuka demems naudojau, tai man jis padejo. Bet va tik kai saule prasidejo, vel demeles pigmentines paryskejo:(
Saulei išlindus juk reikia kremus su SPF naudoti, nes tos dėmės suvisam neišnyksta.
Aš jau kai išsibalinsiu tą bjaurastį, be SPF nosies iš namų nekišiu
QUOTE(Apvalute @ 2008 06 06, 00:05)
na, ir man jau labai idomu. Man pries 2 metus labai gerai isbalino Uriage kremas. bet tik kad labai riebus buvo, bet taip isbalino, kad pernai ne netepiau.Siemet vel noriu pasibalinti. Nusipirkau Belle Jarden kremuka. Tik kaina ir geda sakyti jau... 2.19 Lt, dabar negaliu tepti, nes gydausi veida.
Galesiu parasyti veliau atsiliepimus
Galesiu parasyti veliau atsiliepimus
o kur tą kremuką pirkot- vaistinėse ar kur?
QUOTE(vainė @ 2008 06 28, 19:42)
o kur tą kremuką pirkot- vaistinėse ar kur?
taip vaistinese kitur nemaciau
Sveiki
Kas turit pigmentines demes, ispradziu siuliciau isbanditi slifavima!
Mano mama dare, lb gerai oda atrodo! As irgi eisiu, darisiu kadangi noriu poras sumazinti
Proceduros tikrai padeda, ir kainuoja ne tiek daug kaip lazeris
Kas turit pigmentines demes, ispradziu siuliciau isbanditi slifavima!
Mano mama dare, lb gerai oda atrodo! As irgi eisiu, darisiu kadangi noriu poras sumazinti
Proceduros tikrai padeda, ir kainuoja ne tiek daug kaip lazeris
QUOTE(Miaška @ 2008 06 27, 20:26)
Saulei išlindus juk reikia kremus su SPF naudoti, nes tos dėmės suvisam neišnyksta.
Neperguvenkit Naudoju as tas priemones, bet kai tenka visa pusdieni po lauka lakstyt nelabai ir tepadeda;)
O aš nusipirkau "Achromino" ar kažkaip panašiai skamba. Mano mama kažkada tarybiniais laikais gydėsi ir išsigydė (tada gi jokių Uriage nebuvo). Norėčiau pabandyti, bet vasarą bijau, gal kuri nors bandėt?