Įkraunama...
Įkraunama...

Pigmentinės dėmės

QUOTE(rutakuc @ 2008 06 06, 09:14)
Negi Jūs vasarą tepatės tais kremais? Man kosmetologė sakė, kad pavasarį/vasarą netgi pavojinga, nes gali dar daugiau dėmių atsirasti arba esančios išryškėti.

Na, vasarą su visom priemonėm reikia atsargiai. Aš bandysiu tepliotis nakčiai.
Kažkada senai senai naudojau tokį rusišką kremuką "Achromin", gan efektingas buvo, bet baisiai riebus, net paberdavo veidą riebaliniai puogeliais.
Nesuprantu, esu juodaplauke rudaake, ir iš kur tos strazdanos pas mane išlenda? biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 06 06, 12:31)
Na, vasarą su visom priemonėm reikia atsargiai. Aš bandysiu tepliotis nakčiai.
Kažkada senai senai naudojau tokį rusišką kremuką "Achromin", gan efektingas buvo, bet baisiai riebus, net paberdavo veidą riebaliniai puogeliais.
Nesuprantu, esu juodaplauke rudaake, ir iš kur tos strazdanos pas mane išlenda? biggrin.gif  doh.gif

achromin ir as esu naudojusi. Visai nieko balindavo, bet jau riebumas - kaip ir Tu sakai. Dabar tai is viso nepavydetina padetis - oda beria, tai negaliu teptis ne kiek riebesniu kremu, o kiek pastebejau, beveik visi balinantys kremai yra riebalo pagrindu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 06 06, 11:59)
achromin ir as esu naudojusi. Visai nieko balindavo, bet jau riebumas - kaip ir Tu sakai. Dabar tai is viso nepavydetina padetis - oda beria, tai negaliu teptis ne kiek riebesniu kremu, o kiek pastebejau, beveik visi balinantys kremai yra riebalo pagrindu doh.gif

Mano oda labai sausa (vasarą kiek pasitaiso padėtis), bet net sausai odai buvo per riebus doh.gif Tikiuosi, kad su Bioton'u bus kitaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 06 06, 11:25)
Bet isbalino man gerai:) naudojau labai tvarkingai - kas vakara. Man uzteko dviem vasaroms. Tuo metu mokejau apie 60 Lt

Na, svarbiausia, kad išbalintų, nes bjaurios tos dėmės - ir dar ant kaktos, niekaip nepaslėpsi doh.gif
Kaip tik MB į Prancūziją komandiruojasi, paprašysiu, kad ten nupirktų - gal pigiau gausis?

QUOTE(Gardenija @ 2008 06 06, 11:31)

O man Achromin jokio efekto nedavė schmoll.gif
Labiausiai padėjo vaikiškas Sebamed, jau nepamenu tikslaus pavadinimo, bet šioje temoje viena forumietė rekomendavo. Tikrai pablukino dėmes, ir prie pradinio tamsumo jos nebegrįžta, bet visai irgi neišnyksta.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 06 06, 11:08)
Gal va toks:
user posted image

Neryškus pav., bet pagal aprašymą radau, kad yra toks "Uriage Depiderm Soin Depigmentant".
Bandysiu tokį papirkt, nieko, kad riebus - gi ne visą veidą tepti reikia, tik dėmes. Ar tu visą tepei? O vasarą tikrai naudojai, ir nieko? Vakare pasitepliočiau, tik tada jau ryte reikia kremuką su SPF užsitepti.

merginos o jis balina strazdaneles? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(etynsur @ 2008 06 06, 14:25)
merginos o jis balina strazdaneles? bigsmile.gif

tai mes apie tai ir kalbame doh.gif keli postai i virsu
Atsakyti
Siandien drauge(jinai garsiosios japonu firmos konsultante) sake kad balinancius negalima vasara naudot,tik gera asaugini krema su SPF UVA ir tt. filtru nuo saules smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olivia*: 06 birželio 2008 - 18:06
QUOTE(Olivia* @ 2008 06 06, 20:01)
Siandien drauge(jinai garsiosios japonu firmos konsultante) sake kad balinancius negalima vasara naudot,tik gera asaugini krema su SPF UVA ir tt. filtru nuo saules smile.gif

tai diena taip, o nakciai - tikrai galima. Ryte nuplauni ir pasitepi kremuku su SPF
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 06 06, 19:57)
tai diena taip, o nakciai - tikrai galima. Ryte nuplauni ir pasitepi kremuku su SPF

Gal ir galima nakciai..as issinkau sau Kose japonu firmos balincia kauke,bet teks palaukti kol uzsakysiu ir atkeliaus.
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 06 06, 23:17)
Gal ir galima nakciai..as issinkau sau Kose japonu firmos balincia kauke,bet teks palaukti kol uzsakysiu ir atkeliaus.

o kauke manai isbalins? nes as kiek isivaizduoju, tai ji daugiau vienkartinio poveikio. Turetu buti labai stipri, kad isbalintu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 06 06, 22:20)
o kauke manai isbalins? nes as kiek isivaizduoju, tai ji daugiau vienkartinio poveikio. Turetu buti labai stipri, kad isbalintu g.gif

Turetu buti stipri,kiek teko girdeti apie japoniska kosmetika,balincios priemones kokybe gera ir efektas tikrai matosi iskarto.Azijetes ir Japones pamise del baltos odos smile.gif
Atsakyti
Vasara negalima balintis nei dieną, nei naktį. Aš kalbu apie pigmentines dėmes, o ne apie strasdanėles.
Atsakyti