QUOTE(coris @ 2008 05 29, 22:10)
tai apie visą šitą poveikį aš maždaug ir žinojau , todėl labai nustebau, kai ta moterėlė papasakojo, kiek laiko ji jį vartojo (o gal aš ne taip išgirdau ar pamiršau, senokai jau viskas buvo, nes tikrai kažkaip nelogiška, čiagi rimtą ligą galima taip įsivaryti ) O gal po kiek laiko organizmas įpranta ir nebereaguoja taip kaip turėtų?
Žodžiu, vienareikšmiškai ant savęs šito recepto tikrai nebandysiu, kad ir kaip mane tos mano dėmelės erzina Tik parašiau, kokių tik būdų neišbando tos vargšės moterys puoselėdamos savo grožį
Nusipirkau ir aš tą kremą iš "Bioton", Europos perėjoje, mokėjau 9.5 lt. Žiūrėsim, koks poveikis bus. Nors ne veidą balinsiu, ale veido kremas irgi tiks
QUOTE(himalaia @ 2008 06 03, 11:12)
Nusipirkau ir aš tą kremą iš "Bioton", Europos perėjoje, mokėjau 9.5 lt. Žiūrėsim, koks poveikis bus. Nors ne veidą balinsiu, ale veido kremas irgi tiks
Kaip veido kremas nekoks,nors as kolkas mazai nauduoju,gal ir bus efektas.As irgi tenais pirkau...
Manau reiks pirkt japoniskus kremus,ten tai profai del whitening,bet kolkas testuojam Bioton
QUOTE(Gardenija @ 2008 06 05, 17:48)
Aš irgi įsigijau tą Bioton kremuką, pirkau Švaros prekėse (6,89Lt), žiūrėsiu, kas gausis
na, ir man jau labai idomu. Man pries 2 metus labai gerai isbalino Uriage kremas. bet tik kad labai riebus buvo, bet taip isbalino, kad pernai ne netepiau.Siemet vel noriu pasibalinti. Nusipirkau Belle Jarden kremuka. Tik kaina ir geda sakyti jau... 2.19 Lt, dabar negaliu tepti, nes gydausi veida.
Galesiu parasyti veliau atsiliepimus
Sveikos visos
ot sau aktualia tema radau... viena mano ranka nuo pat gimimo nuo peties iki pat plastakos yra pigmentinem demem. jos parausta stipriau po saules/ karstos vonios . teko ne syki del to kompleksuoti, nes daznas paklausdavo ''kas tavo rankai''.
tad jungiuosi i jusu bureli ieskot iseities.
esu rodzius odos daktarams, sake gyvenk ir zvenk, bitik neskauda.
nu neskauda, bet geriau jei nebutu.
nemanau kad kremai padetu, bet va lazerine kokia paaudojus tikiu.
ydomu butu isgirst ar kam padejo
ot sau aktualia tema radau... viena mano ranka nuo pat gimimo nuo peties iki pat plastakos yra pigmentinem demem. jos parausta stipriau po saules/ karstos vonios . teko ne syki del to kompleksuoti, nes daznas paklausdavo ''kas tavo rankai''.
tad jungiuosi i jusu bureli ieskot iseities.
esu rodzius odos daktarams, sake gyvenk ir zvenk, bitik neskauda.
nu neskauda, bet geriau jei nebutu.
nemanau kad kremai padetu, bet va lazerine kokia paaudojus tikiu.
ydomu butu isgirst ar kam padejo
QUOTE(Apvalute @ 2008 06 05, 22:05)
na, ir man jau labai idomu. Man pries 2 metus labai gerai isbalino Uriage kremas. bet tik kad labai riebus buvo, bet taip isbalino, kad pernai ne netepiau.Siemet vel noriu pasibalinti. Nusipirkau Belle Jarden kremuka. Tik kaina ir geda sakyti jau... 2.19 Lt, dabar negaliu tepti, nes gydausi veida.
Negi Jūs vasarą tepatės tais kremais? Man kosmetologė sakė, kad pavasarį/vasarą netgi pavojinga, nes gali dar daugiau dėmių atsirasti arba esančios išryškėti.
QUOTE(rutakuc @ 2008 06 06, 09:14)
Negi Jūs vasarą tepatės tais kremais? Man kosmetologė sakė, kad pavasarį/vasarą netgi pavojinga, nes gali dar daugiau dėmių atsirasti arba esančios išryškėti.
Aš vasarą nesitepu, bijau, kad dar labiau išryškės.
Prisibandžiau visokių kremukų, rezultatas: šiek tiek pabluko tos dėmės, bet gavo saulės - ir vėl ryškios, o neįdegusi būti aš nenoriu, tai taip ir gaunasi... Juolab, ant baltos odos tos dėmės man dar bjauriau atrodo. Bandysiu kokį brangesnį kremą ar serumą įsigyti, rudenį vėl pradėsiu kovą
Apvalute, koks ten konkrečiai Uriage kremukas?
QUOTE(rutakuc @ 2008 06 06, 10:14)
taigi diena netepi
vakare galima juos naudoti.
Papildyta:
QUOTE(Miaška @ 2008 06 06, 10:23)
Zinok, tikrai nepamenu, nes pirkau pries kelis metus. Dabar jau pakuotes turbut pasikeitusios. Buvo su dozatoriumi, baltas indelis su rausvu uzrasu, bet jis buvo be proto riebus
jei kuri atrasite "kudesni", greit rasykite
QUOTE(Apvalute @ 2008 06 06, 10:29)
Zinok, tikrai nepamenu, nes pirkau pries kelis metus. Dabar jau pakuotes turbut pasikeitusios. Buvo su dozatoriumi, baltas indelis su rausvu uzrasu, bet jis buvo be proto riebus
Gal va toks:
Neryškus pav., bet pagal aprašymą radau, kad yra toks "Uriage Depiderm Soin Depigmentant".
Bandysiu tokį papirkt, nieko, kad riebus - gi ne visą veidą tepti reikia, tik dėmes. Ar tu visą tepei? O vasarą tikrai naudojai, ir nieko? Vakare pasitepliočiau, tik tada jau ryte reikia kremuką su SPF užsitepti.
QUOTE(Miaška @ 2008 06 06, 12:08)
Gal va toks:
Neryškus pav., bet pagal aprašymą radau, kad yra toks "Uriage Depiderm Soin Depigmentant".
Bandysiu tokį papirkt, nieko, kad riebus - gi ne visą veidą tepti reikia, tik dėmes. Ar tu visą tepei? O vasarą tikrai naudojai, ir nieko? Vakare pasitepliočiau, tik tada jau ryte reikia kremuką su SPF užsitepti.
aga, toks As tepiau skruostus ir nosi. Smakras ir kakta pas mane be strazdanu buvo.
Dabar tokia misri-riebi, tai jei tik riebesnis - iskart kemsa poras, todel jp tikrai nepirksiu siemet
Bet isbalino man gerai:) naudojau labai tvarkingai - kas vakara. Man uzteko dviem vasaroms. Tuo metu mokejau apie 60 Lt