Įkraunama...
Įkraunama...

Pigmentinės dėmės

QUOTE(Maserati @ 2008 04 20, 19:34)
tik kremu.

Kas ten per stebuklingas kremas, kaip vadinasi?
Aš savo dėmes gerokai išblukinau, bet norėčiau visai išnaikinti, nes erzina tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 04 20, 21:50)
Kas ten per stebuklingas kremas, kaip vadinasi?
Aš savo dėmes gerokai išblukinau, bet norėčiau visai išnaikinti, nes erzina tikrai.

zinok,as detaliai nezinau,bet ten kazkoks kremas yra + serumas dar,kad visa kompleksa naudojo butent nuo pigmentiniu
Atsakyti
.........man tai tos demes pasirodo, po soliarimu ir kai ilgiau panaudoju sausas pudras...tu demiu atsikratyti negaliu jau daugelis metu....
Atsakyti
QUOTE(Jantra @ 2008 04 15, 12:09)
Turiu. Man nepadeda schmoll.gif

ir as pasitepliojau, pradzioje tai tokia ryski ilga balta driuze buvo atsiradusi ant veido, galvojau, oho koks efektas kaip gerai isbalino, bet dar tepiau, bet jokio efekto ir man.Noriu dabar kita isbandyti.
Atsakyti
Nupirkau as Bioton ta rusiska krema pasaze prie Europos.Kaina ~10 lt uz 150 ml bonkute.
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 05 29, 17:27)
Nupirkau as Bioton ta rusiska krema pasaze prie Europos.Kaina ~10 lt uz 150 ml bonkute.

ir as ji jau du kart pirkau.Man jis uzmaskuoja bet nelabai.Noretusi dar daugiau, kad uzmaskuotu.Sitas tai riebokas.
Atsakyti
QUOTE(coris @ 2008 05 29, 21:01)
ir as ji jau du kart pirkau.Man jis uzmaskuoja bet nelabai.Noretusi dar daugiau, kad uzmaskuotu.Sitas tai riebokas.

Ta prasme uzmaskuoja?
Papildyta:
Turiu omeny sita kremuka http://www.svarospre...oducts_id=29013
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 05 29, 22:47)
Ta prasme uzmaskuoja?
Papildyta:
Turiu omeny sita kremuka http://www.svarospre...oducts_id=29013

nelabai jis uzmaskuoja.
Atsakyti
QUOTE(coris @ 2008 05 29, 22:48)
nelabai jis uzmaskuoja.

O ka jis turi kazkiek maskuot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 05 29, 22:50)
O ka jis turi kazkiek maskuot? smile.gif

o tai kam jis tada skirtas jei ne maskavimui, o gal as maisau ka nors ?
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 04 11, 15:05)
Labukas  4u.gif
Po nestumo ir as gavau maza pigmentine demele ant veido.
Pradejau dometis kaip ja panaikint. Nesinorejo imtis kazko drastisko.
Zurnale radau Clinique reklama apie naujaji korektoriu, kuris panaikina ivairias pigmentines demes ir jo sudetyje nera agresyviu ingridientu.
Vartoti reikia nuo 4 iki 6 savaiciu dukart dienoj.
Pradejau vakar. Duosiu zinia, jei man pades.
Nevilioja manes tie lazeriai.. Man regis per didele intervencija..

labai labai lauksiu tavo atsiliepimų 4u.gif
Aš savo ruožtu irgi galiu pasidalinti šiokia tokia išgirsta info, gal kuri pasiryšit išbandyti, aš pati kažkaip neišdrįsau, per drastiška ir per mažai mediciniškai pagrįsta man pasirodė blush2.gif Viena kosmetikos platintoja man pasakojo, kad nėštumo metu atsiradusias pigmentines dėmes išnaikino gerdama kasdien po šaukštelį ricinų aliejaus (kartais jį maišydavo su šaukštu gero konjako ir mišinį išplakdavo iki putų). Ji aiškino, kad neva tokiu būdu gerai išvalomos kepenys, organizmas atsikrato šlakų, o strazdanos ir pigmentinės dėmės, kaip žinia, irgi yra šlakai, išėję į odos paviršių. Jai taip gydytis patarė kažkoks gydytojas iš Latvijos, kuris atvykdavo ir į Lietuvą. Taip pat sakė, kad taip "smaguriavo" daugiau nei pusmetį. Neklausiau aš jos, koks ten poveikis tos ricinos būdavo, kažkaip nepatogu buvo blush2.gif O šiaip galvoju, kad reikia viso komplekso (organizmo valymas iš vidaus, gerti daug vandens, saugotis tiesioginių saulės spindulių ir atitinkama kosmetika), vien kremais sunku pasiekt apčiuopiamą poveikį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(coris @ 2008 05 29, 22:53)
o tai kam jis tada skirtas jei ne maskavimui, o gal as maisau ka nors ?

Perki ir nezinai kam jis skirtas? ax.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti