QUOTE(JVana @ 2008 04 11, 15:05)
Labukas
Po nestumo ir as gavau maza pigmentine demele ant veido.
Pradejau dometis kaip ja panaikint. Nesinorejo imtis kazko drastisko.
Zurnale radau Clinique reklama apie naujaji korektoriu, kuris panaikina ivairias pigmentines demes ir jo sudetyje nera agresyviu ingridientu.
Vartoti reikia nuo 4 iki 6 savaiciu dukart dienoj.
Pradejau vakar. Duosiu zinia, jei man pades.
Nevilioja manes tie lazeriai.. Man regis per didele intervencija..
labai labai lauksiu tavo atsiliepimų
Aš savo ruožtu irgi galiu pasidalinti šiokia tokia išgirsta info, gal kuri pasiryšit išbandyti, aš pati kažkaip neišdrįsau, per drastiška ir per mažai mediciniškai pagrįsta man pasirodė
Viena kosmetikos platintoja man pasakojo, kad nėštumo metu atsiradusias pigmentines dėmes išnaikino gerdama kasdien po šaukštelį ricinų aliejaus (kartais jį maišydavo su šaukštu gero konjako ir mišinį išplakdavo iki putų). Ji aiškino, kad neva tokiu būdu gerai išvalomos kepenys, organizmas atsikrato šlakų, o strazdanos ir pigmentinės dėmės, kaip žinia, irgi yra šlakai, išėję į odos paviršių. Jai taip gydytis patarė kažkoks gydytojas iš Latvijos, kuris atvykdavo ir į Lietuvą. Taip pat sakė, kad taip "smaguriavo" daugiau nei pusmetį. Neklausiau aš jos, koks ten poveikis tos ricinos būdavo, kažkaip nepatogu buvo
O šiaip galvoju, kad reikia viso komplekso (organizmo valymas iš vidaus, gerti daug vandens, saugotis tiesioginių saulės spindulių ir atitinkama kosmetika), vien kremais sunku pasiekt apčiuopiamą poveikį
The one who follows the crowd will usually get no further than the crowd. The one who walks alone, is likely to find himself in places no one has ever been. Albert Einstein