Įkraunama...
Įkraunama...

Pigmentinės dėmės

O aš nusipirkau naują rusišką - paklausiau kioske, ką patartų, tai tą naują ir pasiūlė, kažkoks "Muxomor" (musmirė), specialiai nuo pigmentinių dėmių. Skystas labai. Tepuosi kas vakarą jau dvi savaites, kol kas nieko...
Atsakyti
o as nusipirkau Клирвин tai bandysiu,jei bus poveikis parašysiu.
Atsakyti
QUOTE(Jantra @ 2008 04 03, 12:48)
O aš patarčiau su morkomis atsargiai žaisti, nes ne visoms tai tiks. Kieno silpnesnės kepenys, tai gali smarkiai per jas kirsti, o ir pageltęs veidas ir akių baltymai, tikrai ne visoms tiks biggrin.gif

Taip nelabai morkos jei kepenukai silpni, ypač virtos ir kaitintos morkų sultys (visos parduotuvėse supakuotos kur)
QUOTE(katukatute @ 2008 04 03, 13:10)
o tai ka daryt jeigu nori idegt veiduka bet kd strazdaneles neatsirastu?smile.gif

Kremuką tept kur įdegį suteikia mirksiukas.gif . Aišku galim vakarais po truputi veidą prie saulės pratint, tuomet bent baltas nebūna, tik atsargiai. Jei strazdanos tai turėtu padėt, bet jei pigmentinės dėmės... kažin g.gif .
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Po nestumo ir as gavau maza pigmentine demele ant veido.

Pradejau dometis kaip ja panaikint. Nesinorejo imtis kazko drastisko.

Zurnale radau Clinique reklama apie naujaji korektoriu, kuris panaikina ivairias pigmentines demes ir jo sudetyje nera agresyviu ingridientu.

Vartoti reikia nuo 4 iki 6 savaiciu dukart dienoj.

Pradejau vakar. Duosiu zinia, jei man pades.

Nevilioja manes tie lazeriai.. Man regis per didele intervencija..

http://www.clinique....CT_ID=PROD12867
Atsakyti
turiU strazdanų. ;o
ir noriu vaikščioti į soliariumą.
kažkur skaičiau,kad yra kremai kurie skirti būtent tokiai odai.
kai deginies strazdanos neriškėja,o beveik susilygina su veido oda.
ar kas nors žino apie tai?
Atsakyti
QUOTE(coris @ 2008 04 10, 22:41)
o as nusipirkau Клирвин tai bandysiu,jei bus poveikis parašysiu.

Turiu. Man nepadeda schmoll.gif
Atsakyti
nuo kokio amziaus galima pradeti naudoti kremus nuo pigmentiniu demeliu?ar amziaus limito nera,jei jos atsiranda tai ir pradeti? smile.gif
Atsakyti
Aš kadangi labai ankstyvame amžiuje pradėjau piktnaudžiauti saule, o anksčiau, prieš kokius 14 metų - saulės kremai kadangi buvo tik legenda, tai dabar turiu pigmentinių dėmių. Kas liūdniausia - jos pastoviai didėja, nors ir lėtai, tačiau..... verysad.gif Štai skaičiau tokį straipsnį su vienu lietuviu odos gydytoju, kad būtent tik šiuolaikinė lazerinė procedūra gali veiksmingai kovoti su pigmentinėmis dėmėmis. Ir apskritai, po šių procedūrų oda pradeda gaminti daugiau kalogeno, kuris jaunina oda. Ką manote, gal kam teko patirti tokias procedūras?
Atsakyti
QUOTE(kliūdžiau @ 2008 04 18, 13:05)
Aš kadangi labai ankstyvame amžiuje pradėjau piktnaudžiauti saule, o anksčiau, prieš kokius 14 metų - saulės kremai kadangi buvo tik legenda, tai dabar turiu pigmentinių dėmių. Kas liūdniausia - jos pastoviai didėja, nors ir lėtai, tačiau..... verysad.gif Štai skaičiau tokį straipsnį su vienu lietuviu odos gydytoju, kad būtent tik šiuolaikinė lazerinė procedūra gali veiksmingai kovoti su pigmentinėmis dėmėmis. Ir apskritai, po šių procedūrų oda pradeda gaminti daugiau kalogeno, kuris jaunina oda. Ką manote, gal kam teko patirti tokias procedūras?

Ir mane labai domina demiu naikinimas lazeriu. Gal kuri esate naikinusi siuo budu.
Kokie atsiliepimai, nes kaip suprantu kremukai nelabai ka padeda... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2008 04 19, 17:49)
Ir mane labai domina demiu naikinimas lazeriu. Gal kuri esate naikinusi siuo budu.
Kokie atsiliepimai, nes kaip suprantu kremukai nelabai ka padeda... unsure.gif

na,as maciau moteri(gal ~55m),kurios dekolte,kaklo oda yra kaip mano(man 20)- be jokiu pigmentiniu demiu,o anksciau buvo tragedija tikru tikriausia,ir su amway kremais nuo pigmentacijos va susitvarke sitaip blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 04 20, 15:01)
na,as maciau moteri(gal ~55m),kurios dekolte,kaklo oda yra kaip mano(man 20)- be jokiu pigmentiniu demiu,o anksciau buvo tragedija tikru tikriausia,ir su amway kremais nuo pigmentacijos va susitvarke sitaip blink.gif

Kazin ar vien tik kremu issinaikino, gal dar ka nors daresi?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2008 04 20, 18:19)
Kazin ar vien tik kremu issinaikino, gal dar ka nors daresi?? g.gif

tik kremu.
Atsakyti