Įkraunama...
Įkraunama...

Pigmentinės dėmės

Balinau veida su l stipriomis rugstimis....dabar dar l baisi esu tik 2dienos praejo,kaip po to bus nzn viskas luptis pradejo....
Atsakyti
QUOTE(ypata @ 2008 02 27, 17:46)
Gal yra bandziusiu Unitone 4 krema? Jau viena tuba baigiu sutepti, pradesiu antra (dermatologas liepe ne trumpiau kaip 3 men. naudoti), bet poveikio kol kas nepatebiu... Idomu, ar atsiras po tu 3 men. bent?...

As naudojau ta kremuka, naudoju ir dabar kai einu i soliariuma ar i saulyte su juo patepu pigmentines demes, nes jis turi gera apsauga, kad demes dar labiau netamsetu, bet jau esamu tai tikrai nepastebejau kad balintu. Tai va kaip apsauginis jis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristulle. @ 2008 03 13, 12:17)
As naudojau ta kremuka, naudoju ir dabar kai einu i soliariuma ar i saulyte su juo patepu pigmentines demes, nes jis turi gera apsauga, kad demes dar labiau netamsetu, bet jau esamu tai tikrai nepastebejau kad balintu. Tai va kaip apsauginis jis  thumbup.gif

O kiek kainuoja tas Unitone kremas ir kur jo yra pirkt? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meilikatyte @ 2008 03 06, 15:07)
o as girdejau kad ju isvis neimanoma panaikinti ka bedarytum jo vistiek atsiras doh.gif o kokios kainytes salinant lazerio pagalba 4u.gif

Visų pirma reikėtų apslankyti pas dermatologą, kuris paskirtų seansų skaičių ir pasakytų kaina 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Beata75 @ 2008 03 05, 10:06)
Po pigmentiniu demiu salinimo lazeriu reikes ipatingai saugoti oda nuo saules, nes odyte bus labai plana ir jautri saules spinduliams,netinkamai priziurint gali vel atsirasti pigmentiniu demiu.

Tik ne tai doh.gif , nes pati esu palangiškė, taigi saulė ir pležas neišvengiamas man g.gif
Gal žinote kokią nuorodą internete kur būtų galima pasiskaityti apie šalinimo lazeriu pasakmes, ar šiaip kokios naudingos informacijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Realija @ 2008 03 16, 11:12)
O kiek kainuoja tas Unitone kremas ir kur jo yra pirkt?  bigsmile.gif  4u.gif

Pirkti sia kremuko buna vaistinese, kainuoja kazkiek virs 30lt 4u.gif
Atsakyti
jei kas zinot, prasau parasykit, kur dabar galima rasti achromin kremo, man jo tikrai labai reikia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Latelle @ 2008 03 08, 21:09)
Balinau veida su l stipriomis rugstimis....dabar dar l baisi esu tik 2dienos praejo,kaip po to bus nzn viskas luptis pradejo....

Sveika. Kaip tavo veido oda, ar atsigavo. Man kosmetologė buvo sakiusi, kad nelabai gerai yra balinti veidą su rūgštinis. Tikiuosi, kas viskas OK 4u.gif
Atsakyti
As tai dabar bandau veida su Achromin'u balinti. Labai jau jo ieskojau, nes dauguma kas naudojo isgyre, pagalvojau, gal ir man laime nusisypsos blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Zinau mociutes recepta nuo pigmentiniu demiu ir net nuo rauksliu.
100g. petrazoliu saknu smulkiai supjaustyti, suberti i puoda, uzplikyti, uzdengti ir pavirti 15 min. Atvesinti kambario temperaturoje 20 min., nukosti, supilti i stiklaini, ipilti sauksta citrinu sulciu, viska gerai ismaisyti ir laikyti tamsioje vietoje. Trinti veida skysciu ryte ir vakare rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dovzil @ 2008 03 24, 09:33)
100g. petrazoliu saknu smulkiai supjaustyti, suberti i puoda, uzplikyti, uzdengti ir pavirti 15 min. Atvesinti kambario temperaturoje 20 min., nukosti, supilti i stiklaini, ipilti sauksta citrinu sulciu, viska gerai ismaisyti ir laikyti tamsioje vietoje. Trinti veida skysciu ryte ir vakare  rolleyes.gif

Šito recepto nepatarčiau pavasarį ar vasarą naudot - rezultate daugiau pigmentinių dėmių. O balina jis neblogai.
Šiuo metu išvis nepatarčiau niekaip dėmių balint - nei lazeriu, nei rūgštimis, tik slėptis nuo jau retsykiais išlindusios saulutės. Ypač reikėtu saugotis gegužę ir birželį.
Be to, kurios naudojant pylingą (nesvarbu rūgštinį ar mechaninį), naudokit jį vakare, kad bent per naktį atsistatytu odos apsauginis sluoksnis. Na ir sekančią dieną nepatartina deginti veido.
Aišku, jei nenorėsit likti baltos, teks tonuot kremo pagalba veidelį. Dar patarčiau valgyt daug morkų arba gerti morkų sultis - stiprina odos apsauginę funkciją nuo UV. Galim ir papildus iš morkų vartot.
Atsakyti
QUOTE(Telari @ 2008 03 21, 23:23)
As tai dabar bandau veida su Achromin'u balinti. Labai jau jo ieskojau, nes dauguma kas naudojo isgyre, pagalvojau, gal ir man laime nusisypsos  blush2.gif  4u.gif

Kad jis labai silpnas. Man jis visai nepadėjo schmoll.gif

QUOTE(dovzil @ 2008 03 24, 11:33)
100g. petrazoliu saknu smulkiai supjaustyti, suberti i puoda, uzplikyti, uzdengti ir pavirti 15 min. Atvesinti kambario temperaturoje 20 min., nukosti, supilti i stiklaini, ipilti sauksta citrinu sulciu, viska gerai ismaisyti ir laikyti tamsioje vietoje. Trinti veida skysciu ryte ir vakare  rolleyes.gif

Ačiū už receptuką. Aš petražolių lapelius su sviestu trindavau ir tepdavau, bet... efekto nebuvo, nes tingėdavau ilgiau terliotis.

QUOTE(bytte @ 2008 03 24, 15:50)
. Dar patarčiau valgyt daug morkų arba gerti morkų sultis - stiprina odos apsauginę funkciją nuo UV. Galim ir papildus iš morkų vartot.

O aš patarčiau su morkomis atsargiai žaisti, nes ne visoms tai tiks. Kieno silpnesnės kepenys, tai gali smarkiai per jas kirsti, o ir pageltęs veidas ir akių baltymai, tikrai ne visoms tiks biggrin.gif
Atsakyti
o tai ka daryt jeigu nori idegt veiduka bet kd strazdaneles neatsirastu?smile.gif
Atsakyti