Aš vat aną dieną paklausiau kosmetologes "Sarma Style" salone ar yra kažkokios procedūros, panaikinančios pigmentines dėmes - jos pas mane jau pora metų ant kaktos, ji minėjo kad yra balinanti procedūra - visas kursas apie 10 kartų ir kainuotų apie 1000 Lt, bet pirmiausia patarė nueti pas dermatologą pasikonsultuoti, dėl ko jos atsiradusios ir ar nepakenktų tos procedūros. Teks ieškotis dermatologo.
Nugi pasakysiu, kad šį kartą būnant prie jūros pavyko visiškai veido neįdegti, tai ir dėmelės išliko kokios buvusios, o naudojau naujai nusipirktą kremą nuo saulės, labai jis man patiko. Firma WELEDA, vadinasi Edelweiss Sun Cream SPF 20, Mineral - based sun protection. Jis yra su mineraliniais filtrais, o ypatingas tuo, kad tos filtrų dalelytės labai smulkiai suskaidytos, ir dėl to nepalieka baltų ruožų ant veido, kas paprastai būdinga tokio tipo filtrams. Ir dar - nėra itin riebus, kadangi nėra didelis SPF faktorius, bet jo užtenka 4 - 5 valandoms, o tai nemažai.
Patiko man ir tuo, kad sudėtyje beveik vien natūralūs ingredientai, o ir kvepia kažkokiom žolelėm ar tai eukaliptais. Tai tiek.
Patiko man ir tuo, kad sudėtyje beveik vien natūralūs ingredientai, o ir kvepia kažkokiom žolelėm ar tai eukaliptais. Tai tiek.
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 08 22, 22:56)
Nugi pasakysiu, kad šį kartą būnant prie jūros pavyko visiškai veido neįdegti, tai ir dėmelės išliko kokios buvusios, o naudojau naujai nusipirktą kremą nuo saulės, labai jis man patiko. Firma WELEDA, vadinasi Edelweiss Sun Cream SPF 20, Mineral - based sun protection. Jis yra su mineraliniais filtrais, o ypatingas tuo, kad tos filtrų dalelytės labai smulkiai suskaidytos, ir dėl to nepalieka baltų ruožų ant veido, kas paprastai būdinga tokio tipo filtrams. Ir dar - nėra itin riebus, kadangi nėra didelis SPF faktorius, bet jo užtenka 4 - 5 valandoms, o tai nemažai.
Ta prasme išlaikei baltą veido odą ? Nes aš nemėgstu įdegusio veido, o ten kaip ir nedidelė apsauga. O tas SPF 20 kažin riebesnis nei SPF 15, ar tiesiog SPF didesnis, sudėtis tai ta pati . Man dažniausiai per riebūs visi tie apsauginiai kremukai būna.
Va saulė vis aukščiau, tai imu jau rūpintis, nes paskui kai tas gėris pasimato, nebėr ką ir daryt, tik kentėt visą vasarą su plėmuota veido oda .
Pas mane irgi atsirado nuo kontraceptiku demeliu...Galvoju eiti su vaisiu rugstimis pylinga pasidaryti,gal kas bandet? Arba fotoatjauninima raso,kad irgi demes naikina...O apie tradiochirurgija nesu girdejusi....
QUOTE(bytte @ 2008 02 19, 11:13)
Ta prasme išlaikei baltą veido odą ? Nes aš nemėgstu įdegusio veido, o ten kaip ir nedidelė apsauga. O tas SPF 20 kažin riebesnis nei SPF 15, ar tiesiog SPF didesnis, sudėtis tai ta pati . Man dažniausiai per riebūs visi tie apsauginiai kremukai būna.
Va saulė vis aukščiau, tai imu jau rūpintis, nes paskui kai tas gėris pasimato, nebėr ką ir daryt, tik kentėt visą vasarą su plėmuota veido oda .
Man pagaliau pavyko išvengti dėmių būnant prie jūros Pirkau tokį rėžiukų kremą
http://www.100metu.l...ra/celerit_plus
Eidama prie jūros pasitepdavau juo veidą. Po savaitės deginimosi vyras stebėjosi, kad mano kūnas rudas o veidas kažkaip nelabai įdegęs. Aš tai visai buvau laiminga, kad pagaliau neparsivežiau tų baisių dėmių ir nereikės visą žiemą su jomis vaikščioti.
labutis,pas mene taip pat yra slakuotas veidas nuo pigmentiniu demiu vasara labai ziaurei atrodau kaip murzina ir norejau paklausti gal kas bandet savaiminio ydegio kremus veidukui gal jis neisryskina demiu ant veido
Šiek tiek prablukina kremas "Achromin"
Gal yra bandziusiu Unitone 4 krema? Jau viena tuba baigiu sutepti, pradesiu antra (dermatologas liepe ne trumpiau kaip 3 men. naudoti), bet poveikio kol kas nepatebiu... Idomu, ar atsiras po tu 3 men. bent?...
as tai jau trecia savaite naudoju pigmentines demes sviesinanti krema IWOSTIN. parasyta kad visiskaj isnyksta po 8 savaiciu demes o rezultatai matomi gali but po 4 savaiciu. manau neapwils manes.taigi byski matau kad mano oda baltuoja po byski,tad baigus krema po 8 savaiciu ketinu naudot savaimio idegio krema kad d neatrodyciau labai jau didele altaode.teks saugotis saules ;/
QUOTE(skubanti @ 2005 07 14, 14:39)
Veronika pas mane irgi yra ant skruostikaulio nedidelė, bet labai nervina
Su lazeriu aš bijau, reiks ieškoti kokio nors kremo.
Su lazeriu aš bijau, reiks ieškoti kokio nors kremo.
Šiaip būna visokių balinamų kremų, pasiteirauk vaistinėje ar pas kosmetologę.
O kodėl bijai šalinti lazeriu, gal girdėjai kokių nors blogų atsiliepimų, nes pati jau kurį laiką galvoju apie pašalinimą savo pigmentinės dėmės šiuo būdu
QUOTE(Kristepala @ 2008 03 03, 20:04)
Šiaip būna visokių balinamų kremų, pasiteirauk vaistinėje ar pas kosmetologę.
O kodėl bijai šalinti lazeriu, gal girdėjai kokių nors blogų atsiliepimų, nes pati jau kurį laiką galvoju apie pašalinimą savo pigmentinės dėmės šiuo būdu
Po pigmentiniu demiu salinimo lazeriu reikes ipatingai saugoti oda nuo saules, nes odyte bus labai plana ir jautri saules spinduliams,netinkamai priziurint gali vel atsirasti pigmentiniu demiu.
o as girdejau kad ju isvis neimanoma panaikinti ka bedarytum jo vistiek atsiras o kokios kainytes salinant lazerio pagalba