Mes pirmą kartą keliavom iki jūros 300km, kai mažylei buvo 3 savaitės
sunus gime liepa ir rugpjuti vaziavom 145mylias iki vandenyno
Mes planuojame rugpjūtį važiuoti, nors vyras sako tik išvargsim, bet paskaičius jūsų atsiliepimus yra buvę visko sūneliui bus beveik 9 mėn. kai važiuosim
Mes pirma karta prie juros vaziavome 2 men. ir paskui kasmet. Mano isvada - kuo vaikas mazesnis, tuo lengviau. Kai jau prasideda ropojimai ir lakstymai... smeli tenka krapstyti, valyti ir plauti, beje su saltu vandeniu, is visur... O jei dar vaikas - padauza, tai smeli teks krapstytis ir paciai...
P.s. geresniu vietu nei Palangos pajurio parkas pasivaiksciojimui su vezimeliu turbut nedaug rasit.
P.s. geresniu vietu nei Palangos pajurio parkas pasivaiksciojimui su vezimeliu turbut nedaug rasit.
Su vaikeliu prie juros pirma karta buvau kai mazgei buvo 1,5 men. Bet man bepigu sneket kai gyvenu Klaipedoje tai nors ir kasdien vaziuot
Vaziavom 3men,kadangi pati maitinau tai puikiai susitvarkem, pailsejom
važiavom kai sūnui buvo trys su puse mėnesio, sunkumų jokių, nes automobiliu važiuoti mėgsta, nesuirzta, o pajūry buvom apsistoję pas mano draugę nuosavam name, tai jokių sunkumų bei bendrapoilsiautojų erzelio irgi nebuvo
Galvoju kad tai labiau nuo oro negu nuo kūdikio amžiaus priklausantis dalykas. Dar kažkiek nuo atstumo.
Pirmą kartą mūsų džiaugsmelis jūrą pamatė trijų mėnesiukų, bet dar nesimaudė tikriausiai vandenukas pasirode vesokas...
Pirmą kartą mūsų džiaugsmelis jūrą pamatė trijų mėnesiukų, bet dar nesimaudė tikriausiai vandenukas pasirode vesokas...
QUOTE(Neitė @ 2012 05 11, 10:28)
Mergytei buvo 3 men., kai vaziavom prie juros. Musu atveju su kudikiu buvo paprasciau visur keliauti, nes kol vaziuodavom automobiliu miegodavo, o kai atvaziavom prie juros - tai is vis pasaka, atsikeldavo tik pavalgyti O stai kita vasara jau jai buvo apie 1,3 men- tai buvo daug sunkiau
Musu pirma kelione buvo 4 menesiu, ja iki siol prisimenu kaip geriausiai praleista laika prie juros su vaiku Vaikas miegojo ir valge MP. O stai sekanti vasara buvo sudetinga, nes bego kur norejo, taske smeli, zirze ir t.t. Kaip kazkuri mama paminejo, smeltetas buvo ir pats ir man teko.
mes pirmakart vaziavom kaip vaikui buvo ~4men, musu vieni seneliai pajury gyvena, bet siaip vaikas sunkokai adptavosi naujoj aplinkoj, bet kelionej pramiegojo beveik visa kelia
Pirmą kartą skridom 3 mėn. prie Viduržiemio jūros
mums 9,5 mėn bet prie jūros dar nebuvom