Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kokio amžiaus važiavote su vaiku prie jūros?

4 menesiu ax.gif Jokiu problemu nekilo, nes valgom tik (.)(.)
Atsakyti
Mes prieš pora sav buvom pajūry (dukrytei 10 mėn.). Viskas praėjo super, tačiau nei ant smėlio, nei į vandenuką neįkišom lotuliukas.gif. Rėkė ir viskas! Tai buvo ramu man: aš pasideginau, pasimaudžiau, o vyras su dukryte ant čiužinuko pasėdėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
4.5men. smile.gif bet nepailsejau nei as, nei vyras biggrin.gif
Atsakyti
Mes vaziavom beveik 8 men., ir viskas butu buve super, jei ne tie karsciai, vaikutis uzmigdavo tik laikomas pries vejali rolleyes.gif
Atsakyti
Musu zieminuke, tai tik vasaros pradzioj issiriuosem, buvo beveik 6 men. Bet vaziuociau ir su menesio kudikeliu, nematau jokiu problemu. Kuo mazesnis, sakyciau tuo paprasciau. Maniske pvz vis taikesi smeli valgyti, tai reikejo daugiau saugoti, bet ir tai menka beda, palyginus su nauda, kuria vaikas gauna budamas gryname ore, kur daug jodo, salia osia jura ir pusynas.
Svarbu pasirinkti tinkama laika, jei labai karsta, nuvaziuot vakare, ar anksciau is ryto, asiieskoti uzuovejos, nuosalesnes nuo zmoniu vietos ir pan.
Atsakyti
Liepos viduryje nuvykom i pajury, maziukui buvo 4.5 men. del dideliu karsciu prie juros eidavom tik vakarais. poilsio buvo mazokai, bet kitaip ir nesitikejom tongue.gif kazkur tik trecia diena vaikiukas apsiprato su aplinka, tada ir palengvejo, nes atsirado dienos ritmas, buvo galima kazka pasiplanuot mirksiukas.gif gaila, kad po dienos jau vaziavom namo..
Atsakyti
paskaitykite si straipsni apie Baltijos jura gal nustosit maudziusios kudikius juroje doh.gif maciau kaip mamos maudo vos keliu menesiu kudikius doh.gif
Atsakyti
Prie juros buvom nueje, kai mazylei buvo 4 dienos ax.gif Gyvename salia, tai ipratimas pasivaikscioti prie juros kiekviena diena. Aisku, nemaudem, tik vezimelyje gulejo biggrin.gif
Atsakyti
Mes prie juros pirma kart buvom 2, 5 men. Sunkumas buvo tas, kad labai sunku buvo uzvaziuoti su vezimeliu iki laiptu virsaus ir nusileisti jais. Bent jau kur mes vaziavome, t.y. i Smiltyne, i bendra ir i moteru pliaza, jokiu specialiu uzvaziavimu vezimeliui nebuvo, tai gerai, kad viena karta buvome su vyru, o kita su drauge, paeme uz priekines dalies, as uz vezimelio rankenos ir uzsineseme, kitaip butu sakes!

Sakykit, ar man vienai cia toks sunkumas? gal zinote kaip si nepatoguma kazkaip kitaip iveikti? verysad.gif
Atsakyti
dviejų savaitėlių thumbup.gif ir net žiemą ten važiuojam labai dažnai thumbup.gif
Atsakyti
Jura aplankem budami 3 men wink.gif viskas super buvo smile.gif kuo mazesnis, tuo lengviau.
Atsakyti
jura "pamate" budama 2,5men. o nemate, nes pramiegojo kai prie pat juros vazinejomes lotuliukas.gif o ir siaip nebuciau is vezimelio kelus, nes vakarop jau buvo ir vejas didelis. siaip kopose pagulejom, pasimaitinom mirksiukas.gif sunkumas tikrai su tuo vezimeliu prie juros nusigaut, bet kadangi su vyru buvau, tai uz soniniu rankeneliu paeme panesem virs smelio doh.gif dienos metu palangoj pavesiuku ieskojom lotuliukas.gif nes buvo tie karsciai uzeje...
Atsakyti