4 menesiu Jokiu problemu nekilo, nes valgom tik (.)(.)
Mes prieš pora sav buvom pajūry (dukrytei 10 mėn.). Viskas praėjo super, tačiau nei ant smėlio, nei į vandenuką neįkišom . Rėkė ir viskas! Tai buvo ramu man: aš pasideginau, pasimaudžiau, o vyras su dukryte ant čiužinuko pasėdėjo
Musu zieminuke, tai tik vasaros pradzioj issiriuosem, buvo beveik 6 men. Bet vaziuociau ir su menesio kudikeliu, nematau jokiu problemu. Kuo mazesnis, sakyciau tuo paprasciau. Maniske pvz vis taikesi smeli valgyti, tai reikejo daugiau saugoti, bet ir tai menka beda, palyginus su nauda, kuria vaikas gauna budamas gryname ore, kur daug jodo, salia osia jura ir pusynas.
Svarbu pasirinkti tinkama laika, jei labai karsta, nuvaziuot vakare, ar anksciau is ryto, asiieskoti uzuovejos, nuosalesnes nuo zmoniu vietos ir pan.
Svarbu pasirinkti tinkama laika, jei labai karsta, nuvaziuot vakare, ar anksciau is ryto, asiieskoti uzuovejos, nuosalesnes nuo zmoniu vietos ir pan.
Liepos viduryje nuvykom i pajury, maziukui buvo 4.5 men. del dideliu karsciu prie juros eidavom tik vakarais. poilsio buvo mazokai, bet kitaip ir nesitikejom kazkur tik trecia diena vaikiukas apsiprato su aplinka, tada ir palengvejo, nes atsirado dienos ritmas, buvo galima kazka pasiplanuot gaila, kad po dienos jau vaziavom namo..
paskaitykite si straipsni apie Baltijos jura gal nustosit maudziusios kudikius juroje maciau kaip mamos maudo vos keliu menesiu kudikius
Mes prie juros pirma kart buvom 2, 5 men. Sunkumas buvo tas, kad labai sunku buvo uzvaziuoti su vezimeliu iki laiptu virsaus ir nusileisti jais. Bent jau kur mes vaziavome, t.y. i Smiltyne, i bendra ir i moteru pliaza, jokiu specialiu uzvaziavimu vezimeliui nebuvo, tai gerai, kad viena karta buvome su vyru, o kita su drauge, paeme uz priekines dalies, as uz vezimelio rankenos ir uzsineseme, kitaip butu sakes!
Sakykit, ar man vienai cia toks sunkumas? gal zinote kaip si nepatoguma kazkaip kitaip iveikti?
Sakykit, ar man vienai cia toks sunkumas? gal zinote kaip si nepatoguma kazkaip kitaip iveikti?
dviejų savaitėlių ir net žiemą ten važiuojam labai dažnai
Jura aplankem budami 3 men viskas super buvo kuo mazesnis, tuo lengviau.
jura "pamate" budama 2,5men. o nemate, nes pramiegojo kai prie pat juros vazinejomes o ir siaip nebuciau is vezimelio kelus, nes vakarop jau buvo ir vejas didelis. siaip kopose pagulejom, pasimaitinom sunkumas tikrai su tuo vezimeliu prie juros nusigaut, bet kadangi su vyru buvau, tai uz soniniu rankeneliu paeme panesem virs smelio dienos metu palangoj pavesiuku ieskojom nes buvo tie karsciai uzeje...