Įkraunama...
Įkraunama...

Užkandžiai prie alaus

QUOTE(Aurute2 @ 2006 01 21, 08:54)
Labai jau įdomus receptukas thumbup.gif . Būtinai pasidarysim prie alaus. drinks_cheers.gif

Taip, tikrai įdomus. Panašiai su lavašu daro, o čia lietuviškesnis mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip gaminti apvalias surio spurgas, kur boulingo klubuose prie alaus duoda?
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2006 01 21, 12:25)
Taip, tikrai įdomus. Panašiai su lavašu daro, o čia lietuviškesnis  mirksiukas.gif

Nu vat ir man kazkas panasaus atrode smile.gif bandziau dar "tiuninguoti" receptuka pridedama dar ir smulkiai tarkuoto fermentinio sirio, i blynus "ikepdama" kmynu, bet zinokt lotuliukas.gif , originalas skanesnis biggrin.gif
Pasidalinkite, kaip isejo jums, nes itariu, kad skonio esme yra tas special kumpis rolleyes.gif
Atsakyti
kazkurioj picerijoj uzsisakiau uzkandziu prie alaus drinks_cheers.gif atnese rinkini: lazdeliu su kmynais, ananasu gabaliuku suvyniotu i rukyta sonine ir dziovintu slyvu idarytu pikantiskom salotom bigsmile.gif pastarosios ir buvo skaniausios mirksiukas.gif
Atsakyti
Galiu pasiultyi viena visia nebloga uzkandi ( net nezinau valgi greiciau g.gif ) Taigi padarome mieline tesla ( tinka ir ta kur buna saldyta taip pat tinka sluoskniuota) ir ja paliekama kilti (arba atsilineti) tuo metu supjaustome sonine(kaip spirguciams)svogunelius, viska dedame i keptuve ir pakepame, pridedame daug visokiu prieskoniu ir tada ta darome tokiuis pyragelius kaip koldunai ir juos kepame orkaiteje. Darbo gal atrodo ir nemazai bet verta drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš šiandien dariau salotas prie alaus:

1 paprika
gabalėlis karšto rūkymo kumpio
mozzarella su prieskoniais (gamintojas UAB "Modest)
4 riekelės batono
1 skardinė pupelių aitriųjų paprikų padaže
Aštrūs prieskoniai, druska.

Papriką pakepinti kubeliais, užberti aštrių prieskonių, druskos, permesti į indą. Pakepinti kumpį kubeliais, užberti aštrių prieskonių, druskos, permesti į indą. Pakepinti batoną kubeliais, užberti aštrių prieskonių, druskos, permesti į indą.
Nusunkti pupeles, sumesti į indą. Supjaustyti kubeliais mozzarella, sumesti į indą. Viską permaišyti. Skanaus.
Atsakyti
Aš noriu pasiūlyti du receptukus. Pirmas išbandytas ir pamėgtas. Tai salotos. Juoda duona supjaustoma kubeliais, kurie kepami keptuvėje ant aliejaus. Ant iškeptos duonos išspaudžiamas česnakas (kuo daugiau, tuo aštriau), įdedama druskos, tada dar ant karštos duonos - tarkuotas fermentinis sūris, konservuoti kukurūzai. Sūris turi truputį išsilydyti. Sumaišoma su majonezu ir iš karto patiekiama, kad kepinta duona išliktų traški. Superiausias patiekalas thumbup.gif
Antro dar nebandžiau, bet man pasirodė įdomus. Į gatavą sluoksniuotą tešlą įvyniojamos alyvuogės ir užkepamos orkaitėje. Šitas gal ir prie vyno labiau tiktų? g.gif
Atsakyti
Fantastiškos salotėlės man išėjo su vištų skrandukais niam niam ir pati džiaugiaus savo kulinariniu pasirodymu. o buvo taip: ištroškinau skrandukus, suverčiau į dubenį. užpjausčiau agurko pailgomis neilgomis juostelėmis, morkas žalias taip pat, gausiai česnako, pipiriukų, čili kad aštriau ir sojų padažo. ir drinks_cheers.gif
Atsakyti
O man patinka sitoks rinkinukas prie alaus:

Medziotoju suris supjaustytas lazdelemis,
astrus Chili resuteliai (raudonam pokelyje),
ruktos kiaules ausytes supjaustytos siaudeliais,
cipsai,
kepta juoda duona,
nu ir dar kas kam patinka...

Viska sukraunat ant dideles lekstes kruvelem, o per viduri pastatot indeli su cesnakiniu padazu Heinz garlig. Ir paprasta, ir greita, ir skanu!!!!
Atsakyti
QUOTE(alaniukomama @ 2006 03 26, 20:18)
O man patinka sitoks rinkinukas prie alaus:

Medziotoju suris supjaustytas lazdelemis,
astrus Chili resuteliai (raudonam pokelyje),
ruktos kiaules ausytes supjaustytos siaudeliais,
cipsai,
kepta juoda duona,
nu ir dar kas kam patinka...

Viska sukraunat ant dideles lekstes kruvelem, o per viduri pastatot indeli su cesnakiniu padazu Heinz garlig. Ir paprasta, ir greita, ir skanu!!!!

o svarbiausia, pačiai nieko gaminti nereikia lotuliukas.gif

man įdomiau būtų pačių šeimininkių receptų paskaityti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritka-Banditka @ 2006 01 23, 15:51)
Nu vat ir man kazkas panasaus atrode smile.gif bandziau dar "tiuninguoti" receptuka pridedama dar ir smulkiai tarkuoto fermentinio sirio, i blynus "ikepdama" kmynu, bet zinokt  lotuliukas.gif , originalas skanesnis  biggrin.gif
Pasidalinkite, kaip isejo jums, nes itariu, kad skonio esme yra tas special kumpis  rolleyes.gif

Bandžiau tą užkandėlę. gavosi skaniai - su tepamu sūreliu, kalakutienos pajūrio dešra ( klaipėdos maisto), marinuotų agurkėlių/ Dar bandžiau sladesnį variantą - ant blyno užtepiau taip pat tepamo sūrelio be priedų ir dėjau konservuotus persikus - kažkodėl maniškiui šis variantas patiko labiau nei pirmasis, nors jis nėra didelis smaližius g.gif Bet šiaip manau čia vietos fantazijai yra daug - ką turi šaldytuve, tą ir sudedi mirksiukas.gif
Atsakyti
labai skanu keptas varskes suris,as ji itrinu su kminais,cesnaku,pipirais,druska tik pries tai reikia sudrekinti vandeniu geriau isigeria viskas,galima ir kitokiu prieskoniu,poto iviniodavau i folga kepu val. tik kepant virsu praskleidziu folga kad apskrustu pavirsius galima ir be folgos labai skanu prie alaus thumbup.gif
Atsakyti