Išbandžiau trapios tešlos užkandėlę su "Džiugo" sūriu
Tešlai: 50gr tarkuoto Džiugo sūrio, 100gr atšaldyto sviesto, 1 kiaušinis, druskos, 150gr miltų. Užminkytą tešlą palaikyti 1-2val. šaldytuve.
Įdarui: 2-3 svogūnai, 200gr mėsos/ dešros/ sasyskų/ likučių mixo, 2 kiaušiniai, prieskoniai, druska, 200gr grietinėlės, 1 v.š krakmolo arba miltų.
Svogūnus ir mėsą sukepinti. Paprieskoniuoti. Kiaušinius išplakti su grietinėle, druska ir krakmolu (miltais). Tešlą iškočioti, iki pusės kraštų ja iškloti formeles (galit keksiukų), krauti šaukštą įdaro, užpilti plakiniu (ties tešlos kraštais) ir kepti 190 laipsnių t-roje apie 20min.
Valgyti atvėsusius!