Labukas
Labai geru cia recepteliu prisirinkau is jusu mergaites, tai siulau savo: vistienos kepsneliai su bulviu traskuciais. Vakar isbandem, tai super kaip patiko
.Perspeju - kepkit ant silpnesnes ugnies, nes man is pradziu biski per greit apdege ( dejau i ikaitinta alieju). Prie kepsneliu dariau majonezo-kecupo-cesnaku padaza
. Taip pat manau, kad taip iskepta zuvies file irgi butu labai skanu.
Ingredientai:
Bulvių traškučiai, 100 gramų
Vištienos filė, 200 gramų
Miltai, 1 stiklinė
Kiaušiniai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
1.Susipjaustykite vištienos filė maždaug 5x5cm dydžio gabaliukais ir pamarinuokite (pvz. įtrinkite česnaku, majonezu, mėgstamais prieskoniais)
2.Traškučius palikite uždarytame pakelyje. Pakelį "ištrinkite" kočėlu, kad traškučiai viduje liktų labai smulkūs. Pakelį atidarykite ir supilkite trupinius į duobenį.
3.Dėkite vištienos filė gabaliukus į miltus, išplaktą kiaušinį, o paskui - į bulvių traškučius. Taip paruoškite visus gabaliukus.
4.Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite vištienos gabaliukus. Kepkite tol, kol gabaliukai gražiai apskrus. Patiekti galite su padažu, kečiupu arba mix'u kečiupas+ majonezas. Skanaus!
turėtų būti skanu reiks pamėginti