Įkraunama...
Įkraunama...

Užkandžiai prie alaus

QUOTE(Amelijana @ 2011 08 06, 11:35)
vistienos kepsneliai su bulviu traskuciais.

Geras thumbup.gif O kokius traškučius naudojote?
Atsakyti
QUOTE(Erina @ 2011 08 10, 16:03)
Geras thumbup.gif O kokius traškučius naudojote?

Naudojau iš rinkinio krepšinio sirgaliams. Lygtais sūrio su svogūnais blush2.gif Bet manau visokie tinka. Tik prieš kočiojant su kučylu reikia pradurti skylutę ir orą išleist, kad nebūtų ba-bach lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
vikka
Labai idomus receptukas! Butinai gaminsimes kitam savaitgaliui drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ingaaaa @ 2011 03 28, 16:03)
Gal kas mokat padaryti siuos Klaipedos"Senamiesčio" sūrio pirštelius?Jau tokie jie skanus wub.gif user posted image

labai paprasta: imi surio lazdeles"PIK NIK" perpjauni per puse ir volioji i kiausini ir i dziuveselius,vel i kiausini ir vel i dziuvesius ir kepi trumpai,kad neisbegtu suris mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sūrio padažas prie keptos duonos (atvėsęs nesukietėja):
Paprastas fermentinis sūris
Kietas sūris (parmezanas, džiugas)
Majonezas
Česnakai
Sūrį sutarkuojam, įdedam majonezo, pašildom mikrobangėje, kol suris išsilydys (kartais ištraukiam pamaišyti), įspaudžiam česnakų, dar kartą išmaišom ir SKANAUS drinks_cheers.gif

Senokai dariau, tai tikslių kiekių neatsimenu, bet svarbu, kad kietojo sūrio būtų nemažiau kaip 50% bendro sūrio kiekio smile.gif
Atsakyti
gal turit kokiu nauju ar pamirstu geru uzkandziu prie alaus ar vyno?
4u.gif
truksta nauju ideju 4u.gif

daznai gaminam cukiniju ir svogunu blynukus (svogunu negaileti! jie duoda tikrai gera skoni, tobula mirksiukas.gif ). tokius nedidelius (kaip kad budavo anksciau cukiniju tortukas populiarus receptas, tai ideja is ten. o dabar dar kai cukinijos nebe sezonas, tai darau su moliugu). pertepu majonezu ir dedu pomidoro griezineli. jamy, geriausias uzkandis wub.gif

user posted image


dar skanu pakepinta orkaitej duonyte su saulegrazom, aptepta tepamu varskes sureliu (su zalumynais ar agurkeliais) ir griezinelis pomidoro. uzbarstyt prieskoniu wub.gif

ant kepintos duonytes ar taleriu pikantiska misraine thumbup.gif
skiltelem pjaustytos ir prieskoniais itrintos bulves, iskeptos orkaitej su kokiu nors padaziuku ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Amelijana @ 2011 08 06, 11:35)
Labukas  4u.gif Labai geru cia recepteliu prisirinkau is jusu mergaites, tai siulau savo: vistienos kepsneliai su bulviu traskuciais. Vakar isbandem, tai super kaip patiko  thumbup.gif .Perspeju - kepkit ant silpnesnes ugnies, nes man is pradziu biski per greit apdege ( dejau i ikaitinta alieju). Prie kepsneliu dariau majonezo-kecupo-cesnaku padaza  drinks_cheers.gif . Taip pat manau, kad taip iskepta zuvies file irgi butu labai skanu. drinks_cheers.gif

Ingredientai:
Bulvių traškučiai, 100 gramų
Vištienos filė, 200 gramų
Miltai, 1 stiklinė
Kiaušiniai, 1 vienetas

Gaminimo instrukcija:
1.Susipjaustykite vištienos filė maždaug 5x5cm dydžio gabaliukais ir pamarinuokite (pvz. įtrinkite česnaku, majonezu, mėgstamais prieskoniais)

2.Traškučius palikite uždarytame pakelyje. Pakelį "ištrinkite" kočėlu, kad traškučiai viduje liktų labai smulkūs. Pakelį atidarykite ir supilkite trupinius į duobenį.

3.Dėkite vištienos filė gabaliukus į miltus, išplaktą kiaušinį, o paskui - į bulvių traškučius. Taip paruoškite visus gabaliukus.

4.Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite vištienos gabaliukus. Kepkite tol, kol gabaliukai gražiai apskrus. Patiekti galite su padažu, kečiupu arba mix'u kečiupas+ majonezas. Skanaus!

turėtų būti skanu reiks pamėginti
Atsakyti
QUOTE(Jurga_urte @ 2009 08 04, 17:50)
Vakar suguzejo sveciu, tai prie alaus iskepiau va tokiu ale cebureku  biggrin.gif

I vistienos farsa idejau smulkiai tarkuota morkiuka, svoguno, druskos, pipiriuku, ikuliau kiausini ir uztepiau ant taleriu labai plonu sluksniuku ir kitu taleriu uzdengiau, va taip:
user posted image
Paskui imerkiu ta cebureka i tesla, tokia kaip ruosiama lietiniams blynams ir i keptuve
user posted image
Apkepam ant silpnos ugnies, kad perkeptu mesyte
user posted image
Ir viskas, skanaus
user posted image
Skaniausi karsti su saltu alum  tongue.gif


tokius ceburekus esu darius ne karta. tikras skanumelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mamis* @ 2012 01 24, 22:40)
tokius ceburekus esu darius ne karta. tikras skanumelis  thumbup.gif

pritariu 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
As darau is dideliu vafliu. Ir perpjaunu perpus ir dar istrizai,gaunasi trikampiukai. thumbup.gif O jau kokie sotus tie ceburekai doh.gif Pora prie arbatos- thumbup.gif
Atsakyti
Naminiai bulvių traškučiai

user posted image
Reikės:

Bulvių
Aliejaus
Druskos
Džiovintų krapų (arba mėgstamų prieskonių)


Bulves nuskusti ir supjaustyti labai plonomis riekelėmis (geriausia tai daryti su daržovių pjaustykle).
Keptuvėje ar puodelyje įkaitinti aliejų (aliejaus turi būti tiek, kad apsemtų bulvių riekeles), dėti bulvių riekeles ir kepti kol apskrus. Ištraukus dėti ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų riebalus. Apibarstyti druska, krapais arba mėgiamais prieskoniais.
Skanaus.

http://rasosvirtuve-...traskuciai.html
Atsakyti
raseliuke,atrodo puikiai 4u.gif o tie cipsai gaunasi trapus?
Atsakyti