Receptukas vertas demesio
Misraine:
Virtos pupeles, tarkuotas suris , rukytos ausytes sumaisytos su majonezu.
http://www.gaspadine...es_ausytes.html
http://receptai.iki....eptai/view/2538
Virtos pupeles, tarkuotas suris , rukytos ausytes sumaisytos su majonezu.
http://www.gaspadine...es_ausytes.html
http://receptai.iki....eptai/view/2538
aš prie alaus kepu sluoksniuotos tešlos pirštelius su fetos sūriu viduje. sūri įdarui sutrinu ir sumaišau su kokiais nors žalumynais, galima smulkiai įpjaustyti pomidoro- vyrams labai patiko
Gal galima išsamiau - kaip tuos pirštelius padaryti???
nu jau rukytos ausytes tai man niam niam tik ne visada pasiseka skaniu nusipirkti.
o surio lazdeles pati dariau dziuveseliuose, tai man nelabai gaunasi, tas suris labai stipriai istirpsta tai visada uzisakom is kavines ir jokio vargo ir lab skanu
o surio lazdeles pati dariau dziuveseliuose, tai man nelabai gaunasi, tas suris labai stipriai istirpsta tai visada uzisakom is kavines ir jokio vargo ir lab skanu
QUOTE(Esante @ 2009 12 17, 19:56)
idomus receptas, reikes pabandyti, kaip tik savaitgali turesim sveciu, turetu gautis skani uzkandele
Papildyta:
QUOTE(omg @ 2009 12 29, 20:00)
aš prie alaus kepu sluoksniuotos tešlos pirštelius su fetos sūriu viduje. sūri įdarui sutrinu ir sumaišau su kokiais nors žalumynais, galima smulkiai įpjaustyti pomidoro- vyrams labai patiko
Sitas irgi patiko, manau bandysiu
QUOTE(zbara @ 2009 12 30, 19:13)
nu jau rukytos ausytes tai man niam niam tik ne visada pasiseka skaniu nusipirkti.
o surio lazdeles pati dariau dziuveseliuose, tai man nelabai gaunasi, tas suris labai stipriai istirpsta tai visada uzisakom is kavines ir jokio vargo ir lab skanu
o surio lazdeles pati dariau dziuveseliuose, tai man nelabai gaunasi, tas suris labai stipriai istirpsta tai visada uzisakom is kavines ir jokio vargo ir lab skanu
Rukyti vistienos skrandukai ir
galbut kartosiuos o gal ir ne, bet as prie alaus darau keptus svogunus tesloje. Pasidarau tesla kaip krabu lazdelems- kiausinis, miltai, daug prieskoniu ir alaus ipili. Svoguna supjaustau griezineliais, na ratai kad gautusis, pamirkau tesloje ir kepu keptuveje, labai skanu
QUOTE(_buterfly_ @ 2010 01 22, 14:48)
senai bevalgem tuos svogunu ziedus, bet super....
QUOTE(Vigilyte @ 2010 01 27, 09:34)
pamečiau vieną receptą , gal kuri kepate ką nors panašaus, tai sūrus pyragas, jame yra virtas kumpis, alyvuogės, svogūnai, lydytas sūris...gaunasi tokis drėgnas, sunkus, kiek sūrus pyragas, labai skanu su vynu, alum, labai bus ačiū jei padėsit
pati paklausiau, pati atsakau , radau kitoje temoje, ne visai toks kokio ieškojau, bet labai panašus
Prancūziškas alyvuogių pyragas
Maždaug 400 ml kvietinių miltų
1/2 šaukštelio druskos
250 ml kepimo miltelių
4 kiaušiniai
100 ml aliejaus
150 ml grūdėtos varškės
100 ml sauso balto vyno
50 g tarkuoto parmezano sūrio (turi būti kietokas)
100 g tarkuoto ementalio sūrio
200 g rūkyto kumpio
10-15 alyvuogių
10-12 sugrūstų riešutų
Į su druska ir kepimo milteliais sumaišytus miltus sudėkite išplaktus kiaušinius, varškę, supilkite aliejų ir vyną. Sudėję sutarkuotus sūrius, viską išmaišykite ir išminkykite tešlą. Baigdamos minkyti, suberkite į tešlą kubeliais supjaustytą kumpį, per pusę perpjautas alyvuoges ir sugrūstus riešutus.
Kepkite pyragą riebalais išteptoje pailgoje kepimo formoje 200*C karštumo orkaitėje 45-60 minučių.
Prancūzišką sūrį galima pakeisti lietuvišku "Jovaru", kietuoju "Rokiškio" sūriu. Su žaliom alyvuogėm keptas pyragas gražesnės spalvos , nei su juodomis.