QUOTE(Asta @ 2005 08 19, 23:00)
Aš tai darau taip:
Sutarkuoju fermentini sūrį (su smulkesne nei "burokinė" tarka), česnaką. Dedu majonezo. Majonezo dedu nelabai daug, kad būtų tokia kaip ir lipni, bet neperskysta masė. Tada imu džiovintas slyvas, kiekvieną šiek tiek įpjaunu, i viduriuką dedu paruoštos masės ir persmeigiu mediniu pagaliuku. Įdaras gaunasi viduje.
Arba galima imti ir kiekviena slyvą suspausti ir ant viršaus dėti paruoštos masės, tik man su pagaliukais patogiau valgyt atrodo.
Sutarkuoju fermentini sūrį (su smulkesne nei "burokinė" tarka), česnaką. Dedu majonezo. Majonezo dedu nelabai daug, kad būtų tokia kaip ir lipni, bet neperskysta masė. Tada imu džiovintas slyvas, kiekvieną šiek tiek įpjaunu, i viduriuką dedu paruoštos masės ir persmeigiu mediniu pagaliuku. Įdaras gaunasi viduje.
Arba galima imti ir kiekviena slyvą suspausti ir ant viršaus dėti paruoštos masės, tik man su pagaliukais patogiau valgyt atrodo.
Aš irgi šiandien taip dariau. Jo, skonis pasakiškas. Tik man nelabai gražios gavosi. Bedarydama prisiminiau, kad restorane buvo jos arba perpjautos pusiau, arba kaip tu rašei, suspaustos ir tada uždėta masė, nes buvo tokie dailūs krepšeliai. Nu bet dzin tas vaizdas, bile skanu