Įkraunama...
Įkraunama...

Užkandžiai prie alaus

QUOTE(rimulia12 @ 2009 02 21, 12:33)
Vafline pica
Vafliai
Majonezas
Kmynai
Tarkuotas suris (smulkiai)

atrodo skaniai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2009 02 21, 15:19)
ir kaip skonis?  g.gif

Labai skanu, dingo akimirksniu lotuliukas.gif
Atsakyti
Turiu rukytu kiauliu ausu ir pupu tu dideliu, noriu padaryt misraine kokia prie alus, kazi ka dar idet g.gif
Atsakyti
QUOTE(Birutka @ 2009 06 27, 16:18)
Turiu rukytu kiauliu ausu ir pupu tu dideliu, noriu padaryt misraine kokia prie alus, kazi ka dar idet  g.gif

mna patinka kur maximoje yra pirkt salotos su kiauliu ausim: ausys juostelemis, paprika gal dar agurkeliai marinuoti...aliejaus su rugstele padaze bigsmile.gif siaip skanu kazka panasaus namie paimprovizuot, kartais ko turiu ta ir idedu, man i tokia misraine dar gal kukuruzai konservuoti visai tiktu... g.gif
Atsakyti
man irgi patinka maximine , tik ta, kur su kepta duona, parukytom desrelem, virtais zirneliais ir visokiais zalumynais (krapai petruskos ir pan) . tai desreles galima butu pakeist tom ausytem smile.gif arba ir ta ir ta imaisyti wink.gif

Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2009 06 29, 19:56)
man irgi patinka maximine , tik ta, kur su kepta duona, parukytom desrelem, virtais zirneliais ir visokiais zalumynais (krapai petruskos ir pan) . tai desreles galima butu pakeist tom ausytem smile.gif arba ir ta ir ta imaisyti wink.gif

o va ta tai isvis superine, kartais su MB nusiperkam thumbup.gif bandziau gaminti ir namie tai irgi labai skaniai gaunasi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2009 06 29, 20:41)
o va ta tai isvis superine, kartais su MB nusiperkam thumbup.gif  bandziau gaminti ir namie tai irgi labai skaniai gaunasi bigsmile.gif

as namie nebandziau dar rolleyes.gif man mistika yra skaniai zirnelius issivirt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2009 06 29, 20:46)
as namie nebandziau dar  rolleyes.gif man mistika yra skaniai zirnelius issivirt  doh.gif

taigi ten avinzirniai, jie gerai isverda, bet man nepavyksta kad varskes suris nesubyretu kai namie darau, ten jis maximoj turbut kazkoks padziovintas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2009 06 30, 12:35)
taigi ten avinzirniai, jie gerai isverda, bet man nepavyksta kad varskes suris nesubyretu kai namie darau, ten jis maximoj turbut kazkoks padziovintas... g.gif

ten parukytas varskes suris mirksiukas.gif buna ir tokio pirkt smile.gif
Atsakyti
Dzionvintos datules arba slyvos sonineje

user posted image

neskaiciau visos temos,gal jau kuri buvo imetusi.

Datules arba slyvas apvynioti sonine ir apkepti keptuveje arba
orkaiteje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo addicted: 30 birželio 2009 - 11:54
QUOTE(laukine @ 2009 06 30, 12:36)
ten parukytas varskes suris  mirksiukas.gif buna ir tokio pirkt smile.gif

reikes pasidairyti, dekui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2009 02 21, 13:33)
Dalinuos ispudziais  ax.gif
As susjungiau du anksciau skaitytus receptukus
Vafline pica

seniai ir aš norėjau išbandyti ir išbandžiau, štai rezultatas ax.gif o skonis pasakiškas rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti