Įkraunama...
Įkraunama...

Užkandžiai prie alaus

QUOTE(laukine @ 2008 09 10, 10:23)
aciukas, labai  thumbup.gif atrodo smile.gif

Skanaus, tikiuosi patiks, kaip ar man 4u.gif
Atsakyti
labai tinka prie alaus,pora skardiniu konservuotu pomidoru be odeliu kaitinti su slakeliu aliejaus tol,lol pasidarys vienalyte mase,ispausti cesnako[jo nepagailekit],sudeti virtas pupeles,druskos, pipiru ir dar truputi viska pakaitinti.labai skanu pre alaus,kas megsta galima ir spirguciu idet.
Papildyta:
pamirsau,maisyti reikia beveik nuolat,nes kitaip prisvils.
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 09 23, 22:05)
labai tinka prie alaus,pora skardiniu konservuotu pomidoru be odeliu kaitinti su slakeliu aliejaus tol,lol pasidarys vienalyte mase,ispausti cesnako[jo nepagailekit],sudeti virtas pupeles,druskos, pipiru ir dar truputi viska pakaitinti.labai skanu pre alaus,kas megsta galima ir spirguciu idet.
Papildyta:
pamirsau,maisyti reikia beveik nuolat,nes kitaip prisvils.

turetu buti skanu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes, karta teko ragauti dziovintu slyvu su cesnaku idaru prie alaus, labai patiko gal kuri nors zino kaip pasigaminti pacioms tokia uzkandele?
Atsakyti
QUOTE(Pamaiviuke @ 2009 02 18, 11:05)
Sveikutes, karta teko ragauti dziovintu slyvu su cesnaku idaru prie alaus, labai patiko gal kuri nors zino kaip pasigaminti pacioms tokia uzkandele?

as darau slyvas idarytas su pikantiskom salotom thumbup.gif
perku slyvas ipakuotas tokiam zaliam pokelyje(jos tokios minkstos) dedu ant ju pikantiskas salotas (suris,kiausiniai,cesnakai ir majonezas) man skonis thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kisule @ 2009 02 18, 15:19)
as darau  slyvas idarytas su pikantiskom salotom thumbup.gif 
perku slyvas ipakuotas tokiam zaliam pokelyje(jos tokios minkstos) dedu ant ju pikantiskas salotas (suris,kiausiniai,cesnakai ir majonezas) man skonis  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif

turetu buti skanu. o as slyvas idarau tepamu sureliu (as visada dedu paprasta philadelphia), sumaisytu su smulkiai pjaustytu cesnaku, krapais (jei buna po ranka), na ir jei kam reikia tai galima trupuciuka druskos pagal skoni (nors as be jos dazniausiai darau. manau kuo puikiausiai tiktu ir jau paruosti varskes sureliai su cesnakais ir/ar zalumynais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arkadija @ 2008 09 09, 14:22)
O pienas su kiausiniu tarsi "susvelnina" ta sluoksniuotos teslos sausuma.
Papildyta:

Galiu duoti nuoroda (kas rusiskai skaito), ten labai grazus foto ir aprasymas. Recepta butent ten radau ir pasidalinau.receptas

Papildyta:
Sorry, blogai nuoroda ikeliau. Dar karta receptas

Koks idomus receptukas,reiks isbandyti
Atsakyti
Su pikantiskom salotom irgi turetu but skanu, bet labai noreciau suzinot receptuka su cesnakai, nu man toks nerealus skonis ju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(argutiene @ 2006 06 14, 00:55)
Aš tai ant vaflių lakštų,pateptų majonezu, barstau čili pipirų, fermentinio sūrio ir į orkaitę,.. Per balius greičiausiai "išgaruojantis" užkandis  thumbup.gif

Siandien bus ismeginta thumbup.gif

QUOTE(veitaita @ 2007 11 25, 22:07)
prie alaus skanu sumustiniai su žaliu faršu+juodi pipirai+svogūnai drinks_cheers.gif

Man irgi neapetitingai, bet va tetis ir sesuo apsidziaugtu tokiais sumustinukais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2009 02 20, 16:13)
Siandien bus ismeginta thumbup.gif

Pasidalink ir tu paskui savo ispudziais mirksiukas.gif
Atsakyti
Dalinuos ispudziais ax.gif

As susjungiau du anksciau skaitytus receptukus

Vafline pica
Vafliai
Majonezas
Kmynai
Tarkuotas suris (smulkiai)

Vafli istepti majonezu, plonai (nes jei storiau ilgiau reikia kepti orkaiteje, kitaip gaunasi labai minksti). Apibarstyti kmynais ir suriu. Kisti i orkaite ikaitinta 150laipsniu ir kepti tol kol suris issilydis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulia12: 21 vasario 2009 - 12:49
QUOTE(rimulia12 @ 2009 02 21, 12:33)
Dalinuos ispudziais  ax.gif

As susjungiau du anksciau skaitytus receptukus

ir kaip skonis? g.gif
Atsakyti